M.K. Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna (upraveno) Space Ale 11°, moje letní skoronealko Upraveno 8. srpna uživatelem M.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna ... a radobyčickej Bitter Ale 8°, slabý, ale krásně hořký a osvěžující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Hezkypekne... já Starace z plechu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Musel jsem vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Já si teď doplaval 1 km na pivo za 9 EUR a to se musím ještě vrátit do naší zátokyHvar, uvala Lozna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 1 hodinou, petr.73 napsal: Musel jsem vyzkoušet Nic moc.... spíš nic než moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Přesně tak, jednou a už nikdy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Jedno domácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Turbolet 12 stupňů. Pěkně hořká teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Tak to musím bejt super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Dneska to bude narocny vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna A zdejsi orloj je TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Slušný.... Ale a IPA bych dával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 29 minutami, Gustaf napsal: Tak to musím bejt super... Je to tak na hraně mých možností. Jak hořkost, tak stupně Dnes už mám rád lehčí záležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 39 minutami, Jeronimo napsal: Je to tak na hraně mých možností. Jak hořkost, tak stupně Dnes už mám rád lehčí záležitosti. Hořký já nám rád... taková NEIPA nebo West coast IPA.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 1 hodinou, Gustaf napsal: Slušný.... Ale a IPA bych dával Tak je to docela narocny sjet ten pivni listek 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna doma bych to nepil, ale v tom vedru je každý dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Něco od Němců.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna V klubovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Na leto fajnovy Franz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se