Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Pokud nekdo premejsli o nejakem ozvuceni pro iphone/ipod

Tak mohu doporucit jeden kousek za skvelou cenu

Posted Image

Pioneer xw-nac3

Posledi 2 kusy dostupne ne prodejne v Brne

Retail price 9990,-

Cena ted : 1980,-(na prodejne mozna nizsi-nezaruciji)=skvely kup

Na reference se pripadne poptejte clenu Jacoba,Kubsona ( uz ji maji doma take) nebo me

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se přikláním k OSX i když jsem Win používal dlouhá léta a používám na pracovním notebooku i nadále. V čem ale nemám úplně jasno, takové jaké jsem u Win míval, je odinstalace programů. Něco dávám do koše, něco má odinstalátor, na něco je jinej soft...

Odkaz ke komentáři

Taky se přikláním k OSX i když jsem Win používal dlouhá léta a používám na pracovním notebooku i nadále. V čem ale nemám úplně jasno, takové jaké jsem u Win míval, je odinstalace programů. Něco dávám do koše, něco má odinstalátor, na něco je jinej soft...

Stačí hodit do koše. Pokud ale nechceš mít zasviněnej komp předvolbama a dalšíma zbytkama po odinstalovanejch aplikacích, vyzkoušej APPZAPPER, kterej dohledá a smázne nepotřebné soubory a aplikaci odinstaluje.

Odkaz ke komentáři

Stačí hodit do koše. Pokud ale nechceš mít zasviněnej komp předvolbama a dalšíma zbytkama po odinstalovanejch aplikacích, vyzkoušej APPZAPPER, kterej dohledá a smázne nepotřebné soubory a aplikaci odinstaluje.

Podobnych app je spousta, vzdycky vsak zalezi na tom jak byla aplikace nainstalovana - pokud k ni je standardni uninstaller, je treba ho ke kompletni odinstalaci pouzit.
Odkaz ke komentáři

Pioneer xw-nac3

Na reference se pripadne poptejte clenu Jacoba,Kubsona ( uz ji maji doma take) nebo me

Rád bych napsal, že za tu cenu (u nás v Praze byl poslední kus dokonce za 1 399 Kč) je to naprostá bomba :-)! Zvuk se do přibližně 75% hlasitosti vyrovná stanici Zeppelin od Bower Wilkins, která před dvěma lety stála téměř dvacetinásobek ceny!
Odkaz ke komentáři

Pioneer xw-nac3

Posledi 2 kusy dostupne ne prodejne v Brne

Retail price 9990,-

Cena ted : 1980,-(na prodejne mozna nizsi-nezaruciji)=skvely kup

Včerejškem končil výprodej cena se změnila na 3980,- teda aspoň na e-shopu nevím jak to je na kamené prodejně

jen info aby nekdo nebyl nemile překvapen

Odkaz ke komentáři

Čus mám dva dotazy snad někdo poradí :-)

1. Jde nějak oddělit v iTunes dva iPhony tak aby každej měl svoje programy a knihovnu medií?

2. Máte zkušenosti s excelem a wordem na iPadu? Dá se s tím pracovat? Jde mi o kontingenční tabulky.

Odkaz ke komentáři

Když vidím ten iStat Menus tak mě napadlo. Neznáte někdo nějakou fintu/aplikaci, aby se mi po kliknutí na datum a čas objevil kalendář jako tomu je v Win7? Docela mi tahle drobnost chybí..

EDIT: a ještě jednu věc - nějaký univerzální přehrávač videa? Zkouším chválený VLC, ale nenašel jsem možnost zvětšit titulky a to je občas neřešitelný problém..

Upraveno uživatelem adamjursa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...