MR1990 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 V 20. 11. 2020 v 22:21, shewcza napsal: Měl jsem macbook air, apple tv a iPad, jestli to bylo na mne. Edit: nutno podotknout, že už je to dost dlouho. Třeba se to někam posunulo. Přecházel jsem když vyšel samsung galaxy s6 a už jsem zůstal. Pořád se musí i takové maličkosti jako vymazat mp3 ze seznamu řešit přes iTunes? To mě neskutečně vytáčelo... Áno treba , ale ja som to vyriešil hudbou čisto cez Spotify a všetko z ITunes som vymazal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 (upraveno) před 3 hodinami, krtenek napsal: Já jsem asi úplně pitomé - existuje Zonerama pro Android? Zonerama se obsluhuje pomocí aplikace Zoner Phto Studio. Měl jsem ji na všech telefonech s Androidem a pořád ji mám na tebletu. Takže jsem chtěl napsat, že samozřejmě existue. Jenomže jsem se podíval do Obchodu Play a nenašel jsem ji tam. Zvláštní. Tak jsem gůglil a odkaz na ni jsem našel: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zoner.android.photostudio&hl=cs&gl=US A taky ji lze najít jako instalační balíček na jiných stránkách, třeba namátkou tady: https://apkpure.com/zoner-photo-studio-edit-go/com.zoner.android.photostudio Ale tam nevím, jak moc je to bezpečné nebo jestli by to na mobilu fungovalo správně. Přístup přímo z webu ti nevyhovuje? Upraveno 27. listopadu 2020 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Minulý měsíc jsem měnil telefon a nejvíce mě v cenové kolem 6 tis. zaujal právě Redmi Note 8 Pro (slušný design, fajn zpracování i výkon), podobně tak Mi Note 10 Lite v cenové kolem 8 tis. Když jsem srovnával 8 Pro versus 9 Pro, minimálně už po stránce vzhledu bylo vybrané. 8 Pro je prostě hezčí. hmmmm, takze Note 9 Pro rodicom nekupovat ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 6 hodinami, krtenek napsal: No právě mě zarazilo, že v Google Play není... Přemejšlim o Zonerama místo/ke Google fotkám. Pokud Ti jde o úpravy fotek, doporučuji Snapseed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 2 hodinami, jovani napsal: hmmmm, takze Note 9 Pro rodicom nekupovat ... ? Nekupovat, jdi radši do 8 pro, dle toho co jsem četl, má stabilnější systém a lépe fotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Jde mi o zálohování fotek.Na zálohování fotek je Zonerama ideální. Používám už leta letoucí. A funguje ti teda ten odkaz na Google Play?Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 3 hodinami, krtenek napsal: Jde mi o zálohování fotek. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zoner.android.photostudio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 7 hodinami, jovani napsal: hmmmm, takze Note 9 Pro rodicom nekupovat ... ? On to je velmi slušný telefon, což o to, ale předcházející verze 8 Pro mě zaujala mnohem víc (zvláště design, menší rozměry, výrazně lepší repro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Akurat dnes som kupil note 9 pro, zatial spokojnost, velkost akurat, vedel som ze bude vacsi ako moja sucasna trojka, je troska tazsi, to mi nevadi. Uvidime ako sa bude aktualizovat a co vsetko sa tam v pozadi nainstaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 On to je velmi slušný telefon, což o to, ale předcházející verze 8 Pro mě zaujala mnohem víc (zvláště design, menší rozměry, výrazně lepší repro).ale starsi Android ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Jovani, to by mně ani tak nevadilo. V opačném případě bych přemýšlel nad 9 Pro nebo jiným kouskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Chlapi, ze jsem tak smelej. Co presne je ta zonerama a co to stoji? Da se tim nahradit zalohovani na fotky google, ktery ted rusej free neomezenej prostor?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Aha aha. Takze koukam, ze za chvili bude jedina cesta k free ulozisti na fotky opravdu jen porizeni pixelu od googlu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Tapa double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Jovani, to by mně ani tak nevadilo. V opačném případě bych přemýšlel nad 9 Pro nebo jiným kouskem. napr. ktorym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Otázka je, jak to bude nastavené. Třeba by stačilo koupit starý Pixel a propojit ho s účtem. Cenově mi vychází nejlépe rodinné balení Office 365 + Onedrive 6 TB za 269 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Podle mě se nebudou do limitu započítávat pouze fotky pořízené Pixelem. Pokud by měl někdo dva mobily a jeden nebyl Pixel, tak v galerii bude ubývat místo, až se zaplní těch 15GB z toho druhého foťáku. Zatím to ale neplatí, takže je možno používat jakýkoli mobil nebo foťák. Já mám na fotkách Google i staré (seskenované) fotky a doufám, že ty tam všechny zůstanou. No a Pixel 4a taky není marný. Za ty prachy slušný (a hlavně kompaktní) mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 3 hodinami, jovani napsal: napr. ktorym? Každý máme jiné požadavky. Pro mě bylo na prvním místě pořídit zařízení, u jehož displaye nebude regulován jas pomocí PWM. Teprve od toho se odvíjelo další (design, konstrukce, materiály, zpracování, výdrž na baterii, velikost, obstojné reproduktory, svižný chod atd.). Měl jsem vybráno na začátku září. Co bych si vzal teď? Pořád bych v cenové kolem 5 tis. Kč přemýšlel o Note 8 Pro. Předpokládám ale, že nebudeš mít stejné požadavky jako já. Ty je dobré sesumírovat. Jinak bych se inspiroval nějakými srovnáními, která vznikla povětšinou na základě recenzí (výběrem): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Realme 6 8/128 GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Pixel je fajn, jen by nemusel mít tu předpotopní čtečku na zádech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se