Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Obecne treba jo, ale tady jde o nouzovky. Skoro vybito, nabit nemuzes a do vecera daleko. Je treba, aby slo vsechno/co nejvice vypnout.

Dá se povypínat samostatně úplně všechno. WiFi/Bluetooth/3G/data/GPS ... v podstatě se dá nechat běžet jen telefonní modul.

Je to bohužel poschovávaný po všech možnejch čertech v Nastavení :)

Jinak k té výdrži: KLIK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Syn ho ma, cely den ho pouziva (i na hry) a vecer cca polovina baterky...

No tywoe tak to nevim.... Ja jsem letos poridil cca 6 tyho iP4 (kvuli prihodam s-voda, chlast, nutne bily....)takzeje vyloucena chyba baterie v jednom kusu a kdybych na nem jeste hral, tak ho mam po vobjede leda na paradu...

A 4S.... To je fakt traga...

Upraveno uživatelem ttrstom
Odkaz ke komentáři

No tywoe tak to nevim.... Ja jsem letos poridil cca 6 tyho iP4 (kvuli prihodam s-voda, chlast, nutne bily....)takzeje vyloucena chyba baterie v jednom kusu a kdybych na nem jeste hral, tak ho mam po vobjede leda na paradu...

když to tak čtu tak jsem zas tam kde jsem byl před měsícem když jsem začal hledat nový telefon, baterka je pro mě nejdůležitější.

Takže čekat na ten nový upgrade systemu nebo jít k jiné značce (HTC například) a počkat než bude Iphone5 ?

Upraveno uživatelem Speedster
Odkaz ke komentáři

Hm, ja mam ctryrku, jedu z ni i prezentace, pres noc standardne v docku, ale vecer minimalne pulka v pohode. Jestli nakonec operator - jedeme oba na Rogers v Torontu... Pamatuju si, ze jeden cas jsem mel problemy s baterkou, bylo to neplatnym bezpectostnim certifikatem a kdyz jsem se pripojil pres WiFi tak to porad dokola zkouselo pripojeni na server, to pak sla baterka do kytek asi za 3 hodiny. Ale jinak pohoda, 3 filmy po sobe v letadle v pohode vydrzi.

Tak nevim...

Odkaz ke komentáři

jsem tento týden pracoval na Apple PC a jak můžu jabka, mošt a štrůdl, tak tohle byl porod. klávesnice bez numerické sekce a myš bez tlačítek :suicide_anim: no prostě pracovní nástroj to není. ale bylo to v jedné galerii, tak jako aby to bylo hezké... jsem už asi starej pes a tyhle nový okousaný kousky už mě nikdo nenaučí

Odkaz ke komentáři

Taky už tu aktualizaci sosám, ale za těch pár dní co vlastním 4S jsem s baterkou žádný větší problémy nezaznamenal. Při standardním denním používání (dvacet minut telefonování, deset zpráv, plus mínus dvě hodiny surfování, čtvrt hodinky Infinity Blade, pořád připojeno na 3G...) večer kolem 50% baterky. Oproti HTCčkům co jsem měl předtím (Desire, Desire Z) velikej pokrok. Tak jsem zvědavej co s tím ještě vymyslí ten update.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...