Horhe Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Jinak teda můj Samsung co se týče vrzání,tak vůbec nic.Ale to je taky kus od kusu. To bych netvrdil. Spíš některý modely vržou víc a některý míň. Technologie výroby je stále stejná, tak imo neni možný, aby jedno NEO vrzalo víc než jiný. Taky samozřejmě záleží, jestli ho nosíš ve futrálu v náprsní kapse saka, nebo bez futrálu v kapse džín na prdeli. Já ho teda nosim ve futrálu, žádnou velkou čočku mu nedávám a vrže to jaxviňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 To bych netvrdil. Spíš některý modely vržou víc a některý míň. Technologie výroby je stále stejná, tak imo neni možný, aby jedno NEO vrzalo víc než jiný. Taky samozřejmě záleží, jestli ho nosíš ve futrálu v náprsní kapse saka, nebo bez futrálu v kapse džín na prdeli. Já ho teda nosim ve futrálu, žádnou velkou čočku mu nedávám a vrže to jaxviňa. Souhlasím tak napůlZnám lidi,co mají stejný telefon a jednomu vrže a druhý ne.Ale to může být tím,jak ty říkáš,jak s ním kdo zachází.Pokud třeba spadne,tak je jasný,že se tam může něco pohnout a může začít vrzat.Taky je pravda,že některé modely jsou na to nachylnější,o tom žádná.Jinak taky ho nosím v pouzdře. CO se týče kvality zpracování,tak nejlepší se mi vždy jevily Nokie,zdají se mi být takové bytelné,žádné chrastítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Jinak teda můj Samsung co se týče vrzání,tak vůbec nic.Ale to je taky kus od kusu. Edit:doplnění No to teda není, pokud je zpracován dílensky a ne jen tak obyčejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Ten termin se naprosto bezne pouziva v temer kazde recenzi od mobilu az po auta, tak je myslim zbytecne to takhle hloupe glosovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Ten termin se naprosto bezne pouziva v temer kazde recenzi od mobilu az po auta, tak je myslim zbytecne to takhle hloupe glosovat. Já si dělám legraci, ale zaujalo mě, že se tenhle imho zcela nesmyslný termín takto hojně používá. Nějak si nejsem vědom toho, že by např. sdělení "mobil je kvalitně zpracován" mělo menší informativní hodnotu než "mobil je kvalitně dílensky zpracován". Ale vzhledem k tomu, že mi to zatím nikdo tady nebyl schopen vysvětlit, tak usuzuji, že to někde na internetu použil jakýsi mobile-geek a takhle se to rozšířilo dál. Když jsem kupoval pracovní stůl, hledal jsem ho v sekcích "dílenský nábytek", ale to jen díky tomu, že je určen do dílny, nikoli že byl v dílně vyroben (to je asi každému jasné). Každopádně nechci prudit, jen mi přišlo zajímavé, jak tato bezobsažná slovní spojení spontánně vznikají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Po letech věrnosti nokii jsem dnes přešel k ostružinám, tak doufám, že to bude v olrajtu První dojmy jsou dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Po letech věrnosti nokii jsem dnes přešel k ostružinám, tak doufám, že to bude v olrajtu První dojmy jsou dobrý! A jakou ostružinu si koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 mlada potrebuje novy mobil. rada by bezdotykovy, idealne Nokia. ale asi neni podminka. pozadavky:nechce moc plastak, radsi kovove telo. libi se ji Nokia 701na systemu asi nezalezi, je zvykla na Nokii, ale Android snad taky zvladne. melo by to umet i obstojne fotit, coz se u te 701 bojim, kdyz nema autofokus. cena asi kolem 6-8.je na trhu jeste nejaky jiny tel podobnych vlastnosti do max. 10k?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Rád bych rychlý dotaz. Otec si má vybrat mobil a má možnost: Nokia 500, Nokia X3-02, Nokia C5, Nokia C5-03. Doteď používal obyčejnou Nokii bez OS a vyhovovala mu. Proto mi přijde nejlepší asi X3-02. Má to klávesnici, bez OS, dotykový display, jenom by mě zajímalo jestli je kapacitní nebo odporový. C5-03 s odporovým displayem bych asi vyřadil rovnou. Nokia 500 je asi ok, ale nevím jestli mu bude vyhovovat pouze dotykáč. Je ale fakt, že jenom volá a jiné funkce nevyužívá... no nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Můj neuvěřitelný držák Nokia 5800 se začal v kapse občas přehřívat, že hrozilo podpálení kulek a navíc se vždy vybila baterka běhěm 5 minut, musel jsem reagovat. Přítelkyně nedávno koupila právě výše zmiňovanou Xpérii, Android bomba, ale tu výdrž baterie já si prostě nemůžu dovolit, den až dva max. to by mě zabilo. Tak že nakonec dopadla Nokia N8 Made in Finland Symbian docela vylepšenej, týden baterka a navíc foťák takovej, jakej si u telefonu představuji, takže vyřešeno, díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Koupit si symbian, kdyz si muzu koupit windows 7.5, tak to asi nikdy nepochopim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Koupit si symbian, kdyz si muzu koupit windows 7.5, tak to asi nikdy nepochopim ... Protože a právě ty zmiňované dva dny baterie Mě prostě baterie musí držet. A navíc i kdybych ty dva dny rozdejchal, tak dám na doporučení asi tak všech co znám, přednost Androidu Nokia trochu experimentuje, Belle, Windows atd. a také to s firmou jde poslední dobou pěkně z kopce, trochu nechápu, že se Androidu tak vyhýbají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 To Utrech:Dosli argumenty? hIhI, TO JE p...l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 (upraveno) Včera jsem trochu bumbal, takže moji otázku ani neřeš Upraveno 3. června 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Protože a právě ty zmiňované dva dny baterie Mě prostě baterie musí držet. A navíc i kdybych ty dva dny rozdejchal, tak dám na doporučení asi tak všech co znám, přednost Androidu Nokia trochu experimentuje, Belle, Windows atd. a také to s firmou jde poslední dobou pěkně z kopce, trochu nechápu, že se Androidu tak vyhýbají? Mam android a telefon mi nevydrzi ani den (od zacatku), dva dny je spis jen fantazie ... po roce pouzivani musim rict, ze android uz si neporidim, je to cele takove zbastlene, plne ruznych chyb a opravdu se to moc dobre neovlada ... Iphone nehodnotim, nemam s nim zkusenosti, ale s baterkou to je imho uplne stejne jako u android ... Nokie lumie zadne problemy s baterkou nema, je to do budoucna podporovany os a symbian byl debilni pred dvema a lety a ted je debilni a navic obsolete. K cemu mit telefon s os, ktery za rok nebude uz vubec k nicemu? Navic sis koupil pristroj, kterej skoro uplne stejne nokia dela, ale s aktualnim OS. Nicmene je to ironie, ze kdyz uz Microsoft nakonec udelal os, ktery za neco stoji, tak se neprodava (protoze neni trendy)... mam z toho malou skodolibou radost ... Kazdopadne Ti nechci kazit radost z noveho telefonu, jenom to proste nepochopim, ale nemusim pochopit vsechno, zejo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Je tu nejaky fanda mobilov s vysuvatelnou qwerty hw klavesnicou ? Neznasam cisto dotykove telefony, pisanie kde klavesnica zaberie polku dispeja a neznasam pisanie na nej, ale evidentne som jeden z mala. Tieto modely uz takmer zmizli uplne. Spravy ako "HTC končí s qwerty klávesnicemi a připravuje supertenké smartphony" ma fakt stvu. Preco rusia nieco co mi maximalne vyhovuje ? <- recnicka otazka Potrebujem sa nutne niekam posunut zo staruckeho htc touch pro2, ale nemam kam . Motorolu Droid v nasich koncinach nezozeniem, Xperia Pro ma z recenzii nepresvedcila a Nokia E7 nema autofocus a ma symbian (presne naopak ako by som chcel). Iphode s BT keyobardom som vylucil. Nieco kde by bol ICS alebo windows, viem ze si nemozem prilis vyberat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 HTC TP2 jsem taky vlastnil ale už nestačil "výkon" a WM jsou K.O. (možná nějaká lepší ROM na XDA - tak jsem to řešil já) , jinak mě napadá tak HTC Desire Z (Android) nebo Dell Venue Pro (WP) nebo něco jako Blackberry (já přešel na BB a už neřeším problémy a odladěnosti OS a výdrží) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Mam android a telefon mi nevydrzi ani den (od zacatku), dva dny je spis jen fantazie ... po roce pouzivani musim rict, ze android uz si neporidim, je to cele takove zbastlene, plne ruznych chyb a opravdu se to moc dobre neovlada ... Iphone nehodnotim, nemam s nim zkusenosti, ale s baterkou to je imho uplne stejne jako u android ... Nokie lumie zadne problemy s baterkou nema, je to do budoucna podporovany os a symbian byl debilni pred dvema a lety a ted je debilni a navic obsolete. K cemu mit telefon s os, ktery za rok nebude uz vubec k nicemu? Navic sis koupil pristroj, kterej skoro uplne stejne nokia dela, ale s aktualnim OS. Nicmene je to ironie, ze kdyz uz Microsoft nakonec udelal os, ktery za neco stoji, tak se neprodava (protoze neni trendy)... mam z toho malou skodolibou radost ... Kazdopadne Ti nechci kazit radost z noveho telefonu, jenom to proste nepochopim, ale nemusim pochopit vsechno, zejo ... Nokie Lumie má stejný problém s baterkou jako každý jiný smart phone, výdrž den, maximálně dva, jinak už bych ji asi na zkoušku měl, byl to můj favorit. Ale každopádně chápu lidi, kteří používají telefon jako notebook, tak jim Symbian asi těžko přilne k tělu. Já telefon s 95% využívám na telefonování, posílání sms a focení. Občas nějáký internet, takže s N8 zatím maximálně spokojený a snad to tak i vydrží. Ta výdrž baterie je opravdová pohoda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Je tu nejaky fanda mobilov s vysuvatelnou qwerty hw klavesnicou ? Neznasam cisto dotykove telefony, pisanie kde klavesnica zaberie polku dispeja a neznasam pisanie na nej, ale evidentne som jeden z mala. Tieto modely uz takmer zmizli uplne. Spravy ako "HTC končí s qwerty klávesnicemi a připravuje supertenké smartphony" ma fakt stvu. Preco rusia nieco co mi maximalne vyhovuje ? <- recnicka otazka Potrebujem sa nutne niekam posunut zo staruckeho htc touch pro2, ale nemam kam . Motorolu Droid v nasich koncinach nezozeniem, Xperia Pro ma z recenzii nepresvedcila a Nokia E7 nema autofocus a ma symbian (presne naopak ako by som chcel). Iphode s BT keyobardom som vylucil. Nieco kde by bol ICS alebo windows, viem ze si nemozem prilis vyberat. htc 7 pro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 htc 7 pro? po precitani recenzii som to vypustil. Dost zle a nahorsi je zaver "Keyboard is among the poorest we've seen from HTC" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se