Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

...

4S jsem měl opravdu rád,pohodovej rychlej telefon... 5ka je krok zpět a nikdo mi nevysvětlí že ne... kor to zpracování to je fakt aušus...

Pokud jí někdo chcete,rád jí z doplatkem směnim zpět za 4S

Na foru Smartmania.cz tuhle vymenu nekdo nabizi. Ma mail marttin20@seznam.cz, tak se mu muzes zkusit ozvat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím při neděli,dovolím si přidat malou zkušenost z ip5, mám ho necelé 3 tydny. Foťák neřeším, pokud chci fotit pěkné fotky, beru zrcadlovku, na fotky ala mobil je ip5 dobrý. Funkce dobrý, zatím nemám problém, výdrž baterky nic moc, ale to je pochopitelné. Horší to je se zpracováním. V jednom místě se sklo jakoby odlepilo nebo co, prostě je tam cítit vůle, dokonce to poněkud skřípe, což mě vzhledem k ceně a všemu tomu humbuku kolem vytáčí do nepříčetnosti. Takže uvažuji o reklamaci..Dík

Odkaz ke komentáři

Návštěvník beeep

někde jsem dokonce četl,že Jobs byl proti zvětšování displaye... což naprosto chápu...

To se celkem dalo čekat, Jobs je už nekope do zadku, tak to půjde časem do háje....

Odkaz ke komentáři

V podsledních updatech byla Java kompletně odstraněna ze systému, takže jestli máš vůbec co odebírat... ;) Já mám ale 10.8, takže nevím, jestli se to dotklo i 10.7...

Případně takto: http://www.java.com/en/download/help/mac_uninstall_java.xml

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník J. V. Pleva

Nevíte, jak dostat do iPadu soubory txt a doc? Zatím jsem přišel jen na to, že je otevře, jako přílohu pošty. Pomalu si zvykám, že Apple vždycky použije ze všech možných způsobu ten nejhloupější, ale tohle mi už připadá moc i na Apple.

Aplikace fileapp.

Odkaz ke komentáři

Tak kdyz ctu vsude po netu spokojene a nadsene reakce majitelu Iphone 5... tak se obavam, ze muj dalsi telefon uz apple nebude a zkusim se jit podivat do androidich vod. Iphone me dlouhodobe pomerne s..e a i kdyz jsem ho zezacatku vylozene miloval, tak ted uz problemy prevazuji nad plusy a je cas jit jinam... uvidime, jestli to bude same shit, different OS... nebo to bude lepsi...

fakt uz me nebavi vymenit pulku prislusenstvi, handsfreecko a vsechny kabely (kterejch mam ruzne po byte aute a praci asi deset) ...

Odkaz ke komentáři

Tak co rikate na vcerejsi keynote od applu? Novy macbook pro 13" s retinou, imacy, mac mini, ipad s retinou, ipad mini.

http://www.zive.cz/clanky/apple-predstavil-nove-pocitace-a-ipad-mini/sc-3-a-166016/default.aspx

Ja jsem docela zvedav na ipad mini.

Já se koukal na celý přestavování a nestačil jsem se divit, kolik věcí apple představil. Mě osobně nejvíce potěšil ipad mini, i když malinko mě na druhou stranu zklamalo, že mu nedali retinu, ale i tak parádička. Uvidíme až příjde do čr. Ale asi mi přibude nové zařízení )) A rozhodně vylepšení stávajícího ipadu je taky super. Imac ani mini mě nezaujaly, protože sám používám jen bílého macbooka, iphona a ipada.

Ale ta miniaturizace u applu je neskutečná. Jsem dost zvědavej, jak budou produkty vypadat třeba za deset let. Jediné co mě štve je dávkování technologií applem. Mám na mysli to, že se dá předpokládat například u ipadu mini, že příští verze bude s retinou, cpu i6, a 8mega fotákem. Ale chápu že kvůli ceně to udělali takto.

Odkaz ke komentáři

Tak co rikate na vcerejsi keynote od applu? Novy macbook pro 13" s retinou, imacy, mac mini, ipad s retinou, ipad mini.

http://www.zive.cz/c...16/default.aspx

Ja jsem docela zvedav na ipad mini.

Pro mě iPad mini trochu zklamání- ani ne tak výbavou ale cena je o hodně výš než jsem doufal. Čekal jsem konkurenční boj s Nexusem, ale ten se moc nekoná. Když vezmu klady a zápory obou zařízení, tak rozdíl 2500,- už je opravdu značný. Škoda...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...