Přejít na obsah

Sbírka na server Chronomagu

Chronomag

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  nAscA napsal:
naprosto souhlasim. Napr. citace predesleho radku a hlavne citace vcetne fotek (nekdy i treba 4 pod sebou). To by meli moderatori hned zmoderovat, jak to vidi, je to zbytecne a zatezuje to server.

A nešlo by to nastavit automaticky? Citace omezit na max. počet znaků a vůbec do nich nepustit obrázky? A kromě vybraných sekcí (Fotogalerie popř. prodej) natvrdo omezit velikost uploadovaných souborů?

Sorry za :offtopic:

Odesláno

prispeju, pokud se zmeni pristup chronomaga ve veci odbanovani vsech hodinek. nejsem ochoten prispet, pokud pretrvava stav absolutni neochoty diskuze a nezajmu o nazor vyznamne casti zdejsich navstevniku.

Odesláno

Moc nepíšu, moc hodinkám nerozumím, ale rád si o nich něco přečtu a rád se na ně podívám. Byla by škoda o to přijít, tak jsem také poslal kapku do poháru....

Odesláno

kaprik uz pluje

tmoris napsal:
prispeju, pokud se zmeni pristup chronomaga ve veci odbanovani vsech hodinek. nejsem ochoten prispet, pokud pretrvava stav absolutni neochoty diskuze a nezajmu o nazor vyznamne casti zdejsich navstevniku.

go **** yourself

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jak často se aktualizují platby na hlavní stránce fóra? Posílal jsem přes Paypal, je tam furt stejná částka...

sibirnaya napsal:
go **** yourself
...taky to tak vidím.:)
Odesláno
  Kamil napsal:
Jak často se aktualizují platby na hlavní stránce fóra? Posílal jsem přes Paypal, je tam furt stejná částka...

Po jednom dni je to celkem slušná částka, chronomag je fakt silný pouto :)

Odesláno
  tmoris napsal:

:shit:

Chronomag mám rád a rád tedy přispěju na jeho upgrade. 

Odesláno
  Kamil napsal:

Je na to sofistikovaný nástroj zvaný "vlezu-do-adminu-a-rucne-to-opravim.php" :(

Naprogramovat by se to dalo, ale na to nejsem moc machr...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...