shaggy Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 Dneska pivovar Bizon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pozorovatel Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 Jsem dneska vzal ženu do JIP. Ještě nikdy tam nebyla a byla jak v ráji Tak jsem si tam hned vzal něco na degustaci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 Budu to brát od toho nejsilnějšího, ale ono všechno to jsou docela rázná pivka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 Momentálně PanaCzech Thor. 11 s výraznější chutí. Včera jsem poprvé zkusil Proud a takové pa-pivo jsem už dlouho nepil. Fakt hrozný odpad bez jakékoliv náznaku chmelu.
Pozorovatel Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Odesláno 1. září 2024 No, bylo to zajímavé, ale není nad čepovanou Plzeň
pavo_ Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Odesláno 2. září 2024 nejdřív Máša ležák 11° pak Chernobeer NucleALEr 12° Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M.K. Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Odesláno 3. září 2024 Včera a dnes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JHonza Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Já teda pivo moc nepiju, ale když tak hodně hořký. Jako lokální patriot Chotěboř 12, jinak třeba Radegast. A teď mi přišel pod hubu Záviš z Poličky a taky to docela šlo.
Gustaf Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Kua to je dobrý.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Diamondking Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Odesláno 5. září 2024 Carlsberg Made in Poland, cena nějakých 17 Kč a celkem se to dá.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Corvus corone corone Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Odesláno 6. září 2024 V 4. 9. 2024 v 16:12, Gustaf napsal: Kua to je dobrý.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zakvašeno kulturou LalBrew Abbaye™ .
petr.73 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Pšenice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Je krasne, tak na kole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Corvus corone corone Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Thrills - I'm Sorry You Feel That Way (Farmhouse session IPA z Dolních Pavlovic - a pak že na Moravě nerozuměj pivu!). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavo_ Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Volt Protinožec Australská APA ... tohle je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších svrchňáků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 před 15 hodinami, Corvus corone corone napsal: Thrills - I'm Sorry You Feel That Way (Farmhouse session IPA z Dolních Pavlovic - a pak že na Moravě nerozuměj pivu!). Mel jsem onehda plechovky od nich z pivovaru a dobry. Hlavne teda kyselac. Byt teda i na pomery minipivovaru zadna lace. Toceny jsi mel kde? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Corvus corone corone Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 Thrills maj dost často v Karlíně v 7°. Měli tam dokonce už několik tap takeoverů. Já ho včera potkal v Karlíně v UniJazz čítárně. A plechovkové kyseláče a hlavně pastry soury jsou drahé obecně.
warann Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 před 9 minutami, Corvus corone corone napsal: Thrills maj dost často v Karlíně v 7°. Měli tam dokonce už několik tap takeoverů. Já ho včera potkal v Karlíně v UniJazz čítárně. A plechovkové kyseláče a hlavně pastry soury jsou drahé obecně. Jasne. On ani kyselac od “naseho” Klenota nestoji malo, ale na to ze jsme to brali primo v pivovaru jsem cekal trochu min nez 180kc (za 2 pixly), ale ok, kazda sranda neco stoji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se