ricous Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Jaem: super, díky moc, foťák už se takhle zapne... Ještě k těm iMessages - musím mít u kontaktů uloženo, že se jedná o iPhone a nebo to aplikace sama pozná? Můžu psát "klasicky" sms? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Ještě k těm iMessages - musím mít u kontaktů uloženo, že se jedná o iPhone a nebo to aplikace sama pozná? Můžu psát "klasicky" sms? automaticky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 automaticky? A dá se nějak poznat, že byla sms poslána aplikací iMessages a ne jako klasická sms? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 A dá se nějak poznat, že byla sms poslána aplikací iMessages a ne jako klasická sms? ...bude mit jinou barvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Pro me dostatecny duvod ke koupi 4S... (plus fotak, samozrejme) http://iphonemania.mobilmania.cz/Apple+Siri+vysplechty+dil+druhy+Umi+i+vypravet+vtipy+Temer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) ad iMessage: ja som neukladal ku kontaktom nic, ale je pravda, ze som ich posielal na Apple ID, teda email, ktory mam ku kontaktu priradeny. Ak v nastaveniach sprav nastavis "poslat ako SMS", tak sa iMessage posle ako SMS, ak iM nie je mozne poslat. Pri pisani spravy uvidis, ci sa posle ako SMS - kontakt a tlacitko "odoslat" su zelene, alebo iMessage - su modre a v tele spravy sa ukaze napis iMessage. Doplnenie po teste - telefon sam rozozna, ci je iMessage dostupne aj bez mailovej adresy, netreba nikde nic nastavovat.. Upraveno 18. října 2011 uživatelem Jaem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Ricousi, iMessage jde poslat jen v případě, že je aktivovaná na druhý straně i přes apple account, kterej umožňuje tohle posílat. Podle všeho to využívá iCloud.Takže podmínkou není jen iOS5, ale i Apple ID. Jinak by to posílalo přes GSM kanál a byla by to normální SMS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Chlapi díky všem za rady - už jsem to zkoušel a iMessages skutečně sám rozpozná, zda je příjemce připraven na poslání sms v této aplikaci. Už při zadání kontaktu do psaní zprávy kontakt "zmodrá". Při vícero příjemcích (pokud nejsou všichni v iM) však jde cestou klasické sms. Ještě bych poprosil o radu ohledně fce Backup - díky. Upraveno 18. října 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 v prvom rade si vytvor zalohu kontaktov (pre pripad, ze sa nieco pos...) - v outlooku Subor -> Import a export -> Exportovat do suboru (next) -> Subor osobneho priecinka .pst (next) -> vyber Kontakty (next) -> zvol si umiestnenie a klik na "dokoncit". V pripade pruseru kontakty naimportujes spat. (toto je v outlook 2003 Pro, iny nemam k dispozicii, takze v 2010ke to moze byt trochu inak)Co sa tyka backupu - mas moznost vytvarat zalohu bud v PC, alebo iCloude. Kazda ma svoje + aj -. Zaloha v PC sa robi automaticky (ak je telefon dostatocne nabity, alebo ho das nabijat), ked je PC zapnuty a s iPhone su na v rovnakej wi-fi sieti. Vyhodou je, za mas data "doma", ale na druhej strane ak chces obnovit data zo zalohy, potrebujes tvoj pocitac. Z iCloudu obnovis data kedykolvek a kdekolvek, ale niekomu sa nepozdava mat kontakty niekde "v lufte". Ja osobne mam jeden backup v pocitaci (poistka), ale inak mam nastaveny iCloud.Encript your data je vlastne zaheslovanie zalohy - ak to zaskrtnes, tak pred zalohovanim si zvolis heslo a bez hesla telefon z tej zalohy neobnovis... Toto nefunguje v iCloudBTW. iTunes si mozes aj "počeštiť" - Edit->Preferences (Ctrl S) a dole je language... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Jaem: super, díky za trpělivost s vysvětlováním pro totální mimozu... K tomu backupu - jak to, že se mi dřív dělal nějak sám (při přechodu na iOS5 jsem několikrát dělal restore iP od začátku) a teď v sobotu ráno, když jsem si večer před tím smázl kontakty, jsem jinej žádný bod k obnově nenašel? Jak přesně udělat ten "sichr" backup v PC? A jak pak dělat zálohu přes iCloude?Omlouvám se za tu spoustu otázek - záměrně neotravuju v SZ, třeba to někomu taky pomůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Jak přesně udělat ten "sichr" backup v PC? A jak pak dělat zálohu přes iCloude? Mě se záloha do iTunes dělá i nadále sama pokaždé, když iP připojím k PC. Nic jsem nenastavoval, dělá to tak od aktualizace SW (stejně jako u tebe se starším SW). Sorry, že jsem nijak neporadil. Jen mě trochu překvapilo, že u tebe to nic nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 A jak pak dělat zálohu přes iCloude? Nastavení - iCloud - Uložiště a zálohy - Záloha iCloud - zapnout. Zálohování přes iCloud je potřeba ručně zapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 K tomu backupu - jak to, že se mi dřív dělal nějak sám (při přechodu na iOS5 jsem několikrát dělal restore iP od začátku) a teď v sobotu ráno, když jsem si večer před tím smázl kontakty, jsem jinej žádný bod k obnově nenašel? - Na tuto otazku nepoznam odpoved, zrejme su to nejake divne animozity win-itunes. Pravdepodobne sa tvoj stary backup s datami premazal novym, ale prazdnym. Jak přesně udělat ten "sichr" backup v PC? A jak pak dělat zálohu přes iCloude?- pripoj iphone kablom, v itunes zaskrtni "Back up to this computer", v lavom stlpci klikni pravou mysou na telefon a klikni na "Back Up" Ked dokonci zalohu mozes znova zaskrtnut "Back up to iCloud" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 co si budeme vykládat. mám raděj mošt než jabka. ale snažím se být opravdu objektivní ale když mě kamarád požádal ať jeho syna naučím na ipadu stahovat filmy a přehrát tak jsem to nedokázal. prohlížeč nepodporoval flash takže nešli přehrát ani online filmy a stahnout neco z uloz to nešlo taky. nějak nechápu co na tom lidi vidí kromě designu. pro zasmání... http://www.videacesky.cz/skece/iphone-4-versus-htc-evo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 To, ze si to ty nedokazal neznamena, ze to nefunguje, alebo sa to neda. A nie je potrebny ani jailbreak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 co si budeme vykládat. mám raděj mošt než jabka. ale snažím se být opravdu objektivní ale když mě kamarád požádal ať jeho syna naučím na ipadu stahovat filmy a přehrát tak jsem to nedokázal. prohlížeč nepodporoval flash takže nešli přehrát ani online filmy a stahnout neco z uloz to nešlo taky. nějak nechápu co na tom lidi vidí kromě designu. pro zasmání... http://www.videacesky.cz/skece/iphone-4-versus-htc-evo Co treba - zpracovani, funkcnost, vydrz baterie, mega plny app store, podpora od dalsich vyrobcu, provazanost na dalsi apple vyrobky.... Receno jednou vetou- jediny pouzitelny tablet na trhu.... A jak rekl kolega prede mnou- to, ze to neumis, neznamena, ze to nejde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Co treba - zpracovani, funkcnost, vydrz baterie, mega plny app store, podpora od dalsich vyrobcu, provazanost na dalsi apple vyrobky.... Receno jednou vetou- jediny pouzitelny tablet na trhu.... A jak rekl kolega prede mnou- to, ze to neumis, neznamena, ze to nejde..... jasně že to "asi nějak" jde a ani nemusím použít jallbreak ale udělat něco tak že musíš dva dny studovat weby a diskuze aby něco fungovalo no nevím. jinak si skus nějakej tablet s androidem a budeš koukat. docela mě mrzí ta zaslepenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 ... docela mě mrzí ta zaslepenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) hele nedělej z komára velblouda. ta hysterie je zbytečná. nejsem tady abych se hádal jen mě fakt zajímá co na tom vidíte (podbný vlákno je o roládách) iphone se mi vždycky líbil to nemůže popřít asi nikdo je to povedený kousek a chtěl jsem ho a kamarád co ho měl mi ho ukázal a byl jsem nadšenej. na den jsem si ho pujčil a byl ještě víc nadšenej. začal si o tom něco zjišťovat a už jsem si ho skoro koupil ale dostal se mi do ruky galaxy s. měl jsem ho v ruce hodinu dvě v hospodě a rozdíl byl diametrální. na plochu šli dát widgety. aktivní tapeta i když blbost potěšila. všechno spojeny s gmailem. takže tak ale asi jsem tady špatně. ten obrázek nademnou je jasnej. už mlčím edit ještě k tomu tabletu. uznávám že design asi samsung obšlehl ale itab nebo jak se to jmenuje mi přijde lepší. nebavím se o HW ale o systému. Upraveno 19. října 2011 uživatelem Fikus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 lepsi system v com? ze sa da nastavovat a upravovat? ze umoznuje kradnut hudbu, filmy, hry a aplikacie? Ano, v tom je dobry. Ale co tak bezpecnost? Ta je mizerna. Alebo moznosti pracovneho vyuzitia? Velmi slaba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se