Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hofbräu Märzen 13° hodně sladové, ale velmi dobře pitelné...chutnalo mi, ale silný je jak noha vod kulečníku 😀  

IMG_9522.jpeg

417DD846-59F6-438A-B1FD-3E8FA8006AB7.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, pavo_ napsal:

Hofbräu Märzen 13° hodně sladové, ale velmi dobře pitelné...chutnalo mi, ale silný je jak noha vod kulečníku 😀  

To mně povídej, předloni na Oktoberfestu mě raději ochranka držela po cestě ze schodů v HB stanu, nějak mně černoch nevěřil, že to sejdu v cajku😂

• Haha 2
Odesláno (upraveno)

Dnes se našel čas na jednu nefiltrovanou Plzničku. 

Edit, tak vidím že nemám od začátku měsíce posunutý datum :) 

IMG_20251005_111310_result.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • Like 2
Odesláno

…nějak to z té petky málo pění🙄 No a datum taky neřeším…🤪

IMG_4354.thumb.jpeg.602e8c3a5d6dc642ff4d4cc446a54f69.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 4 minutami, warann napsal:

Pravda, peni to na pytel. Ale i tak je to dobry. 

IMG_6783.jpeg

…jak není datumovka, tak je ten svět hned jednodušší 😎 Ani pěnit to nemusí…😉

Odesláno

Nechci tady pindat o hodinkách...ačkoli může bejt na hodinkovým fóru, v čistě nehodinkovým vlákně, zmínka o hodinkách považovaná za off topic? 😆

No, každopádně právě absence datumu mě poslední dobou přiměje při pondělním ránu sáhnout právě po těhle....

• Dát hlas 1
Odesláno

Kolega se ozval, jestli bych kolem poledne nezaskočil na 2 malý (což má X výhod proti jednomu velkýmu - je toho víc a když tě někdo vidí, tak to aspoň nevypadá, že tak úplně chlastáš).

No, tak jsem šel k zrcadlu a zeptal se šéfa jestli můžu jít. Šéf kejvl, tak jsem šel. 

image.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, warann napsal:

Kolega se ozval, jestli bych kolem poledne nezaskočil na 2 malý (což má X výhod proti jednomu velkýmu - je toho víc a když tě někdo vidí, tak to aspoň nevypadá, že tak úplně chlastáš).

No, tak jsem šel k zrcadlu a zeptal se šéfa jestli můžu jít. Šéf kejvl, tak jsem šel. 

image.jpeg

jo dát si pár malých pivek už v poledne ještě nikdy nikomu neublížilo👍😀🍻

• Dát hlas 2
Odesláno

Zichovec Robin na grepu 12 APA👍 vůbec jsem dnes nechtěl jít, ale přemluvili mě... (bylo to opravdu těžký, zabralo to asi 2 zprávy na whatsappu😀)

IMG_9545.jpeg

• Haha 1
Odesláno
před 18 minutami, warann napsal:

@pavo_ jj, Zichovec (konecne) miri i k nam. Uz za tejden v patek. Rezervace to jisti. 

IMG_6799.jpeg

paráda👍 věřím, že ti bude šmakovat bo Zichovec umí... a samozřejmě tady pak reportuj co si ochutnal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...