Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

no do cela by mě zajímalo jestli tu není nějakej majitel Nokia C6,začínám nad ním uvažovat tak by mě zajímalo jak šlape

Má ho moje velitelka v bílé barvě a je s ním nadmíru spokojená. Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mě se hlavně líbí že to není dotýkáč a má klavesnici,budu se muset někde live na něj podívat a zkusit jak padne do ruky,ale myslím že je to slušnej tel za rozumnej peníz

No ale to je dotykáč.. :) tedy i dotykáč, abych byl přesnější :) Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

na velikost iPhone se dá rychle zvyknout. nikde jinde "dotyk" nefunguje tak dobře.

Dovolim si nesuhlasiť, neviem ako je na tom iPhone 4, ale 3GS mal seriozne problemy pri teplotach pod nulou, proste ked boli prsty veľmi studene, pri Desire som tento problem nikdy nemal; ale čo sa tyka presnosti, tam sa nehadam.
Odkaz ke komentáři

no do cela by mě zajímalo jestli tu není nějakej majitel Nokia C6,začínám nad ním uvažovat tak by mě zajímalo jak šlape

Sestra so švagrom si ho asi pred mesiacom vzali v T-Mobile. Deň čo deň zamrzli. Pri reklamácii švagrovi doň natiahli nový software, sestra to vzdala a vymenila za iný model.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...