Corvus corone corone Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Tak do Krákory nejdu. A už vůbec bez předchozího ochutnání .
Gustaf Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 56 minutami, Corvus corone corone napsal: Tak do Krákory nejdu. A už vůbec bez předchozího ochutnání . Prostě sem musel... taková tradice, když se 3 dny nemůžu vysrat 5 1
Corvus corone corone Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Jestli by se ten pivovar neměl jmenovat spíš Očistec... 1 1
pavo_ Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února je to už hodně let, ale na Krakonoše taky nemám úplně nejlepší vzpomínky já dnes poprvé Cvikov (z 10,11,12 mi chutnala jen desítka...jinak mě to moc neoslovilo)
Corvus corone corone Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Ze cvikovské produkce mi nechutná nic, všechno je to sladové a bezpohlavní, stejně jako piva z velkochemiček.
Corvus corone corone Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února před 48 minutami, Gustaf napsal: Když musíš, tak musíš Ciwe, ty seš odvážnej, jak Hradní stráž! 1
Gustaf Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února před 39 minutami, Corvus corone corone napsal: Ciwe, ty seš odvážnej, jak Hradní stráž! Hele, narazili novej sud a jako se to dalo překvapivě
Libor_OV Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Za mě je Krakonoš pohodový ležák. Nenatrefil jsem doteď naštěstí na žádnou špatnost. V Praze jsem ho nepil nikde jinde než v Krkonošské hospůdce, jinak jinde vždycky kolem jeho komína. 1
Corvus corone corone Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února No on ten recept vůbec není špatný, ale produkci neustále provázejí nepěkné výrobní vady, zejména co se sanitace pivovaru týče. Já jednou potkal Krákoru v takové formě, že naslepo bych hádal výborný craftový ležák. Ale bohužel to bylo jen jednou.
Gustaf Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Jako dal jsem ho tu ve dvou zařízeních....a v každém chutnal jinak ale neurazil, no
geometr Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února To je fenomén. Jedno pivo a pokaždý jiný. Jeden pivovar, jeden ležák a taková rozmanitost Jinak ale já proti Krakonošovi nic nemám. A v Krkonošský hospůdce v Muchovce, kde jsem ho pil naposledy, nebyl špatnej, ale dlouho už jsem tam nebyl, jestli ještě existuje...
Corvus corone corone Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Jó, ta existuje furt. A hned naproti je velká pivotéka Base camp.
pavo_ Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února dnes velmi pitelný masopustní ležák od Máši a pak Máša DeDeRón Red Ale (uvařeno z chmelů dovezených ze Saska tj bývalá DDR )
geometr Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Před hodinou, Corvus corone corone napsal: Jó, ta existuje furt. A hned naproti je velká pivotéka Base camp. Budu se muset do tý ulice zas podívat. 1
M.K. Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Tenhle stout mi fakt šmakuje, ale stejně na něj mám chuť jenom podzim / zima... A nějaká ta pivní hipsteřina z ještě oblíbenějšího pivováru: 2 1
pavo_ Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února dnes trojboj Máša ležák na žížu pak Máša Dederón 12 Red Ale a na závěr Libertas 14 IPA 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se