Jone Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 32 minutami, Corvus corone corone napsal: Marjá panno... A to míchají v pivovaru jako radler nebo až na výčepu? …míchaj to v pivovaru, respektive z pípy to teče hotový; a radler bych tomu neříkal, není to pivo s malinovkou nebo sirupem - ale jaký "extrakt" to je, nemám páru, pracuji s kusou informací od výčepáka. Výsledek je hořký (rozuměj Cvikov standard), růžový (včetně pěny!), chuť či vůně malin spíš tušená až homeopatická… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Zhůřák(ten tu bývá na čepu opravdu výjimečně) Šprt - session IPA...moc dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Tak jsem ve vyprodeji zkusil tohle. Jako v lete, kdyz se dela na zahrade, tak na zizen asi proc ne. Ale jinak za ty prachy total ulet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Před hodinou, warann napsal: Tak jsem ve vyprodeji zkusil tohle. Jako v lete, kdyz se dela na zahrade, tak na zizen asi proc ne. Ale jinak za ty prachy total ulet. To pivo, když bylo čerstvé, bylo na čepu opravdu povedené. Ve výprodeji plechovek lze ovšem očekávat možnou oxidaci (občasný problém u piva v plechu, zejména pokud od plnění uplynul nějaký ten týden, neřeknu-li měsíc ), případně další problémy, vyplývající z možného nesprávného skladování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 1 hodinou, pavo_ napsal: Zhůřák(ten tu bývá na čepu opravdu výjimečně) Šprt - session IPA...moc dobrý "Zahradní" Zhůřák a jeho skvělý americký sládek Chris Baerwaldt . Škoda, že ani v Praze není k sehnání pořád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 28 minutami, Corvus corone corone napsal: "Zahradní" Zhůřák a jeho skvělý americký sládek Chris Baerwaldt . Škoda, že ani v Praze není k sehnání pořád . jestli není ani v Prahe tak nezbývá nic jiného než si udělat vejlet směr Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 11 minutami, pavo_ napsal: jestli není ani v Prahe tak nezbývá nic jiného než si udělat vejlet směr Plzeň Naštěstí Zhůř nejni tak daleko. A Zhůřák se dá občas sehnat v pivním baru Napalmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pondělí v 18:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:39 Dnes axiom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno středa v 18:29 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:29 Zhůřák stále na čepu tak jsem si ještě zavdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno čtvrtek v 12:54 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:54 Cekacka na vlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno čtvrtek v 16:21 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:21 Cekacka na vlak zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno čtvrtek v 17:45 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:45 dnes Máša NEIPA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno čtvrtek v 17:47 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:47 Před hodinou, warann napsal: Cekacka na vlak zpatky joo s je to cestování hned příjemnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno čtvrtek v 18:22 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:22 Dneska lokální klasika.... byl jsem doplnit zásoby. Kvasnicový ležák a Zimní speciál 13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno čtvrtek v 18:36 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:36 Že včerejšího tažení. U Vejvodů, U Glaubiců a konečná Na Hradčanské. Jak a v kolik jsem se dostal domů? Nevím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno čtvrtek v 18:45 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:45 Považuju za úspěch, že víš kdes byl před Hradčanskou Já mám tři malý tmavý Effe (nebo asi čtyři) a dorazil jsem na Plzeň. Začínám se bát, abych nezapomněl tašku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno čtvrtek v 18:49 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:49 před 3 minutami, nickolas napsal: Považuju za úspěch, že víš kdes byl před Hradčanskou Já mám tři malý tmavý Effe (nebo asi čtyři) a dorazil jsem na Plzeň. Začínám se bát, abych nezapomněl tašku To si pamatuju proto, protože je to každou středu stejný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno čtvrtek v 18:53 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:53 před 16 minutami, pciza napsal: Že včerejšího tažení. U Vejvodů, U Glaubiců a konečná Na Hradčanské. Jak a v kolik jsem se dostal domů? Nevím. Tak je to správne, tak to ma byť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno čtvrtek v 19:44 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:44 před 51 minutami, pciza napsal: To si pamatuju proto, protože je to každou středu stejný Minulý týden jsme se s kolegou ráno potkali v práci a vzájemně se ptáme, tak co, jak dlouho jsi tam ještě byl? Pak jsme si porovnali účtenky za Ubra a zjistili, že jsme odjížděli v rozmezí dvou minut. Dodnes nevíme, jestli jsme z hospody odcházeli spolu, nebo zvlášť. A pak mě potkal druhý kolega a říká, dík, tady máš zpátky ten dvoulitr… Chvilku mi trvalo než jsem přišel na to o čem mluví 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno včera v 09:13 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:13 Uklízení balkonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se