Jay Doll Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 já si myslel, že některým ten nový model nedá spát. Hele a budou ty aplikace zpětně kompatibilní? Nějak si to neumím představit, nesledoval jsem příchod iPhone 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Pletes - neda se na to divat, kdyz budes mit web/knihu/dokument s malym pismem tak na iPadu 1/2 ho bud budes mit problem precist nebo to bude nemozne, na New iPadu to prectes bez problemu. Za dalsi jde o to, ze celkove "nepixelovata" grafika vypada mnohem lip - od fontu, obrazku, ikon, tapety az po HD video, ktere bude skutecne HD.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Jay: V 90% ano, ale tím, že nový iPad (resp. iP4 vs. 3GS) je značně výkonější, tak nové náročné hry budou třeba jen pro nová zařízení. Také záleží na jednotlivých verzích iOS, jak jsou zpětně kompatiblní. Např. do iP 3G už pětkovej SW nejde, atd. Tak nějak postupně to prostě člověka nutí stejně přejít na nový HW... :-) Upraveno 17. března 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Jsem to cetl spatne, ale pletes se - aplikaci podporujicich HD rozliseni by melo uz byt cca 200.000 a dalsi budou rychle pribyvat, ty interpolovany nonHD aplikace budou k zbliti stejne jako v pripade retiny u iPhonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Budu se na něj muset podívat až dorazí, třeba to fakt bude rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Budu se na něj muset podívat až dorazí, třeba to fakt bude rozdíl mám pocit, že Chronomag pro něj valil už dnes do Dráždˇan, třeba bude brzy od něj nějaká recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Zdravím, vyskytl se u mě takový zvláštní problém. Mám macbook pro připojený na externí monitor, který mám nastavený jako rozšíření plochy. Včera jsem potřeboval vzít MBP pryč tak jsem odpojil monitor a od té doby mám na MBP šedé pozadí a když ho chci změnit, nezobrazuje se, pořád je tam šedá barva. Zkoušel jsem znovu odpojit monitor, připojit monitor, nic. Všechno jinak funguje jak má, na velkém monitoru si můžu wallpaper měnit jak chci. Netuší někdo co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Zkus při připojeném monitoru vlézt do nastavení a upravit uspořádání monitorů - zrcadlení/vedle sebe, třeba se to nějak vzpamatuje. Co máš za systém? SL nebo Liona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 lion. vyzkouším to. je to fakt docela záhada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Tak jo! Pomohlo! Zapnul a vypnul jsem zrcadlení monitoru a najednou je tam zase wallpaper! Díky! To už jsou errory skoro jako ve windowsech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Novej ipad je fantastickej, dnes sem jej porovnaval s moji ipad 1 vs 2 vs ten new. Jemnost displeje viditelna na prvni pohled. O proti predchozim modelum ma i vetsi kontrast. Rozliseni 2048x1536 nebo kolik je to presne je bozi a to jsem nezkousel zadnou hru, jen fotky, video a web. Ve srovnan s jednickou je vyrazne svyznejsi pri vsem, ve srovnani s dvojkou neni rozdil tolik markantni, ale rekl bych jakmile vyvojari a sam i Apple budou delat app. site na miru novemu ipadu, rozdil ve vykonu a vetsi ramce se projevi. Stejne jako tomu bylo u ipad 1 vs ipad 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Jsem zvedavej az se na nej podivam, dneska musim na hriste, takze to zvladnu asi behem vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 Víte někdo, jestli si iPhone zejtra sám změní čas? "Nastavit automaticky" zapnuto mám, ale nejsem si jistej, jestli se to týhle změny týká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 Víte někdo, jestli si iPhone zejtra sám změní čas? "Nastavit automaticky" zapnuto mám, ale nejsem si jistej, jestli se to týhle změny týká... Ano, zmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 Ano, zmeni OK, díky. Jestli ráno přijdu pozdě do práce, tak vim, na koho to hodit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 Ty jdeš v neděli do práce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 Ty jdeš v neděli do práce? Jojo, víkendy, svátky... Můj obor se neptá na dny v týdnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 No smysl změny času o víkendu je v tom, že většina lidí v neděli nezaspí do práce. Bohužel pro tebe to neplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 No smysl změny času o víkendu je v tom, že většina lidí v neděli nezaspí do práce. Bohužel pro tebe to neplatí To je pouze otázka zvyku... Holt to k tomu patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Trošku mě mrzí, že se nevyrábí tenhle gadget... měla to bejt myš k první generaci ipodů a s dynamickým snímačem. Prej kvůli sadě grafickejch aplikací alá Adobe CS Suite, který na to plánovali. Škoda, že to neklaplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se