Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 30 minutami, bandicoot napsal:

Když to kluci měli rok u nás v hospodě, dával jsem si New Zealand Pale Ale 12. Výborný pivo.

Znam, ale tu tam bohuzel nema. Jen 10 11 12 ale i tak 👍

Odesláno

10 Hazy ale (jednochmel) Sorachi ace z pivovaru Hostivar

Co říká internet - svrchně kvašené pivo s typicky zakaleným vzhledem a jemnou ovocnou chutí 

Tóny tropického ovoce, manga nebo citrusů. 
Hořkost nízká až střední 

Mléčný až silný zákal 

Za mě fajn letní osvěžující pivko 🍺👍🏻

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 23 hodinami, warann napsal:

Nemám fotku, nemám ani pivo. Za to mám žízeň. Takže za mou chabou pracovní morálu můžete vy, pacholci. Se*u na to, jdu domů, čeká mě tam Kamenice.

Btw objevil jsem ji (Kamenici) u nás v pivovarce, celkem schovanou, za ceny 25 - 27 Kč (nebo tak nějak) a paní se ještě dycky tváří omluvně, že mi musí markovat takový hříšný peníze. A já jí na to povídám, že se nemusí omlouvat, že děti mají co jíst, pes a slepice taky, aj na to Prosecco pro manželku ještě zbude. A vona se směje, že jsem jako ftipnej, a já vím, že si to opravdu nemyslí, ale i tak mě to těší a tak jsme všichni spokojený. 

27? V nejlevnějších pivotékách jsem ji viděl za 50 - 60 za 0,5l plechoffku v závislosti na typu piva. 🤔 

Odesláno
před 1 hodinou, Corvus corone corone napsal:

27? V nejlevnějších pivotékách jsem ji viděl za 50 - 60 za 0,5l plechoffku v závislosti na typu piva. 🤔 

Hele maji sklo, ted jsem se stavoval, 2x10, 2x 11 a platil jsem 116kc vc zalohy na lahve. Jak jsem nekde psal tak v mym okoli na bezny piti doma nemac co resit za tyhle prachy. A jeste mi dneska prihodila domaci nalozeny vokurky, ze ji to tam nosi nejakej stamgast a ona to neji 😁

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno
Před hodinou, warann napsal:

Hele maji sklo, ted jsem se stavoval, 2x10, 2x 11 a platil jsem 116kc vc zalohy na lahve. Jak jsem nekde psal tak v mym okoli na bezny piti doma nemac co resit za tyhle prachy. A jeste mi dneska prihodila domaci nalozeny vokurky, ze ji to tam nosi nejakej stamgast a ona to neji 😁

Tak to ovšem nemá chybu! Za ty prachy bych vzal basu 😻

Odesláno

klasicky po etapě na zavlažení se vskutku vynikající desítka ležák Kročehlavy a pak přejezd do domácí nálevny(bylo to jen tak tak před bouřkou)  a tam Raven Citravaganza session Neipa 12° - a ta se velmi povedla, lehká velmi pitelná👍 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 27 minutami, Corvus corone corone napsal:

Tak to ovšem nemá chybu! Za ty prachy bych vzal basu 😻

Ja to mam pri ceste domu z prace. Dokud nezdrazi, staci mi dycky ty 4 kousky 😁

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Birra Moretti Ricetta Originale 😯

Žena pracuje na expedici a kamioňáci jí občas něco přivezou.

Tentokrát to bylo pro mě, tak doufám, že to není díky za něco, o čem nevím 😂

Prý za to, že ho rychle odbavila 🤔

No nevím, jestli to nezní ještě hůř 🤣

Každopádně není špatné 😊

Upraveno uživatelem Pozorovatel
  • Like 1
  • Haha 4
Odesláno
před 20 hodinami, Pozorovatel napsal:

Birra Moretti Ricetta Originale 😯

Žena pracuje na expedici a kamioňáci jí občas něco přivezou.

Tentokrát to bylo pro mě, tak doufám, že to není díky za něco, o čem nevím 😂

Prý za to, že ho rychle odbavila 🤔

No nevím, jestli to nezní ještě hůř 🤣

Každopádně není špatné 😊

Heineken 😖. Kam tenhle xindl strčí rypák, tam sto let tráva neroste (a vaří se šmakulády, nastavované kupříkladu kukuřicí - jako je třeba tahle). Roztahuje se to po světě jako mor 😖

Odesláno
před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Dnes U Přeška v Přešticích...

8 koloběžka 

13 Jakub ALE 

Přešek s vypětím všech sil přežil působení obskurního pražského komunálního politika Janečka a s novým majitelem vstává z mrtvých 👍. Janeček se upíchnul do Jinců (bývalý pivovar Vilém, nyní Malý Janek), kde nejspíš nadále hromadí dluhy. 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...