warann Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Dneska jsem zhresil. Asi budu muset v nedeli ke zpovedi. Desnej hrich, teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Barbare . Ale mě dneska také čeká večer s máslovým ležákem (Prazdroj). Tak aspoň odpo trochu něco zajímavého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince @Corvus corone corone Máslový ležák . Mně po pravdě čeká večer něco totéž, jen to čekání jsem pojal trochu hůř. No, vzal jsem co bylo po ruce, ale i sekretářka pravila, že její syn to nazývá kočičíma chcankama. Moc ho neznám, ale zřejmě to bude bystej kluk. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Naše kočky se cítí uraženy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 2 hodinami, warann napsal: Dneska jsem zhresil. Asi budu muset v nedeli ke zpovedi. Desnej hrich, teda. v klidu, na zapiti prasku a zahnani kasle behem noci to pouzivam take, zas takovej hrich to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Fakt je ten, že Gábina nenadchne, ale obvykle ani neurazí. Na rozdíl od všeho, co začíná na "Staro"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince A no jo Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince (upraveno) Došla bída na kozáky... A jak jsem se obával, je v tom zase pěkná dávka diacetylu . Upraveno 12. prosince uživatelem Corvus corone corone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince @Corvus corone corone bohužel u nás je Prazdroj v hospodách aspoň pitelný oproti jiným značkám na čepu Co bys doporučil z lahvových piv v 0,5l od běžných pivovarů na takové to běžné pití k jídlu, práci a tak? Ideálně s co nejmenším obsahem alkoholu. Běžně střídám Bernarda, Poutníka, Poličku a Primátor. Ale v akci si koupím i tu basu Prazdroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince V 4. 12. 2024 v 15:34, Gustaf napsal: Sem udělal objednávku z Jarošovskeho pivovaru...na základě ochutnání Jury a Matúše, který jsou super Tak jsem provedl objednávku taktéž Již je na cestě , tak uvidíme… ochutnáme… 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 40 minutami, juk napsal: @Corvus corone corone bohužel u nás je Prazdroj v hospodách aspoň pitelný oproti jiným značkám na čepu Co bys doporučil z lahvových piv v 0,5l od běžných pivovarů na takové to běžné pití k jídlu, práci a tak? Ideálně s co nejmenším obsahem alkoholu. Běžně střídám Bernarda, Poutníka, Poličku a Primátor. Ale v akci si koupím i tu basu Prazdroje Asi toho Bernardýna. Ale za tu cenu už můžeš mít desítku z Jarošova (litrová PET flaška stojí kolem 60 kaček). Poutník bejval kdysi dobrej, ale nepil jsem ho kolik let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Dík! Mrknu, kde se dá u nás Jarošovský koupit. Všímám si, že se na etiketách víc a víc objevuje cukr. Předpokládám, že je to levnější náhrada za slad. Anebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 53 minutami, heboš napsal: Tak jsem provedl objednávku taktéž Již je na cestě , tak uvidíme… ochutnáme… Paráda... tak jsem zvědavěj, jak bude chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 32 minutami, juk napsal: Dík! Mrknu, kde se dá u nás Jarošovský koupit. Všímám si, že se na etiketách víc a víc objevuje cukr. Předpokládám, že je to levnější náhrada za slad. Anebo se pletu? Nepleteš. Je to prachobyčejný surogát. Jsou sice pivní styly, kde je použití cukru akceptované, ale výčepní piva a ležáky do nich nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Takže zase klasickej o*eb na zákazníka... Člověk musí být furt ve střehu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Priprava na vanocni party naseho klubu. Pridam poznamku patrici sem pouze castecne, takze sorry. Nejsem petrolhead, auta jsou mi celkem fuk a klasicky Porsche jsem dodnes povazoval ze sice pekny, ale dost na hovno auto. Nicmene dnes jsem k pivovaru dorazil soucasne s typkem v nejakym tomhle povozu, borec otevrel predni kapotu a ejhle, z kufru vytahl prazdnej 30l sud, kterej vzapeti vymenil za plnej. Uplne jsem cumel, jak pekne tam zahucel. A to ho jeste voblozil znacnym poctem 1,5l petek. Takze menim hodnceni, je to pekny a celkem prakticky auto . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince No vidíš to! Jináč já musím bejt dneska hodnej, takže jen ležák od břevnovskýho Benedikta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince To ale nevypada vubec zle. Jinak ja musim bejt taky hodnej, ponevadz vcera … ale to uz je jedno ;-). Takze jen takovej lehci IPL. Co je na tom vanocniho krome nazvu netusim, ale jinak to ujde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Já to říkám pořád... pátek 13. je pořád lepší než pondělí 16. Dneska takový predkaleni a na zítra připraven sud Magického motýla z pivovaru Druztová 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se