Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Pletes - neda se na to divat, kdyz budes mit web/knihu/dokument s malym pismem tak na iPadu 1/2 ho bud budes mit problem precist nebo to bude nemozne, na New iPadu to prectes bez problemu. Za dalsi jde o to, ze celkove "nepixelovata" grafika vypada mnohem lip - od fontu, obrazku, ikon, tapety az po HD video, ktere bude skutecne HD..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jay: V 90% ano, ale tím, že nový iPad (resp. iP4 vs. 3GS) je značně výkonější, tak nové náročné hry budou třeba jen pro nová zařízení. Také záleží na jednotlivých verzích iOS, jak jsou zpětně kompatiblní. Např. do iP 3G už pětkovej SW nejde, atd. Tak nějak postupně to prostě člověka nutí stejně přejít na nový HW... :-)

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři

Zdravím, vyskytl se u mě takový zvláštní problém. Mám macbook pro připojený na externí monitor, který mám nastavený jako rozšíření plochy. Včera jsem potřeboval vzít MBP pryč tak jsem odpojil monitor a od té doby mám na MBP šedé pozadí a když ho chci změnit, nezobrazuje se, pořád je tam šedá barva. Zkoušel jsem znovu odpojit monitor, připojit monitor, nic. Všechno jinak funguje jak má, na velkém monitoru si můžu wallpaper měnit jak chci. Netuší někdo co s tím? :(

Odkaz ke komentáři

Novej ipad je fantastickej, dnes sem jej porovnaval s moji ipad 1 vs 2 vs ten new. Jemnost displeje viditelna na prvni pohled. O proti predchozim modelum ma i vetsi kontrast. Rozliseni 2048x1536 nebo kolik je to presne je bozi a to jsem nezkousel zadnou hru, jen fotky, video a web. Ve srovnan s jednickou je vyrazne svyznejsi pri vsem, ve srovnani s dvojkou neni rozdil tolik markantni, ale rekl bych jakmile vyvojari a sam i Apple budou delat app. site na miru novemu ipadu, rozdil ve vykonu a vetsi ramce se projevi. Stejne jako tomu bylo u ipad 1 vs ipad 2

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...