Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mate uz niekto realnu skusenost s iPhone5?

aka je skutocna zaruka z Apple Store Cz, rok alebo dva?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V EU musis dostat minimalne dva roky, jako fyzicka osoba, tusim. Pokud budes kupovat jako pravnicka osoba, muze to byt rok i mene...

Odesláno

mate uz niekto realnu skusenost s iPhone5?

aka je skutocna zaruka z Apple Store Cz, rok alebo dva?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

...a realna zkusenost s iPhone 5 je takova, ze to neni revoluce, jako iPhone 4, ale poctivy vyvoj a ladeni. Vubec toho cekani ve fronte nelituju...

Odesláno

...a realna zkusenost s iPhone 5 je takova, ze to neni revoluce, jako iPhone 4, ale poctivy vyvoj a ladeni. Vubec toho cekani ve fronte nelituju...

..stoji fakt za to do něj jít? pořád váhám....

Odesláno

Chtěl jsem jít do iphonu 5 , ale nějak mě odradila ta cena. A jelikož přítelkyně by ráda 4ku tak spíš uvažuju o 4S. Kvůli čemu ale váhám je fotoaparát který u iphonu používám jako stěžejní a natáčení videa. Nemá někdo reánou zkušenost. Je to takovej rozdíl aby stálo si připlatit nebo 4S oproti 4 bude taky stát za to co se týče kvality ?

Odesláno

Chtěl jsem jít do iphonu 5 , ale nějak mě odradila ta cena. A jelikož přítelkyně by ráda 4ku tak spíš uvažuju o 4S. Kvůli čemu ale váhám je fotoaparát který u iphonu používám jako stěžejní a natáčení videa. Nemá někdo reánou zkušenost. Je to takovej rozdíl aby stálo si připlatit nebo 4S oproti 4 bude taky stát za to co se týče kvality ?

Šel bych do 4S, foťák je jen o trochu lepší, ale celkově je mobil rychlejší a má o dost lepší display.

Odesláno

Jestli nejsi uplne fanda, tak kvuli fotaku nema smysl kupovat iP5. Zase docela hezka vlastnost u te petky je, ze kdyz natacis video, muzes hned i zaroven fotit.

Odesláno

Display? Nemá 4 a 4s display naprosto shodný?

Jj, v displeji neni zadny rozdil. 3,5" Retina. Az iP5 ma 4". Ale je pravda, ze iP4S ma oproti iP4 lepsi HW vybavu, ale znat je to jen nepatrne. Ja osobne kupuju, co se iP tyce vzdy jen novou generaci. Ne Ska.

Odesláno

Já myslel, že 4 nemá Retinu, ale má, takže displej stejnej.

Jj, ma. To byl hlavni tahak iP4 pred dvema lety. Tehdy nejlepsi displej na trhu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...