Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Po osamelem dni osamely vecer. Mistni pivo za 2€, je to samozrejme dalsi variace na tema europivo, nicmene mi to neobraci jazyk naruby. A ta kombinace ceny s tim,  ze ani zejtra nemam nic moc na praci by mohla bejt nebezpecna 😁

Edit: jo a penu/kvalitu nacepovani asi nema smysl resit 😁

IMG_3515.jpeg

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem na ruzna diporuceni vyrazil na zdejsi mistni vyhlaseny nedelni blesak aka el Rastro. U, hned na zacatku samy komousi a priznivci Palestiny. Pak me zacal dav unaset neznamo kam. No, abych to zkratil a vratil se k tematu. Podarilo se mi z davu vymanit a zahy jsem skoncil na stejnym miste jako vcera 😁

IMG_3535.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Corvus corone corone napsal:

Tak si U Dvou kohoutů kup anglickej pintovej dimple mug, z toho pijou staří mazáci v Anglii svrchňáky dodnes. 

IMG_20241104_201607.jpg

To me zajima, ale na eshopu to nevidim. Nebo blbe koukam? Dikes. Me ceka posledni spanelsky vecer, jsem na kasi (z unavy, ne chlastu😁) tak loupnu nejaky plechovky co mam v lednici a jdu chrapat. Dukaz dodam 😀

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, warann napsal:

To me zajima, ale na eshopu to nevidim. Nebo blbe koukam? Dikes. Me ceka posledni spanelsky vecer, jsem na kasi (z unavy, ne chlastu😁) tak loupnu nejaky plechovky co mam v lednici a jdu chrapat. Dukaz dodam 😀

Já to kupoval v sadě s pivní kosmetikou a síťovkou na plechovky / PETky. Nejspíš by se to dalo koupit přímo na místě. Akorát je to prostě pintové sklo, takže žádnej malej muclik... 😎

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...