quest987 Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 (upraveno) Zkousel nekdo fotit s iphonem 5 proti svetlu? je tam ta chromaticka vada? viz zde Upraveno 21. října 2012 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 To já mám 4 ku a o pětce přemýšlím hlavně kvůli foťáku. Tak o tom nepřemejšlej,foťák je z 99% stejnej jako ve 4S,nepoznáš rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 ... 4S jsem měl opravdu rád,pohodovej rychlej telefon... 5ka je krok zpět a nikdo mi nevysvětlí že ne... kor to zpracování to je fakt aušus... Pokud jí někdo chcete,rád jí z doplatkem směnim zpět za 4S Na foru Smartmania.cz tuhle vymenu nekdo nabizi. Ma mail marttin20@seznam.cz, tak se mu muzes zkusit ozvat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Díky Na foru Smartmania.cz tuhle vymenu nekdo nabizi. Ma mail marttin20@seznam.cz, tak se mu muzes zkusit ozvat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Tak o tom nepřemejšlej,foťák je z 99% stejnej jako ve 4S,nepoznáš rozdíl.On psal o čtyřce a rozdíl mezi fotkou IP4 a IP4S je celkem velkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Zdravím při neděli,dovolím si přidat malou zkušenost z ip5, mám ho necelé 3 tydny. Foťák neřeším, pokud chci fotit pěkné fotky, beru zrcadlovku, na fotky ala mobil je ip5 dobrý. Funkce dobrý, zatím nemám problém, výdrž baterky nic moc, ale to je pochopitelné. Horší to je se zpracováním. V jednom místě se sklo jakoby odlepilo nebo co, prostě je tam cítit vůle, dokonce to poněkud skřípe, což mě vzhledem k ceně a všemu tomu humbuku kolem vytáčí do nepříčetnosti. Takže uvažuji o reklamaci..Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 To se celkem dalo čekat, Jobs je už nekope do zadku, tak to půjde časem do háje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 někde jsem dokonce četl,že Jobs byl proti zvětšování displaye... což naprosto chápu...To se celkem dalo čekat, Jobs je už nekope do zadku, tak to půjde časem do háje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Zdravím pánové, chci si koupit Mac mini, použitý s i5. Má někdo zkušenosti a případně jestli někdo neprodává tento model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Nevíte, jak dostat do iPadu soubory txt a doc? Zatím jsem přišel jen na to, že je otevře, jako přílohu pošty. Pomalu si zvykám, že Apple vždycky použije ze všech možných způsobu ten nejhloupější, ale tohle mi už připadá moc i na Apple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Nejak se mi zblaznila java v na mac os 10.7.5 prestala mi fungovat moje banka od kb. Jak ji odeberu abych ji znova mohl nainstalovat?Nikde to nemuzu najit Diky predem za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 (upraveno) V podsledních updatech byla Java kompletně odstraněna ze systému, takže jestli máš vůbec co odebírat... Já mám ale 10.8, takže nevím, jestli se to dotklo i 10.7... Případně takto: http://www.java.com/en/download/help/mac_uninstall_java.xml Upraveno 21. října 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Nevíte, jak dostat do iPadu soubory txt a doc? Zatím jsem přišel jen na to, že je otevře, jako přílohu pošty. Pomalu si zvykám, že Apple vždycky použije ze všech možných způsobu ten nejhloupější, ale tohle mi už připadá moc i na Apple.Aplikace fileapp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Tak tu je janod kdyby mel nekdo problem s javou pripadne aplikaci moje banka od kb Klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Tak kdyz ctu vsude po netu spokojene a nadsene reakce majitelu Iphone 5... tak se obavam, ze muj dalsi telefon uz apple nebude a zkusim se jit podivat do androidich vod. Iphone me dlouhodobe pomerne s..e a i kdyz jsem ho zezacatku vylozene miloval, tak ted uz problemy prevazuji nad plusy a je cas jit jinam... uvidime, jestli to bude same shit, different OS... nebo to bude lepsi... fakt uz me nebavi vymenit pulku prislusenstvi, handsfreecko a vsechny kabely (kterejch mam ruzne po byte aute a praci asi deset) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak co rikate na vcerejsi keynote od applu? Novy macbook pro 13" s retinou, imacy, mac mini, ipad s retinou, ipad mini. http://www.zive.cz/clanky/apple-predstavil-nove-pocitace-a-ipad-mini/sc-3-a-166016/default.aspx Ja jsem docela zvedav na ipad mini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak co rikate na vcerejsi keynote od applu? Novy macbook pro 13" s retinou, imacy, mac mini, ipad s retinou, ipad mini. http://www.zive.cz/clanky/apple-predstavil-nove-pocitace-a-ipad-mini/sc-3-a-166016/default.aspx Ja jsem docela zvedav na ipad mini. Já se koukal na celý přestavování a nestačil jsem se divit, kolik věcí apple představil. Mě osobně nejvíce potěšil ipad mini, i když malinko mě na druhou stranu zklamalo, že mu nedali retinu, ale i tak parádička. Uvidíme až příjde do čr. Ale asi mi přibude nové zařízení )) A rozhodně vylepšení stávajícího ipadu je taky super. Imac ani mini mě nezaujaly, protože sám používám jen bílého macbooka, iphona a ipada. Ale ta miniaturizace u applu je neskutečná. Jsem dost zvědavej, jak budou produkty vypadat třeba za deset let. Jediné co mě štve je dávkování technologií applem. Mám na mysli to, že se dá předpokládat například u ipadu mini, že příští verze bude s retinou, cpu i6, a 8mega fotákem. Ale chápu že kvůli ceně to udělali takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Je skvělé kolik toho za tu hodinu stihli. Nelíbí se mi ale jak u nás stoupají ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Zkousel nekdo fotit s iphonem 5 proti svetlu? je tam ta chromaticka vada? viz zdeTo neni vada, nybrz featura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak co rikate na vcerejsi keynote od applu? Novy macbook pro 13" s retinou, imacy, mac mini, ipad s retinou, ipad mini. http://www.zive.cz/c...16/default.aspx Ja jsem docela zvedav na ipad mini. Pro mě iPad mini trochu zklamání- ani ne tak výbavou ale cena je o hodně výš než jsem doufal. Čekal jsem konkurenční boj s Nexusem, ale ten se moc nekoná. Když vezmu klady a zápory obou zařízení, tak rozdíl 2500,- už je opravdu značný. Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se