sibirnaya Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 vetsinou si muzes nastavit, ze fotky a videa se ukladaj na kartu. ale nevim, s timhle konkretnim telefonem nemam zkusenosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 tak v tom to taky neni v mobilu je asi jen pet aplikaci zbytek na karte..jen vnitrni pamet je 158 mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Zkusil už někdo tolik vychvalovaný nový Samsung Galaxy S III? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Když vona je to tak strašně velká placka, až se mi to hnusí, ale výbava je slušná, imho na mobil až zbytečná. Je to prostě nabušená hračka.Horní strop mám 4", pak už nedošáhnu palcem na všechny místa displaye a to je konec. Upraveno 24. června 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 horhe, to je vo zvyku, ja mam galaxy note a nemuzu si ho vynachvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Má pravdu ten Rolexak! V bílé barvě je dost pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 kartou to neni jde o vnitrni pamet..a nic nelze na kartu presunout..mozna delam neco blbe ale netusim co Mně tohle jednou udělala Omnia. Pomohlo smazání všech souborů z vnitřní paměti telefonu, které jsem si předtím zkopíroval do PC a pak vrátil zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 co koupit vetsi sd kartu? kartou to neni jde o vnitrni pamet..a nic nelze na kartu presunout..mozna delam neco blbe ale netusim co vetsinou si muzes nastavit, ze fotky a videa se ukladaj na kartu. ale nevim, s timhle konkretnim telefonem nemam zkusenosti.. tak v tom to taky neni v mobilu je asi jen pet aplikaci zbytek na karte..jen vnitrni pamet je 158 mb Franta má určitě na mysli operační pamět - ramku větší , protože Galaxy Ace má jen 256 mb,takže nic moc. Jinak zajimave se tvari Sony Xperia P trochu pres limit- zpracovani a displej paradni HTC Evo 3D - takovej plastacek se super výkonem za dobrou cenu Pak případně Galaxy SII je dobra, ale trozku drazsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Franta má určitě na mysli operační pamět - ramku větší , protože Galaxy Ace má jen 256 mb,takže nic moc. Jinak zajimave se tvari Sony Xperia P trochu pres limit- zpracovani a displej paradni HTC Evo 3D - takovej plastacek se super výkonem za dobrou cenu Pak případně Galaxy SII je dobra, ale trozku drazsi Nevím, jestli bych řek zrovna plasťáček , ale mám ho a jsem s ním hodně spokojenej. Cca do měsíce by mělo HTC vypustit update na ICS. Sice, lumpové, přibalili jen Sense 3.6 místo 4 (prej, aby nemátli uživatele, kteří si zvykli na současnej 3.0 ), ale to je celkem jedno. A výkonu má tenhle telefon opravdu víc než dost. Akorát, že už ho doprodávaj a patrně pro velkej zájem v doprodejích ho nabízej většinou za cca 8 - 10 tis. Já ho kupoval ještě za 6990... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Nevím, jestli bych řek zrovna plasťáček , ale mám ho a jsem s ním hodně spokojenej. Cca do měsíce by mělo HTC vypustit update na ICS. Sice, lumpové, přibalili jen Sense 3.6 místo 4 (prej, aby nemátli uživatele, kteří si zvykli na současnej 3.0 ), ale to je celkem jedno. A výkonu má tenhle telefon opravdu víc než dost. Akorát, že už ho doprodávaj a patrně pro velkej zájem v doprodejích ho nabízej většinou za cca 8 - 10 tis. Já ho kupoval ještě za 6990... Nechtel jsem proti nemu rict ani pul kriveho slova,výkon , displej jednoznacne pecka,,ale ty materialy mi proste nejak neuchvatili pusobi na mne desne lacine a plastove.Ale jinak je to super telefon Upraveno 24. června 2012 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Nechtel jsem proti nemu rict ani pul kriveho slova,výkon , displej jednoznacne pecka,,ale ty materialy mi proste nejak neuchvatili pusobi na mne desne lacine a plastove.Ale jinak je to super telefon Já to myslel v legraci... je fakt, že při sundávání zadního krytu jsem měl trochu strach. Nicméně, a to je zásadní, jako celek tam kupodivu nic nevrže, necvaká a neskřípe. Překvapivé, ale je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Miloši, skutečně se jedná o paměť telefonu ne o operační paměť, ale tý je taky málo, rozhodně jsem se už dostal do fáze, že bych musel asi smazat operační system aby se uvolnilo víc místa, android je nenažranější jak windows... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Pravděpodobně se do užšího výběru dostal Xperia U a XPeria Sola, popřípadě má tu někdo zkušenost s Offline nafigací pro Windows mobile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Kdyby to nekomu pomohlo v rozhodovani a nechce davat plnou cenu za nove zarizeni, tak budu mit za cca 14 dni k vypusteni do sveta Samsung Galaxy S2 s 1,5 roku zarukou a pripojistenim proti padu, vc. offline navigace Sygic. Ve vybornem stavuCenu bych videl na 8 tis. Menim totiz kvuli praci za BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Tak s tim BB hodne stesti - v posledni dobe to jsou pekny klumpy. mame jich v praci ke dvacitce (ruzne modely) a jen par jich funguje jak ma - vetsinou ty starsi modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Mam asi mesic S3 a je super. Velikost naprosto ok a co je dulezite neseka se, nepada, je rychla, jsem maximalne spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Tak s tim BB hodne stesti - v posledni dobe to jsou pekny klumpy. mame jich v praci ke dvacitce (ruzne modely) a jen par jich funguje jak ma - vetsinou ty starsi modely. Ja jedu na BB cca ctvrtym rokem a sem spokojenej. Ted mam 3ti BB a musim rict ze sklamani bylo jen jedno Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Hele ty novejsi s dotykem, at uz vysuvny nebo celodotyk jsou fakt hrozny. Mazou samy data, ukoncujou hovory a restartujou se..... za trest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 budu mit 9780,... ty novy jsem nechtel uz kvuli baterce, ale bude mi chybet tethering, ktery tento model jeste neumi.9780 uz jsem jednou mel a az na vrzajici klavesu cerveneho tlacitka bylo vse v poradku,... snad se nespalim,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Hele ty novejsi s dotykem, at uz vysuvny nebo celodotyk jsou fakt hrozny. Mazou samy data, ukoncujou hovory a restartujou se..... za trest. Musim zaklepat , ze u me zatim dobry. Nebo premejslim nad tim , ze bych taky zkusil totok: Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se