Corvus corone corone Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února 1) Minipivovar Board - Keyboard (IPL, 12° PLATO, 5,2%ABV, 30 IBU). 2) Dva kohouti - Místní Touchdown (IPA, 16° PLATO, 6,1% ABV, 59 IBU). 1
Corvus corone corone Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Bohužel to tentokrát žádná sláva není...
M.K. Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února (upraveno) No tak jo, dacani, přesvědčili jste mě. Překonal jsem odpor k tý pitomý písničce a vyzkoušel (a, přiznávám, dobře jsem udělal). EDIT: Dlouho jsem nepil takhle plnou, nachmelenou jedenáctku Upraveno 21. února uživatelem M.K. 3
Gustaf Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února V 21. 2. 2025 v 20:40, M.K. napsal: No tak jo, dacani, přesvědčili jste mě. Překonal jsem odpor k tý pitomý písničce a vyzkoušel (a, přiznávám, dobře jsem udělal). EDIT: Dlouho jsem nepil takhle plnou, nachmelenou jedenáctku Rozšířit Tyvle, nejlepší rozhodnuti v tvým životě.....
M.K. Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února V 21. 2. 2025 v 20:52, Gustaf napsal: Tyvle, nejlepší rozhodnuti v tvým životě..... Rozšířit OK, vyřídím manželce... 1
Irwinek Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Ani 30 ° Cejlonu nad nulou mne nepřinutilo to pít, ale všichni obdarovaní se shodli, že se to prý dá
Waya03 Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Pivovar Lyer na Modravě. Zodpovědně testuju předtím než nakoupím pivo v petkách na večer. Zatím jsem vyzkoušel Klokana 13 India Pale Lager a teď ještě Krasohled 16.
Corvus corone corone Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února V Lyeru jsou ta piva jak kdy. A název Krasohled si, koukám, půjčili od Falkona . Btw... když piješ klokana, tak doufám, žes ty místní viděl! .
Waya03 Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Živý jsem ještě neviděl, ale pivního klokana jsem jednu petku koupil, fakt nebyl špatněj. Pak ještě tmavou 11tku, to byla poslední co jsem ještě neochutnal. Každopádně kdybych chytil slinu tak to mam asi 400m a otevřeno mají snad do půlnoci.
Corvus corone corone Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Klokani bejvali v ohradě naproti pivovaru, hned za vodou. Dokonce tam měli bílýho. Těm potvorám česká zima nějak nevadí.
Corvus corone corone Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Hostomický Fabián 12 (ležák). Referenční pivo stylu Světlý ležák plzeňského typu.
pavo_ Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 24. 2. 2025 v 19:25, Corvus corone corone napsal: Hostomický Fabián 12 (ležák). Referenční pivo stylu Světlý ležák plzeňského typu. Rozšířit Jo v Hostomicích jsme se stavovali přímo v pivovaru asi 2 roky zpět když jsme byli v Brdech na kolech...desítka i dvanáctka skvělá
Libor_OV Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Hostomické je vynikající - Štěpán Kříž moc dobře ví, co vaří.
Gustaf Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 26. 2. 2025 v 17:58, Harwey napsal: Po dlhsej dobe Rozšířit V sobotu mám naplánovanej výlet do reichu, tak asi taky nějaký nakoupím. Ať je co střídat s produkty z Jarošova
pavo_ Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února jednička na usnutí po večerním️ Máša Australian IPA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se