pavo_ Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Hofbräu Märzen 13° hodně sladové, ale velmi dobře pitelné...chutnalo mi, ale silný je jak noha vod kulečníku 2 1
neuromancer Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října před 2 minutami, pavo_ napsal: Hofbräu Märzen 13° hodně sladové, ale velmi dobře pitelné...chutnalo mi, ale silný je jak noha vod kulečníku To mně povídej, předloni na Oktoberfestu mě raději ochranka držela po cestě ze schodů v HB stanu, nějak mně černoch nevěřil, že to sejdu v cajku 2
Gustaf Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Zejtra jedu do Reichu pro nějaký to pivko...tak si pak doma taky udělám Octoberfest 1 1
Gustaf Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října (upraveno) Nakoupeno.... Upraveno 4. října uživatelem Gustaf 4
Gustaf Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 38 minutami, Harwey napsal: na vecer akurat::) Radši už končím ...dneska volby na picu, tak nechci bejt sprostej 1
Jeronimo Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října (upraveno) Dnes se našel čas na jednu nefiltrovanou Plzničku. Edit, tak vidím že nemám od začátku měsíce posunutý datum Upraveno 5. října uživatelem Jeronimo 2
pavo_ Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Švýcarsko-česká fúze... Máša DIX ALE a Krkonošský Medvěd 12 ležák 1 1
Jone Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října …nějak to z té petky málo pění No a datum taky neřeším… 1
warann Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října (upraveno) Pravda, peni to na pytel. Ale i tak je to dobry. Upraveno 6. října uživatelem warann
Jone Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října před 4 minutami, warann napsal: Pravda, peni to na pytel. Ale i tak je to dobry. …jak není datumovka, tak je ten svět hned jednodušší Ani pěnit to nemusí…
warann Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Nechci tady pindat o hodinkách...ačkoli může bejt na hodinkovým fóru, v čistě nehodinkovým vlákně, zmínka o hodinkách považovaná za off topic? No, každopádně právě absence datumu mě poslední dobou přiměje při pondělním ránu sáhnout právě po těhle.... 1
warann Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Kolega se ozval, jestli bych kolem poledne nezaskočil na 2 malý (což má X výhod proti jednomu velkýmu - je toho víc a když tě někdo vidí, tak to aspoň nevypadá, že tak úplně chlastáš). No, tak jsem šel k zrcadlu a zeptal se šéfa jestli můžu jít. Šéf kejvl, tak jsem šel. 1
pavo_ Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 2 hodinami, warann napsal: Kolega se ozval, jestli bych kolem poledne nezaskočil na 2 malý (což má X výhod proti jednomu velkýmu - je toho víc a když tě někdo vidí, tak to aspoň nevypadá, že tak úplně chlastáš). No, tak jsem šel k zrcadlu a zeptal se šéfa jestli můžu jít. Šéf kejvl, tak jsem šel. jo dát si pár malých pivek už v poledne ještě nikdy nikomu neublížilo 2
pavo_ Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Zichovec Robin na grepu 12 APA vůbec jsem dnes nechtěl jít, ale přemluvili mě... (bylo to opravdu těžký, zabralo to asi 2 zprávy na whatsappu) 1
warann Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října @pavo_ jj, Zichovec (konecne) miri i k nam. Uz za tejden v patek. Rezervace to jisti.
pavo_ Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 18 minutami, warann napsal: @pavo_ jj, Zichovec (konecne) miri i k nam. Uz za tejden v patek. Rezervace to jisti. paráda věřím, že ti bude šmakovat bo Zichovec umí... a samozřejmě tady pak reportuj co si ochutnal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se