El Nano Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 (upraveno) @karki: já vím, proto váhám...jinak bych to bral bez rozmýšlení @lion: díky, tuhle jsem ještě nečetl Upraveno 5. září 2013 uživatelem El Nano
Liqid Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Co máš za problémy s WP? Já o nich zrovna uvažuji v podobě Lumie 820.
El Nano Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 problém je ten, že nemám WP, ale WM 6.5. ... ale ani do těch WP 8 bych nešel...oni stejně zase udělají nový systém bez možnosti upgradu na starších zařízeních jako už několikrát před tím...
Liqid Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Já jsem si právě chvíli hrál s WP u bratra a přišlo mi to super. Na rozdíl od Androida je to plynulé, přehledné a MS bude podporovat snad další 3 roky. Začátkem příštího roku snad vyjdou WP 8.1 s možností je nahrát na všechna WP8 zařízení. Předtím s WP7 byl problém, že ten systém byl postaven úplně jinak, tam ta aktualizace možná nebyla a ani nebyla slibovaná. Ale to není je nu WP, takové Androidy např. od SONY mají podobný problém. Kamarád před necelým rokem kupoval TOP model a nejnovější aktualizaci nedostal.
El Nano Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Odesláno 7. září 2013 No ono to bylo takhle co já si pamatuju...byl WM6, to šlo aktualizovat na WM6.5, které už nešly aktualizovat na WP7. Tudíž na to přesatali po roce vyvíjet aplikace, teď se na tom dokonce nedostanu ani windowsovskej mail přes jejich aplikaci a o FB ani nemluvím. Takže mobil za 8k byl po roce a půl téměř nepoužitelnej. WP7 šly tuším upgradnout na WP7.5, ale vejš už zase ne. Takže všechny Lumie se sedmičkama jsou taky na prd. Proto si widowsama už žádnej mobil nekoupím, protože to podle mě udělaj zase...
Liqid Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Odesláno 7. září 2013 WM a WP je úplně jinej systém, tam se o následné aktualizaci nedá mluvit. WP7 je možné upgradovat až na WP7.8 a tam už není mnoho rozdílu oproti 8. Bohužel na starší HW novej systém nedostaneš ať si koupíš jabko nebo droida. Asi sis koupil výběhovej model ne?
Ivan Lelák Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Co je výběhový model? Já mám Sony Xperia T, telefon Jamese Bonda z filmu Skyfall a vlajkovou loď Sony ještě na jaře. Pak přišla Xperia Z a dnes už klepe na dveře Z1. Necelý rok starý model je už tedy převálcován dvěma dalšími následovníky. Kupoval jsem s Androidem 4.0, hned byla aktualizace na 4.1, nedávno na 4.2.1 a další se už třeba nedočkám - pro výrobce už není zajímavý...Uvažuji o výměně, nechci troškařit, chci to nejlepší a nejvýkonnější na trhu, s těmito požadavky:- Android- displej minimálně HD nebo jemější, úhlopříčka 4.3-4,5" (na náročnější věci mám tablet), dobrá viditelnost na slunci- dostupnost v ČR, oficiální CZ distribuce- kvalitní značka- KVALITNÍ FOŤÁK + filmy FullHD, když bude mít HW spošť, tím lépe- odolý proti prachu a vodě - není podmínkou- kvalitní odolné sklo displeje- dobré držení v ruce, popř. široká nabídka zadních krytů atd., kterými se úchop zlepší- dlouhá výdrž na baterkyA nakonec (to není podmínka, spíš můj vkus) - nemusím zaoblenou konfekci, raději hranatější tvary se zajímavými designovými prvky.Co mi doporučíte?
sashator Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Tak jsem pořád ještě nevybral, ale změnil jsem tak trochu priority- hlavní prioritou je dobrej foťák a cena tak do 7tis (no a kdyby byl dual tak by to bylo úplně ideální), dělá někdo něco takovýho?
El Nano Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Tak to Lenovo A660 padá. Dalším favoritem je Huawei Y300. Recenze mám přečtený, ale máte někdo osobní zkušenost s tímto číňanem? Nebo klidně i s jiným modelem? Pak mě ještě napadá osvědčená klasika HTC a model Desire X...jenom si řikám, že na to házení po zemi by mi mohlo stačit i Huawei...parametry to má dobrý.... Upraveno 19. září 2013 uživatelem El Nano
El Nano Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) @sashator: a co třeba Samsung Galaxy S Duos a nebo něco lepšího jako třeba HTC Desire 500 Black Dual-Sim Upraveno 19. září 2013 uživatelem El Nano
FrantisekH Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Huawei, Honor 8 měsíců Acend G600 6 měsíců, oba mají za sebou nesčetně pádů, nezacházim s nima vůbec v bavlnce a fungujou a výdrž baterky je naprosto ohromující...
Lion Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 El Nano: co třeba SIII mini?? o fous lepší jak Desire X nebo něco pořádnýho, Xiaomi MI2S se dá kolem osmi?? a na to nějakej obal? http://www.dhgate.com/product/2pcs-lot-sweet-tpu-case-for-xiaomi-m2-soft/150797234.html
El Nano Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) @Lion: to SIII mini mě ani nenapadlo, tak jsem to hodil do srovnání s Desire X a ty parametry má o něco lepší a display taky. To Xiaomi MI2S...tak o tom se přiznám, že slyším poprvé. Už jsem si ale zjistil, co to je zač a to je pro mě zbytečný. Mě by právě bohatě stačilo asi i to obyčejný Huawei Ascend Y300 si myslím. Desire X nebo SIII mini by byl takovej kompromis, protože ted jsem ještě našel HTC Desire 500 Black Dual-Sim. Jednak to je HTC, s tím mám jenom pozitivní zkušenosti a ty parametry jsou taky bomba za tu cenu. @FrantisekH: tak to jsem rád, jen víc takových pozitivních ohlasů na Huawei a možná se i překecám a ušetřím oproti HTC Upraveno 19. září 2013 uživatelem El Nano
matobp Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Iphone 5 alebo galaxy s4?poradte...teraz mam galaxy s3,dakujem
El Nano Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Iphone 5 alebo galaxy s4?poradte...teraz mam galaxy s3,dakujema proč ho chceš měnit?
matobp Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 S3 je v pohode,ale mam moznost vybrat novy mobil-tak zvazujem
Lion Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 matobp: rozum by volil S4, ale 5" by už pro mě bylo moc... iphone je pěkný kus kovu, ale jabko... nevím no HTC One
El Nano Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 S3 je v pohode,ale mam moznost vybrat novy mobil-tak zvazujemaha, tak to bych pak asi zvolil jablečný telefon, ale jenom tak Kdybych přemýšlel, řekněme racionálněji, tak asi to HTC One
matobp Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 HTC One sa mi nepaci.Len uvazujem ci ma zmysel menit S3 za S4 alebo IP5(pred S3 som mal cca dva roky IP4)...nejak sa v tom stracam.Galaxy a IP5 by ma vysli momentalne okolo 400euro/kus
Z. Paul Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Lidi potřeboval bych odborný názor. Kamarádka si koupila telefon Blackberry 9360 Curve a má problém. Nereagují jí 4 tlačítka pod displayem, neni v tom nějaký fígl? nemůže dát zpět, přijmout ani položit hovor. Baterku vyndala a zandala a nic. Je na to nějaký trik? já jinak radim reklamaci. Děkuuju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se