shaggy Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 Dneska pivovar Bizon 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 Jsem dneska vzal ženu do JIP. Ještě nikdy tam nebyla a byla jak v ráji Tak jsem si tam hned vzal něco na degustaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 Budu to brát od toho nejsilnějšího, ale ono všechno to jsou docela rázná pivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 Momentálně PanaCzech Thor. 11 s výraznější chutí. Včera jsem poprvé zkusil Proud a takové pa-pivo jsem už dlouho nepil. Fakt hrozný odpad bez jakékoliv náznaku chmelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 No, bylo to zajímavé, ale není nad čepovanou Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 nejdřív Máša ležák 11° pak Chernobeer NucleALEr 12° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Včera a dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 @M.K. umíš si to udělat hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Já teda pivo moc nepiju, ale když tak hodně hořký. Jako lokální patriot Chotěboř 12, jinak třeba Radegast. A teď mi přišel pod hubu Záviš z Poličky a taky to docela šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Kua to je dobrý.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Carlsberg Made in Poland, cena nějakých 17 Kč a celkem se to dá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 V 4. 9. 2024 v 16:12, Gustaf napsal: Kua to je dobrý.... Zakvašeno kulturou LalBrew Abbaye™ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Pšenice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Je krasne, tak na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Thrills - I'm Sorry You Feel That Way (Farmhouse session IPA z Dolních Pavlovic - a pak že na Moravě nerozuměj pivu!). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Volt Protinožec Australská APA ... tohle je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších svrchňáků 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 před 15 hodinami, Corvus corone corone napsal: Thrills - I'm Sorry You Feel That Way (Farmhouse session IPA z Dolních Pavlovic - a pak že na Moravě nerozuměj pivu!). Mel jsem onehda plechovky od nich z pivovaru a dobry. Hlavne teda kyselac. Byt teda i na pomery minipivovaru zadna lace. Toceny jsi mel kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 Thrills maj dost často v Karlíně v 7°. Měli tam dokonce už několik tap takeoverů. Já ho včera potkal v Karlíně v UniJazz čítárně. A plechovkové kyseláče a hlavně pastry soury jsou drahé obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 před 9 minutami, Corvus corone corone napsal: Thrills maj dost často v Karlíně v 7°. Měli tam dokonce už několik tap takeoverů. Já ho včera potkal v Karlíně v UniJazz čítárně. A plechovkové kyseláče a hlavně pastry soury jsou drahé obecně. Jasne. On ani kyselac od “naseho” Klenota nestoji malo, ale na to ze jsme to brali primo v pivovaru jsem cekal trochu min nez 180kc (za 2 pixly), ale ok, kazda sranda neco stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se