Pavlucha Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Obecne treba jo, ale tady jde o nouzovky. Skoro vybito, nabit nemuzes a do vecera daleko. Je treba, aby slo vsechno/co nejvice vypnout. Dá se povypínat samostatně úplně všechno. WiFi/Bluetooth/3G/data/GPS ... v podstatě se dá nechat běžet jen telefonní modul. Je to bohužel poschovávaný po všech možnejch čertech v Nastavení Jinak k té výdrži: KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Jinak na iP4S uz 3G vypnout nejde.... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Syn ho ma, cely den ho pouziva (i na hry) a vecer cca polovina baterky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 ttrstom: No na to jsem se prave ptal. Slo mi o iP4S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Jinak na iP4S uz 3G vypnout nejde.... :-( ... jestli je to tak, tak se omlouvám, bral jsem to obecně z iOS5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Syn ho ma, cely den ho pouziva (i na hry) a vecer cca polovina baterky... No tywoe tak to nevim.... Ja jsem letos poridil cca 6 tyho iP4 (kvuli prihodam s-voda, chlast, nutne bily....)takzeje vyloucena chyba baterie v jednom kusu a kdybych na nem jeste hral, tak ho mam po vobjede leda na paradu... A 4S.... To je fakt traga... Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem ttrstom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) No tywoe tak to nevim.... Ja jsem letos poridil cca 6 tyho iP4 (kvuli prihodam s-voda, chlast, nutne bily....)takzeje vyloucena chyba baterie v jednom kusu a kdybych na nem jeste hral, tak ho mam po vobjede leda na paradu... A 4S.... To je fakt traga... když to tak čtu tak jsem zas tam kde jsem byl před měsícem když jsem začal hledat nový telefon, baterka je pro mě nejdůležitější. Takže čekat na ten nový upgrade systemu nebo jít k jiné značce (HTC například) a počkat než bude Iphone5 ? Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem Speedster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Pokud chces kupovat smartphone, tak pocitej s dennim nabijenim, kdo tvrdi opak, ma tenhle typ telefonu jako tezitko na stul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 No tywoe tak to nevim.... Ja jsem letos poridil cca 6 tyho iP4 (kvuli prihodam s-voda, chlast, nutne bily....)takzeje vyloucena chyba baterie v jednom kusu a kdybych na nem jeste hral, tak ho mam po vobjede leda na paradu... A 4S.... To je fakt traga... Hm, ja mam ctryrku, jedu z ni i prezentace, pres noc standardne v docku, ale vecer minimalne pulka v pohode. Jestli nakonec operator - jedeme oba na Rogers v Torontu... Pamatuju si, ze jeden cas jsem mel problemy s baterkou, bylo to neplatnym bezpectostnim certifikatem a kdyz jsem se pripojil pres WiFi tak to porad dokola zkouselo pripojeni na server, to pak sla baterka do kytek asi za 3 hodiny. Ale jinak pohoda, 3 filmy po sobe v letadle v pohode vydrzi. Tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Nepohybujete se někdo v oblasti tvoření aplikací pro Apps a smartphone? Pokud ano, ozvěte se prosím do SZ - díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 14 tipů pro iPhone rozšířit Životnost baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Diky za tip, bohuzel jsem tam nenasel nic noveho, takze:Krok 14) testuji asi druhy den a zlepseni zadneDnes jsem aplikoval krok 13)- objednani externiho batery packu Pro me osobne je iP4S, resp. iOS 5, ktery za to muze velke zklamani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 právě vyšla aktualizace, která by to měla řešit, instalovat se dá přímo z telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Ano, a mimo jiné nový FW doplňuje do iPad I gesta.. Už testuji, funguje to parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 jsem tento týden pracoval na Apple PC a jak můžu jabka, mošt a štrůdl, tak tohle byl porod. klávesnice bez numerické sekce a myš bez tlačítek no prostě pracovní nástroj to není. ale bylo to v jedné galerii, tak jako aby to bylo hezké... jsem už asi starej pes a tyhle nový okousaný kousky už mě nikdo nenaučí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Taky už tu aktualizaci sosám, ale za těch pár dní co vlastním 4S jsem s baterkou žádný větší problémy nezaznamenal. Při standardním denním používání (dvacet minut telefonování, deset zpráv, plus mínus dvě hodiny surfování, čtvrt hodinky Infinity Blade, pořád připojeno na 3G...) večer kolem 50% baterky. Oproti HTCčkům co jsem měl předtím (Desire, Desire Z) velikej pokrok. Tak jsem zvědavej co s tím ještě vymyslí ten update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 No to mi ho..... Takhe nejak o pouzivam, hovory rekneme 60min, 20-30sms, dost net a maily ale mit 50% bat, to mam po obede....Uvidime po aktualizaci fw.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Tak jsem nahral 5.0.1 Do iPadu2- zadny problem pred ani poDo iP4S- ZADNE (slovy h...o) zlepseni, pres den si delam screeny obrazovky, posudte sami, jak drzi baterka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Do iP4S- ZADNE (slovy h...o) zlepseni, pres den si delam screeny obrazovky, posudte sami, jak drzi baterka.... Je to divné, ale od prvního dne, co jsem si nahrál iOS 5 mi baterie vydží až o jeden celý den déle. Mám iP4, ne iP4S. Tak možná je to tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Ttrstom: ... kolik ti běží aplikací na pozadí, resp. vypínáš je občas?Mám IP4S/32 a za půl dne běžnýho provozu jsem na 78% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se