jiriku23 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Tak dnes byla cesta kolem EW a Xiaomi 9 SE vypada fakt vyborne az me to teda jako fakt prekvapilo, jeste me teda dost udivilo jak se to padlo Honor 20 view skvele drzelo a vicemene jelikoz mam prsty jak chmatak :-) tak jsem to daval skoro vse.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 V mobilech moc přehled nemám, hledám mobil do pěti tisíc strop pro děti, co třeba Xiaomi 7, nebo raději něco jiného? Aby byla dostačující Ramka, procesor a foťák. Předem děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Kup jim jetej Iphone SE.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Díky, ale jetý věci nemusim, parkrát jsem to udělal a nikdy to nebylo ok. Takže nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Vzal bych Nokii 6.1. Líbí se mi jejich podpora i základním modelům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Hlavně nekupuj jabko SE. Tím, že je to určeno dětem, je redmi 7 dobrá volba. Snapdragon 632 je solidní základ - nevím, jak jsou děti staré, ale youtube, instagram, internet, messengery, 95% her, na tom pojede naprosto bez problémů. Podpora za strany xiaomi bude minimálně 2 roky. Když to rozbijou, žádná tragédie vzhledem k pořizovacím nákladům. Event. note 6 nebo 7 (note 7 3/32 začíná lehce nad 4.000). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Note budou líp fotit, recenzí najdeš plno. Ram bych dneska neřešil jako hlavní kritérium - dost záleží na správě samotným systémem. Kdysi jsme to s kolegama zkoušeli srovnávat právě v miui - vzali jsme lowend s 3GB a Mi 8 s 6GB, multitasking byl vyrovnaný (rozdíl dělal hlavně procesor). Nevěřící Tomáše odkazuji na YT, kde je těch srovnání k vidění dost. I s menší ram stačí vybrané app zamknout, a načítá to bleskurychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Mám stejný názor jako Stosi, pokud dětem nebude vadit velikost určitě bych zvážil note 7. Ja jsem bral 4/64 za cca 5tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Co řikate na S10? Ma smysl menit S9+ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Děkuji za nápovědu pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Tak objednáno, ještě jednou dík, dnes večer k vyzvednutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Nikdy som nemal problém so Samsungom. A teraz A5 2017 začína ísť dole vodou. Zožltnutý displej, prestal vibrovať, rýchlo nabíjanie hapruje, musím x krát pripojit nabíjačku aby začal rýchlo nabíjať. A baterka už tiež nie je bohviečo... Necelé 2 roky má, reklamovať sa mi to nechce. Otázka je čím ho nahradiť.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Nikdy som nemal problém so Samsungom. A teraz A5 2017 začína ísť dole vodou. Zožltnutý displej, prestal vibrovať, rýchlo nabíjanie hapruje, musím x krát pripojit nabíjačku aby začal rýchlo nabíjať. A baterka už tiež nie je bohviečo... Necelé 2 roky má, reklamovať sa mi to nechce. Otázka je čím ho nahradiť....To nejsi sám Loni jsem pořídil přítelkyni A5 2017 - trvala na Samsungu, a odmítl jsem investovat do tehdejší S řady. Rychlonabíjení fungovalo bez problémů cca první 3 měsíce, nepomohla výměna kabelu ani adaptéru.Poslední dobou se to při nabíjení více zahřívá, přičemž telefon následně odpojí WiFi, aby došlo ke snížení teploty (LOL).Je to problém, který řešil skoro každý majitel A5 - samsung to tam prostě oje..l.Nepomohl factory reset, a do servisu už to dávat nebudu. Klasický Samsung t.č. za nějakých 9 tis., u kterého se vykašlali i na SW podporu. Doufám, že jí zlomím na jiného výrobce, no a přinejhorším koupím S10e, které jdou sehnat od nějakých 13 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 AhojHledám pro mamku senior mobil,máte někdo zkušenosti ,rady,tipy co vybrat? CPA,Aligator .....?Koukal jsem na Alcatel 2008G a Panasonic KX-TU150 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Doporučuji si ten telefon nejdřív zkusit, ony ty founa mají sice megatlačítka, ale systém tak trgickej, že i mně dělá problém běžné používání. Hlavně třeba aligátor, umí zobrazit snad jenom jednu SMS od jednoho odesilatele, pokud jich máš víc, tak musíš předchozí smazat, jinak se k ní nedostaneš. Tento poznatek mám z praxe, kdy do lékárny chodí důchodci s těmito zařízeními a marně tam hledají SMS s recepty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Díky pane. Něco podobného jsem už vyčetl o tom Alcatelu,jakóó dobrej,ale to ovládání asi není pro seniory. Tak zatím telefony od A nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Z toho co jsem měl v ruce, tak bych doporučil Nokii 210. Větší displej, takže je na něj docela i vidět, rozumná tlačítka, úplně základní funkce, bohužel je v základu FB a Opera, ale třeba to půjde smazat. Vytáčení kontaktů a používání SMS bez složitostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Díky mrknu. Zatím ten Pańák a mrknu na Teslu A50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Pokud chceš mít SD855 a top fotky, nečekej na nové jabka, ale na nové pixely. Za cca 4 měsíce se ovšem začnou objevovat procesory na 5nm - bude to skok, který uzavře éru SD835/845/855.Pokud bych chtěl telefon na 3 roky, tak čekám. Jinak... bacha na pojmy a dojmy - zbytečně se můžeš o dost ochudit - s čínou to fakt není tak zlé, a s jabkem tak růžové (doporučuji načíst, jak je ten OS postaven a proč už to řeší :-D). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Co něco od Asusu? Ta značka mě svými mobily mile překvapila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se