Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

@Corvus corone corone bohužel u nás je Prazdroj v hospodách aspoň pitelný oproti jiným značkám na čepu 🤷‍♂️ Co bys doporučil z lahvových piv v 0,5l od běžných pivovarů na takové to běžné pití k jídlu, práci a tak? Ideálně s co nejmenším obsahem alkoholu.

Běžně střídám Bernarda, Poutníka, Poličku a Primátor. Ale v akci si koupím i tu basu Prazdroje 😊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 12. 2024 v 15:34, Gustaf napsal:

Sem udělal objednávku z Jarošovskeho pivovaru...na základě ochutnání Jury a Matúše, který jsou super 🍺🍻

IMG_20241204_152307.jpg

Tak jsem provedl objednávku taktéž Již je na cestě , tak uvidíme… ochutnáme…

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, juk napsal:

@Corvus corone corone bohužel u nás je Prazdroj v hospodách aspoň pitelný oproti jiným značkám na čepu 🤷‍♂️ Co bys doporučil z lahvových piv v 0,5l od běžných pivovarů na takové to běžné pití k jídlu, práci a tak? Ideálně s co nejmenším obsahem alkoholu.

Běžně střídám Bernarda, Poutníka, Poličku a Primátor. Ale v akci si koupím i tu basu Prazdroje 😊

Asi toho Bernardýna. Ale za tu cenu už můžeš mít desítku z Jarošova (litrová PET flaška stojí kolem 60 kaček). Poutník bejval kdysi dobrej, ale nepil jsem ho kolik let... 

Odkaz ke komentáři

Dík! Mrknu, kde se dá u nás Jarošovský koupit. Všímám si, že se na etiketách víc a víc objevuje cukr. Předpokládám, že je to levnější náhrada za slad. Anebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, juk napsal:

Dík! Mrknu, kde se dá u nás Jarošovský koupit. Všímám si, že se na etiketách víc a víc objevuje cukr. Předpokládám, že je to levnější náhrada za slad. Anebo se pletu?

Nepleteš. Je to prachobyčejný surogát. Jsou sice pivní styly, kde je použití cukru akceptované, ale výčepní piva a ležáky do nich nepatří. 

Odkaz ke komentáři

Priprava na vanocni party naseho klubu.

Pridam poznamku patrici sem pouze castecne, takze sorry.

Nejsem petrolhead, auta jsou mi celkem fuk a klasicky Porsche jsem dodnes povazoval ze sice pekny, ale dost na hovno auto. Nicmene dnes jsem k pivovaru dorazil soucasne s typkem v nejakym tomhle povozu, borec otevrel predni kapotu a ejhle, z kufru vytahl prazdnej 30l sud, kterej vzapeti vymenil za plnej. Uplne jsem cumel, jak pekne tam zahucel. A to ho jeste voblozil znacnym poctem 1,5l petek.  
Takze menim hodnceni, je to pekny a celkem prakticky auto 😁.

IMG_3859.jpeg

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...