Jump to content

Jakou značku piva pijete?

Recommended Posts

Pivo téměř nepiju, v podstatě jenom Plzeň a to si ji musím točit sám nebo mi musí v hospodě vyloženě zachutnat.

Ale musím se s vámi podělit o nejhorší pivní zážitek svého života. 

Firemní večírek, restaurace Dašické sklepy s vlastním pivovarem. Jak jinak než v Dašicích (u Pardubic). 

Pivo na účet firmy, tak ochutnám. Barman to vychvaloval do nebes (už to mi bylo podezřelý) a jiný pivo neměli. Všude je slušnost mít aspoň lahvovou Plzeň.

Pánové, dva loky a málem jsem se poblil. To pivo smrdělo a bylo kyselý. Tak jsem od kolegy ochutnal lok desítky a úplně stejný. Někteří lidé by neměli provozovat pivovar. Hlavně když k tomu nemají vztah. 

Nic nevylepšila ani hudba. Manik za mixákem - mimochodem s Moonswatch na ruce - mi na dotaz jestli bude hrát na přání odpověděl, že později a jen pokud to bude vhodné. 

Ty vole, 21. století, firemní vánoční večírek a někdo mi bude říkat, co je vhodná muzika? 

Tak jsem sežral řízek, tatarák (jídlo bylo v pohodě), omotali jsme kolegu vánočním řetězem a rozsvítili ho. 😁 Zapil jsem to džusem a tu Planetu Hieronyma Bosche II jsem radši po tom kokotovi zahrát nechtěl. 

Dašické pivo stokrát fuj a nikdy víc. Shodli jsme se na tom prakticky všichni.

Ako hrdý Slovák vás nebudem presviedčať, že slovenské pivo je lepšie ( samozrejme to nie je pravda 😅 ) Z bežne dostupných pív mi najviacej chutí Radek 12. Z menších ale stále známych  sú u mňa top Vŕšky alebo Beskydský pivovar.

Ale napríklad Ostravaru sa oblúkom vyhýbam. Neprišiel som mu na chuť popri rokoch strávených v Ostrave ani na Slovane, v Blesku alobo Kobre 😅 Ostraváci budú vedieť 😀

před 53 minutami, Gustaf napsal:

Huberta sem vzal celou basu. Za mě nejlepší 🍺 v poměru cena výkon 

S tim souhlasim. Na bezny piti ideal.

Ted uz musim na ten sud, jsem z toho takovej rozpolcenej. Jako jo, ale ode tri je i na me dost brzo. Ale co, prece pred tim neutecu 😁

• Haha 1