montemar Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 na velikost iPhone se dá rychle zvyknout. nikde jinde "dotyk" nefunguje tak dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 A co Nokia C5? Nemá ho tady někdo? Ted´ mám pár měsíců dotykáč a nějak jsem si na něj nezvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 no do cela by mě zajímalo jestli tu není nějakej majitel Nokia C6,začínám nad ním uvažovat tak by mě zajímalo jak šlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) no do cela by mě zajímalo jestli tu není nějakej majitel Nokia C6,začínám nad ním uvažovat tak by mě zajímalo jak šlape Má ho moje velitelka v bílé barvě a je s ním nadmíru spokojená. Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 no mě se hlavně líbí že to není dotýkáč a má klavesnici,budu se muset někde live na něj podívat a zkusit jak padne do ruky,ale myslím že je to slušnej tel za rozumnej peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) no mě se hlavně líbí že to není dotýkáč a má klavesnici,budu se muset někde live na něj podívat a zkusit jak padne do ruky,ale myslím že je to slušnej tel za rozumnej peníz No ale to je dotykáč.. tedy i dotykáč, abych byl přesnější Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 jj je to takový kombo a to se mi právě líbí na něm,je otázkou jak se natý klavesnici píše,to chci ještě vyzkoušet pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 jj je to takový kombo a to se mi právě líbí na něm,je otázkou jak se natý klavesnici píše,to chci ještě vyzkoušet pořádně Blbě, chce to cvik.... pro ženské prsty to je v pohodě Raději opravdu vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 na velikost iPhone se dá rychle zvyknout. nikde jinde "dotyk" nefunguje tak dobře. Dovolim si nesuhlasiť, neviem ako je na tom iPhone 4, ale 3GS mal seriozne problemy pri teplotach pod nulou, proste ked boli prsty veľmi studene, pri Desire som tento problem nikdy nemal; ale čo sa tyka presnosti, tam sa nehadam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 no toho se trošku právě obávám,budu to muset vyzkoušet někde pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 S 3GSkem mám taky problém v mrazu, před týdnem o víkendu na horách (-10'C) se po pár minutách točení videa vypnul a trvalo mu hezky dlouho, než se mi zase povedlo ho zapnout. Jinak ale iPhone nelze než doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Doporučuju HTC Desire Z, dotykáč, funguje na dotyk stejně dobře jako Iphone a má super klávesnici. OS Android je super rychlý a nepadá. Ježíšek mi udělal radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Kup si CELSIUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Si ho kup sám (Cena od 297.500 EUR) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Po byzkoušení Nokie, HTC a iPhone jsem ukotvil a konečně jsem spokojen s Blackberry Boldem 9700 teď vyjde nový 9780. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Tak problem s emailem u me E52 vyresen. Lepe receno, problem byl nalezen mezi telefonem a zemi. Ocekaval jsem nejak automaticky funkci kterou nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Já dnes dostal jako služební telefon Nokii X3 O2 a na ní ten dotykáč ve srovnání s iPhonem funguje prachbídně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 no do cela by mě zajímalo jestli tu není nějakej majitel Nokia C6,začínám nad ním uvažovat tak by mě zajímalo jak šlape Sestra so švagrom si ho asi pred mesiacom vzali v T-Mobile. Deň čo deň zamrzli. Pri reklamácii švagrovi doň natiahli nový software, sestra to vzdala a vymenila za iný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 dlhe roky som mal nokiu N95 a bol som max spokojny.. teraz ale mam Samsung Galaxy S a teda to je bomba! chyba mi akurat ten fotak z nokie.. predsa len Carls Zeiss je Carls Zeiss dotykovy display paradny a ta grafika.. ta je superB! OS je tiez pomerne rychly.. som spokojny, mozem len a len odporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Zrovna ted jsem ho (SGS) objednal. Bude to sranda, hned co prijde, nasypu no nej Darky's ROM a prijdu o zaruku. At se prasi za kocarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se