rur Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Taky jsem si dovolil přispět troškou do mlýna.
JHonza Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 nAscA napsal: naprosto souhlasim. Napr. citace predesleho radku a hlavne citace vcetne fotek (nekdy i treba 4 pod sebou). To by meli moderatori hned zmoderovat, jak to vidi, je to zbytecne a zatezuje to server. A nešlo by to nastavit automaticky? Citace omezit na max. počet znaků a vůbec do nich nepustit obrázky? A kromě vybraných sekcí (Fotogalerie popř. prodej) natvrdo omezit velikost uploadovaných souborů? Sorry za
Dantechno Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Sice sem moc nechodim ale neco jsem poslal. ......
Andrew Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Dantechno napsal: Sice sem moc nechodim ... kdyby každej poslal tolik, kolik má příspěvků... Tak já tedy taky no
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Poslano do mBank, at z toho PayPal nic nema.
tmoris Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 prispeju, pokud se zmeni pristup chronomaga ve veci odbanovani vsech hodinek. nejsem ochoten prispet, pokud pretrvava stav absolutni neochoty diskuze a nezajmu o nazor vyznamne casti zdejsich navstevniku.
candát Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Moc nepíšu, moc hodinkám nerozumím, ale rád si o nich něco přečtu a rád se na ně podívám. Byla by škoda o to přijít, tak jsem také poslal kapku do poháru....
sibirnaya Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 kaprik uz pluje tmoris napsal: prispeju, pokud se zmeni pristup chronomaga ve veci odbanovani vsech hodinek. nejsem ochoten prispet, pokud pretrvava stav absolutni neochoty diskuze a nezajmu o nazor vyznamne casti zdejsich navstevniku. go **** yourself
Návštěvník Kamil Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Jak často se aktualizují platby na hlavní stránce fóra? Posílal jsem přes Paypal, je tam furt stejná částka... sibirnaya napsal: go **** yourself...taky to tak vidím.
jonapet Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Také jsem si dovolil přispět pár mincemi. Hodinkám zdar!
Chumpus Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Kamil napsal: Jak často se aktualizují platby na hlavní stránce fóra? Posílal jsem přes Paypal, je tam furt stejná částka... Po jednom dni je to celkem slušná částka, chronomag je fakt silný pouto
filo-boxer Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 tmoris napsal: prispeju, pokud se zmeni pristup chronomaga ve veci odbanovani vsech hodinek. nejsem ochoten prispet, pokud pretrvava stav absolutni neochoty diskuze a nezajmu o nazor vyznamne casti zdejsich navstevniku. Chronomag mám rád a rád tedy přispěju na jeho upgrade.
Chronomag Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Kamil napsal: Jak často se aktualizují platby na hlavní stránce fóra? Posílal jsem přes Paypal, je tam furt stejná částka... Je na to sofistikovaný nástroj zvaný "vlezu-do-adminu-a-rucne-to-opravim.php" Naprogramovat by se to dalo, ale na to nejsem moc machr...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.