petr.73 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Má zkoušku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Tak u nas na malomeste si mladej typek, co 10 let pracoval ve Vidni v kavarne otevrel takovy bistro. Super kafe (vim, to patri jinam) a k tomu na cepu vzdycky nejaky pivo z okolnich minipivovaru. Heureka . Kluka mame na nejaky skole v prirode, tak uz jsme tam se zenou byli tenhle tyden 2x. Dnes na cepu pivko z pardubickyho pivovaru U Vojtechu. Tak tam snad vydrzi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Volt Adaptér...prudce pitelnej ejlík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Jen to zasyčelo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Kuželky mě vždycky bavily 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Majstrštyk od jihočeské Obory: Imperial stout - Oak Rum Barrel Aged. 11,2% alk., 95 IBU. Stupňovitost je někde kolem 33°. Půllitrová plechovka za 250,- Kč inflačních je za takovéhle stařené pivo ještě hodně mírná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září A pak to člověk lemta z plechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září A co je špatného na plechovce? Je to daleko nejlepší obal na živé kvašené nápoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Nevěděl jsem, že ho mají v Bille, příjemný objev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Před hodinou, Hans Gruber napsal: Nevěděl jsem, že ho mají v Bille, příjemný objev. Měli ho i v Lidlu v rámci alpen festu. Ale za 35kc až si ho strčil někam...v Německu 0,90 centů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září No v Bille v ,,akci” 40 Kč, v Praze jsem ho kupoval taky za 40 - 45 Kč v lahvi. Jestli jezdíš pravidelně Německo / Rakousko tak máš pivní výhodu, já už se tam bohužel jezdím maximálně rekreovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Jj, mám to kousek, takže vždy něco nakoupím.... super výběr...a vše okolo 1eur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října na žížu Antoš Rarach 10° ležák a pak Paulaner originál Oktoberfestbier - příjemně sladový a silný jak noha vod kulečníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října (upraveno) Dneska je to náročné. Aneb 10 let od založení BeerGeek baru... Upraveno 1. října uživatelem Corvus corone corone 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října III sestry 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 13 hodinami, warann napsal: III sestry Bohužel kvalita je velmi kolísavá (problém celé produkce kácovského pivovaru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 21 minutami, postul napsal: Bohužel kvalita je velmi kolísavá (problém celé produkce kácovského pivovaru). Jo, ale i tak to mám z těch průmyslovejch pivovarů celkem v oblibě. Navíc jsem od Labe a zdejší vodáci snad ani nic jinýho nepijou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 37 minutami, warann napsal: Jo, ale i tak to mám z těch průmyslovejch pivovarů celkem v oblibě. Navíc jsem od Labe a zdejší vodáci snad ani nic jinýho nepijou To je právě jejich problém - stali se průmyslovým pivovarem. Ta kvalita šla dolů před cca 5-6 lety po odchodu jednoho ze sládků. Nebo je to spíš problém pro některé konzumenty než pro ně samotné, neboť ekonomicky se jim v posledních letech daří velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Pátek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Dva Kohouti - Místní letní wet hop (ležák z čerstvě sklizených chmelových šištic - vaří se ještě v den sklizně). Luxusní hořká pastva . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se