Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Tak u nas na malomeste si mladej typek, co 10 let pracoval ve Vidni v kavarne otevrel takovy bistro. Super kafe (vim, to patri jinam) a k tomu na cepu vzdycky nejaky pivo z okolnich minipivovaru. Heureka 😁. Kluka mame na nejaky skole v prirode, tak uz jsme tam se zenou byli tenhle tyden 2x. Dnes na cepu pivko z pardubickyho pivovaru U Vojtechu. Tak tam snad vydrzi. 

38e8a769-065b-4971-b796-0ceba003702c.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Majstrštyk od jihočeské Obory: Imperial stout - Oak Rum Barrel Aged. 11,2% alk., 95 IBU. Stupňovitost je někde kolem 33°. Půllitrová plechovka za 250,- Kč inflačních je za takovéhle stařené pivo ještě hodně mírná cena. 

IMG_20240927_211428.jpg

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, postul napsal:

Bohužel kvalita je velmi kolísavá (problém celé produkce kácovského pivovaru).

Jo, ale i tak to mám z těch průmyslovejch pivovarů celkem v oblibě. Navíc jsem od Labe a zdejší vodáci snad ani nic jinýho nepijou 😉

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, warann napsal:

Jo, ale i tak to mám z těch průmyslovejch pivovarů celkem v oblibě. Navíc jsem od Labe a zdejší vodáci snad ani nic jinýho nepijou 😉

To je právě jejich problém - stali se průmyslovým pivovarem. Ta kvalita šla dolů před cca 5-6 lety po odchodu jednoho ze sládků.

Nebo je to spíš problém pro některé konzumenty než pro ně samotné, neboť ekonomicky se jim v posledních letech daří velmi dobře. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...