Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Když vona je to tak strašně velká placka, až se mi to hnusí, ale výbava je slušná, imho na mobil až zbytečná. Je to prostě nabušená hračka.

Horní strop mám 4", pak už nedošáhnu palcem na všechny místa displaye a to je konec.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kartou to neni jde o vnitrni pamet..a nic nelze na kartu presunout..mozna delam neco blbe ale netusim co

Mně tohle jednou udělala Omnia. Pomohlo smazání všech souborů z vnitřní paměti telefonu, které jsem si předtím zkopíroval do PC a pak vrátil zpět.

Odkaz ke komentáři

co koupit vetsi sd kartu?

kartou to neni jde o vnitrni pamet..a nic nelze na kartu presunout..mozna delam neco blbe ale netusim co

vetsinou si muzes nastavit, ze fotky a videa se ukladaj na kartu. ale nevim, s timhle konkretnim telefonem nemam zkusenosti..

tak v tom to taky neni v mobilu je asi jen pet aplikaci zbytek na karte..jen vnitrni pamet je 158 mb

Franta má určitě na mysli operační pamět - ramku větší , protože Galaxy Ace má jen 256 mb,takže nic moc.

Jinak zajimave se tvari Sony Xperia P trochu pres limit- zpracovani a displej paradni

HTC Evo 3D - takovej plastacek se super výkonem za dobrou cenu

Pak případně Galaxy SII je dobra, ale trozku drazsi

Odkaz ke komentáři

Franta má určitě na mysli operační pamět - ramku větší , protože Galaxy Ace má jen 256 mb,takže nic moc.

Jinak zajimave se tvari Sony Xperia P trochu pres limit- zpracovani a displej paradni

HTC Evo 3D - takovej plastacek se super výkonem za dobrou cenu

Pak případně Galaxy SII je dobra, ale trozku drazsi

Nevím, jestli bych řek zrovna plasťáček :), ale mám ho a jsem s ním hodně spokojenej. Cca do měsíce by mělo HTC vypustit update na ICS. Sice, lumpové, přibalili jen Sense 3.6 místo 4 (prej, aby nemátli uživatele, kteří si zvykli na současnej 3.0 :D), ale to je celkem jedno. A výkonu má tenhle telefon opravdu víc než dost. Akorát, že už ho doprodávaj a patrně pro velkej zájem v doprodejích ho nabízej většinou za cca 8 - 10 tis. Já ho kupoval ještě za 6990...
Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli bych řek zrovna plasťáček :), ale mám ho a jsem s ním hodně spokojenej. Cca do měsíce by mělo HTC vypustit update na ICS. Sice, lumpové, přibalili jen Sense 3.6 místo 4 (prej, aby nemátli uživatele, kteří si zvykli na současnej 3.0 :D), ale to je celkem jedno. A výkonu má tenhle telefon opravdu víc než dost. Akorát, že už ho doprodávaj a patrně pro velkej zájem v doprodejích ho nabízej většinou za cca 8 - 10 tis. Já ho kupoval ještě za 6990...

Nechtel jsem proti nemu rict ani pul kriveho slova,výkon , displej jednoznacne pecka,,ale ty materialy mi proste nejak neuchvatili pusobi na mne desne lacine a plastove.Ale jinak je to super telefon Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Nechtel jsem proti nemu rict ani pul kriveho slova,výkon , displej jednoznacne pecka,,ale ty materialy mi proste nejak neuchvatili pusobi na mne desne lacine a plastove.Ale jinak je to super telefon

Já to myslel v legraci... je fakt, že při sundávání zadního krytu jsem měl trochu strach. :) Nicméně, a to je zásadní, jako celek tam kupodivu nic nevrže, necvaká a neskřípe. Překvapivé, ale je to tak.
Odkaz ke komentáři

Kdyby to nekomu pomohlo v rozhodovani a nechce davat plnou cenu za nove zarizeni, tak budu mit za cca 14 dni k vypusteni do sveta Samsung Galaxy S2 s 1,5 roku zarukou a pripojistenim proti padu, vc. offline navigace Sygic. Ve vybornem stavu

Cenu bych videl na 8 tis.

Menim totiz kvuli praci za BB

Odkaz ke komentáři

Tak s tim BB hodne stesti - v posledni dobe to jsou pekny klumpy. mame jich v praci ke dvacitce (ruzne modely) a jen par jich funguje jak ma - vetsinou ty starsi modely.

Ja jedu na BB cca ctvrtym rokem a sem spokojenej. Ted mam 3ti BB a musim rict ze sklamani bylo jen jedno

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Odkaz ke komentáři

budu mit 9780,... ty novy jsem nechtel uz kvuli baterce, ale bude mi chybet tethering, ktery tento model jeste neumi.

9780 uz jsem jednou mel a az na vrzajici klavesu cerveneho tlacitka bylo vse v poradku,... snad se nespalim,...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...