siwi Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Já mám tedy největší zkušenosti právě s Androidem. Že nechceš žádnou nadstavbu, to chápu. Pokud by ses nakonec rozhodl do svého výběru tento systém zahrnout, pak bych ti mohl doporučit NEXUS 5. Zařízení řady NEXUS žádnou nadstavbu nemají a stabilní to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Který výrobce kromě googlu a jeho nexuse má nadstavby na android nejlépe odladěný? Předpokládám že samsung, sony, lg bude mit hromadu zbytečných aplikací a widgetů. Je na tom HTC stejně? Widle jsem chtěl, ale po prohlídce hodnocení mnou používaných aplikací na windows apps jsem moc spokojených příspěvků nesehnal. Nebo ještě pár dní počkat na novej nexus a android L. Upraveno 11. října 2014 uživatelem cityfly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Android bez nástavby přece lze mít i v jiných zařízeních. Jen třeba ne hned po vydání mobilu a přeinstaluje si to člověk sám. Nexus 5 je super, v létě byla na KASE akce 16gb (s voucherem) za 7+nejaká koruna!, ale 16GB je málo. Karty vložit nelze. 32GB skoro nikde už nejsou (páč bude 6tka) a když, tak za cenu, která se nevyplatí. Nově bych skočil do LG G3(855 ne 722! to je G3s). Klidně 16gb, protože do něj vložit již karta jde. Upraveno 11. října 2014 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Zdravím, za LG G3 se můžu přimluvit. Mám 32gb verzi a naprostá spokojenost. Jinak doporučuji připlatit si za variantu s vnitřní pamětí 32gb, protože má navíc i 3gb ram oproti verzi se 16gb paměti, která má jen 2gb ram a ten 1gb paměti ram je znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 O tom, jestli je 16 GB hodně nebo málo, se už v tomhle vlákně diskutovalo. Podle mě je to dost. Záleží pak samozřejmě na způsobu používání. V případě přeinstalace systému po vybalení bych byl opatrný, abych nepřišel o záruku. Telefony HTC nadstavbu mají, je ovšem odladěná výborně. Mám přesně rok HTC One Mini a za celou tu dobu ani jeden restart. S LG nebo SONY vedle taky nešlápneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Sony nastavba nejde se Samsungem srovnat. Je tak mala, ze temer neni videt, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Samsung je obecně známý tím, že ten systém přeplňuje zbytečnostma. Proti tomu je v podstatě každá nadstavba neviditelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Za sebe doporučuji Xiaomi s MIUI Odesláno z HONGMI mobilně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Prosím poraďte náhradu za iOS. Windows phone 8.1, nebo blackberry 10? Hlavní kritérium je stabilita systému bez restartů. Ač osobně používám roky Blackberry a neměnil bych (7 i 10), tak máme v rodině pár WP, a pokud není člověk "hračička", doporučil bych právě WP. I levné Nokie na tom jedou krásně plynule a aplikací je taky dostatek. U Blackberry jsem občas marně hledal, co jsem chtěl.Takové BB passport bude super, nicméně, když vidím, s jakou jistotou zvládají i kruté zacházení ty Nokie, tak musím říct, že z iOS bych šel do WP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 stosi: Máš srovnání jak běží například whatsapp, skype, facebook chat na BB 10 oproti WP? Na WP apps si lidé právě dost stěžují, že aplikace jsou nestabilní, často se odhlašují atd... U Blackberry je základní komunikace v BB Hub, který si myslim že bude stabilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 No BB hub nemá konkurence. Nicméně Skype i FB na WP OK. Whatsapp nepoužívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Ja som prckovi kupil BT repraky od creative, nepamatam model ale nejaka 80kova rada a popravde ich odvtedy stale nosim v aute a pocuvame na zahrade, chalupe, doma.. Fakt paradne hraju a streamujeme z ajfonu pravidelne ci uz youtube, alebo spotify.. Je to na baterky a tie vydrzia naozaj dost dlho. Samozrejme mozne napajat aj z adaptera. Cena bola do 40? ked som to kupoval. Nie je to Bose, ale za tie prachy to malemu urcite spravi radost a mozno aj tatkovi ako v mojom pripade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Ahoj pánové, potřebuji radu. Pomalu se obhlížím po upgradu mého stařičkého, ale spolehlivého iPhonu 4. Rád bych něco s větším displejem (max 5"). Můžete mi poradit? iPhone 6 jsem viděl, ale ta cena mně přijde už vysoká (byť mám od applu notebook, iPod i telefon). Existuje nějaká alternativa? Rád bych tyto parametry: dobrá výdrž na baterku, dobrý emailový klient, kvalitní displej, intuitivní OS. Samsung ne, spíš něco míň známého. Díval jsem se na One Plus a na Huawei či jak se to jmenuje. V telefonech se vůbec nevyznám. Je mi jedno kolik tam je jader, hlavně že to bude spolehlivě fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Nevyplatilo by se milovníkům jablíček počkat na cenový pád 5s? Také přemýšlím nad novým telefonem a mám také limit. Nejvíce mi - pro mé potřeby, dává smysl LG G2 32gb. Je venku G3, ale stojí (zcela logicky) více, ale například tu větší ram já už absolutně nevyužiji. Kolem vánoc a s použitím voucheru (kasa, nebo "větší" prodejce pro případ reklamace) by se mohla G2 dostat na 8Tkč a to mi přijde již slušné. Je to sice 5,2", ale důležité jsou celkové rozměry. Za tuctovku bych to neoznačil, ale můžeme se pohybovat v různých prostředích. Další takový telefon - který mi dává smysl, je xperia z1 compact. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Koupil jsem teď už druhé Sony, Z3 dual, a šlape to skvele. Nicméně v tvém případě bych asi zůstal u Applu. Znáš systém, mas ekosystém, iP6 je větší, nebudeš zklamán zdánlivou nesrozumitelností nového prostředí, pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Ahoj pánové, potřebuji radu. Pomalu se obhlížím po upgradu mého stařičkého, ale spolehlivého iPhonu 4. Rád bych něco s větším displejem (max 5"). Můžete mi poradit? iPhone 6 jsem viděl, ale ta cena mně přijde už vysoká (byť mám od applu notebook, iPod i telefon). Existuje nějaká alternativa? Rád bych tyto parametry: dobrá výdrž na baterku, dobrý emailový klient, kvalitní displej, intuitivní OS. Samsung ne, spíš něco míň známého. Díval jsem se na One Plus a na Huawei či jak se to jmenuje. V telefonech se vůbec nevyznám. Je mi jedno kolik tam je jader, hlavně že to bude spolehlivě fungovat. Pokud nechceš jabko, tak přejít jedině na WP, s droidem budeš trpět jak zvíře. Koukni do místního vlákna, třeba ta 930 je opravdu kvalitní kus železa http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77070-windows-phone/page-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Co kouknout například na BlackBerry Passport? Vše splňuje ... Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem Carllos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Ahoj pánové, potřebuji radu. Pomalu se obhlížím po upgradu mého stařičkého, ale spolehlivého iPhonu 4. Rád bych něco s větším displejem (max 5"). Můžete mi poradit? iPhone 6 jsem viděl, ale ta cena mně přijde už vysoká (byť mám od applu notebook, iPod i telefon). Existuje nějaká alternativa? Rád bych tyto parametry: dobrá výdrž na baterku, dobrý emailový klient, kvalitní displej, intuitivní OS. Samsung ne, spíš něco míň známého. Díval jsem se na One Plus a na Huawei či jak se to jmenuje. V telefonech se vůbec nevyznám. Je mi jedno kolik tam je jader, hlavně že to bude spolehlivě fungovat. Přešel jsem z 4S na WP 8.1 a naprostá spokojenost, stabilní a rychlý systém a samozřejmě výborná kompatibilita s business světem (Windows), výborná práce s kalendářem, která je na iPhone dost omezená. Práce s Cloudem (OneDrive) jako u Apple, ale přijde mi lepší. Pěkná věc je nabíjecí podložka, stačí na ní položit telefon a nabíjí se i rychlonabíječka je výborná (za 15 minut nabije telefon na půl dne). Dobře funguje spojení WP a OSX (synchronizace). Displej i foták je o generaci dál než u 6tky, no a pokud se bavíš o ceně, je přesně za půlku co iP6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Díky zkusím se podívat na výprodeje 5S-ky. Ten BB Passport vypadá zajímavě, ale mám obavu z těch rozměrů. Na tu Nokii se juknu. Myslel jsem, že Nokia už skončila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Skončila. Bude se to jmenovat Microsoft Lumia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se