Infernal Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 (upraveno) Nevím jestli to tady bylo, trošku jsem hledal ale zmínku jsem nenašel. Dnes jsem si procházel web "těch druhých primek" a tohle mi vyrazilo dech http://www.prim-hodinky.cz/sort.php?kategorie=12 . Vím že tourbillon už není výsadou jen švýcarských nejlepší značek a že sea-gull má docela levné tourbi, ale i tak jsem mírně potěšen. Jen škoda že design hodinek je docela kýč a že s něčím podobným nepřijde eltoňácký prim Upraveno 24. února 2010 uživatelem Infernal
Honza K. Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Já jsem teď najednou trochu mimo. Snad to není moc OT - jak je to teď s těmi primkami? Kdysi jsem našel Elton a řekl jsem si, že OK, masová produkce skončila, někdo koupil značku a má manufakturu. A teď vidím další Prim. S cenově dostupnými strojky pro masové použití. Jsem zmatený tím, že ob firmy mají stejnou značku. Můžete mi někdo dát nějaký správný dokaz, kde se dozvím víc? Jinak je fajn, že tourbillon se objeví i v českých hodinkách.
volfda Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Celkem mi zajímá cena... Je to kýč, navíc nemám s MPM primkama moc dobré zkušenosti. Několikrát v servisu kvůli šíleným odhcylkám a špatné rezervě chodu a kamrádovi zmřely po týdnu. Tak jsem svoje daroval dědovi, který je výjimečně dá na ruku. Ale klasické, staré dobré Primky by si tourbillon zasloužily, s tím souhlas!
skalis Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 a že s něčím podobným nepřijde eltoňácký prim Jen at se drzi sveho kopyta. Lepsi bude, kdyz obvnovi (jak uz se deje) vyrobu vlastnich strojku, i kdyz nebudou s toubillonem, nez se poustet do podobnych uletu.
Infernal Odesláno 24. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2010 (upraveno) Já jsem teď najednou trochu mimo. Snad to není moc OT - jak je to teď s těmi primkami? Kdysi jsem našel Elton a řekl jsem si, že OK, masová produkce skončila, někdo koupil značku a má manufakturu. A teď vidím další Prim. S cenově dostupnými strojky pro masové použití. Jsem zmatený tím, že ob firmy mají stejnou značku. Můžete mi někdo dát nějaký správný dokaz, kde se dozvím víc? Jinak je fajn, že tourbillon se objeví i v českých hodinkách. Ono to ještě není rozhodnuto, myslím že o značku se obě firmy soudí a zatím není jasno jak to dopadne. Ale většina členů fóra(i já) dle mě bere produkci Eltonu jako právoplatného nástupce starých Primek ať už kvůli kvalitě výroby a designu který jasně čerpá z původních modelů. Jinak radši než tourbillon bych rád viděl nějaké nové a neoukané modely z Eltonu, hodinky od Beáty mě neuspokojily Upraveno 24. února 2010 uživatelem Infernal
farářskej Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 a že s něčím podobným nepřijde eltoňácký prim ... jen abyses nedivil...
Chorche Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Já jsem teď najednou trochu mimo. Snad to není moc OT - jak je to teď s těmi primkami? Kdysi jsem našel Elton a řekl jsem si, že OK, masová produkce skončila, někdo koupil značku a má manufakturu. A teď vidím další Prim. S cenově dostupnými strojky pro masové použití. Jsem zmatený tím, že ob firmy mají stejnou značku. Můžete mi někdo dát nějaký správný dokaz, kde se dozvím víc? Jinak je fajn, že tourbillon se objeví i v českých hodinkách. Elton má značku zaregistrovanou jako Prim Manufacture 1949, zatímco co ta hrůza s turbem nese značku Prim (tu má zaregistrovanou MPM)...
farářskej Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Nicméně až teď jsem si všiml - "Power de reservier"...?
Dantechno Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Comenius a T.G.M. ???? To musi byt opravdove ceske hodinky,,,,,,
dknespl Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Tady jich máš, jen si vybrat http://www.ptsresources.com/watch_tourbillon_01.htm Cena při kusovém odběru FD-3091 nebo FD-3081 265 USD. Při větších objemech určitě ještě mnohem míň, řekněme 200. Pouzdro, cifr, řemínek, montáž další stovka. Výrobní náklady 300 dolarů. Pletu se moc?
Josef01 Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 (upraveno) Hodinky od ELTON se mi líbí hodně, od MPM mi to přijde jako levná Čína - pár jsem jich měl v ruce a hrůza... Mimochodem TOURBILLON se chlubí diamanty, ale každý odborník vám řekne, že takto malé diamanty nemají prakticky žádnou cenu, ale dobře to zní "s diamanty". Upraveno 25. února 2010 uživatelem Josef01
Frantik Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Hodinky od ELTON se mi líbí hodně, od MPM mi to přijde jako levná Čína - pár jsem jich měl v ruce a hrůza... No vždyť to ale je levná čína
Návštěvník pepahop Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Nevím jestli to tady bylo, trošku jsem hledal ale zmínku jsem nenašel. Dnes jsem si procházel web "těch druhých primek" a tohle mi vyrazilo dech http://www.prim-hodinky.cz/sort.php?kategorie=12 . Vím že tourbillon už není výsadou jen švýcarských nejlepší značek a že sea-gull má docela levné tourbi, ale i tak jsem mírně potěšen. Jen škoda že design hodinek je docela kýč a že s něčím podobným nepřijde eltoňácký prim Podobných "hodinek" je plná ebay v ceně kolem 500$. Není to tak dávno, co jsem něco podobného viděl i od Poljotu a nebylo to pěkné. Mělo to takový ten jasně identifikovatelný asijský vzhled, spíš hogo, než fogo.
bandicoot Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 K čemu tam, sakra, jsou ty chronografový tlačítka? Že by roztáčely turbo jako káču?
Návštěvník Tada Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 K čemu tam, sakra, jsou ty chronografový tlačítka? Že by roztáčely turbo jako káču? Buď na štelování data nebo aby tam honily po obloze ten měsíček Anebo taky úplně k h...u
kubson Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 mě to připadá jako chtít nacpat někam turbo, jenom proto aby tam bylo.. jinak celkově hrůza
dknespl Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 mě to připadá jako chtít nacpat někam turbo, jenom proto aby tam bylo.. jinak celkově hrůza Což tedy upřímně řečeno není jen čínská záliba :-)
Pixelator Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 ten napis "power de reserver" na tych s rezervou natahu to je co? ... to je pisane esperantom alebo akou brechaninou? ... to su fakt taki amateri ze nevedia ani jednu vetu odpisat? nechapem... za toto by v serioznej firme padali hlavy...
Kairos Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 mě to taky vyrazilo dech hnusný napodobeniny firmy, kterou mám tak rád, totiž Chronoswiss
kraxxus Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 No děs , to už i ty některý čínský turba jsou hezčí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se