Kairos Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Ještě si vyber zda Windows nebo AndroidV HTC jsem měl Windows a rozšlapat jsem to chtěl několikrát, teď mám BB a to samétakže asi ten Android Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Windows Phone má QWERTY klávesnici, nicméně pak nefunguje český opravný slovník, který ale řada lidí vypíná. Pokud jsi chtěl rozšlapat Widows Phone 8, pak nevím co uděláš s Androidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Aha, já to pochopil tak, že chce hardwarovou querty klávesnici Proto i ten můj dovětek, že mu to výběr dost zredukuje. Jinak pokud jsi měl starší windows mobile, tak tvoji nedůvěru chápu, ale nové windows phone jsou úplně jiný kafe a rozhodně bych jim dal přednost před androidem. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem dieegoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 vyber predbežne 3-4 modely, choď na predajňu, daj si zapnúť telefón a skúšaj, skúšaj... ak ti sadnú viaceré, rozhodnú parametre a recenzie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Aha, já to pochopil tak, že chce hardwarovou querty klávesnici Proto i ten můj dovětek, že mu to výběr dost zredukuje. Jinak pokud jsi měl starší windows mobile, tak tvoji nedůvěru chápu, ale nové windows phone jsou úplně jiný kafe a rozhodně bych jim dal přednost před androidem. přesně, HW klávesnici chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Přesně dle nadpisu vlákna, chci si koupit mobil a nevyznám se v nabídceTak kdyby mě někdo nasměroval, požadavky mám maléQwerty klávesnice, Wifi, velký displej, vše ostatní bude bonusne BB a ani jablko a co nejlevnějšídíky já mám Xiaomi red rice a velká spokojenost, + šlape to, super display, krásně fotí, vlezeš všude v telefonu- pro někoho tlustý, těžší, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Z tebe to leze jak z partizána fakt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Nedám na to krk, ale z aktuální produkce chytrých telefonů má hw klávesnici snad jen BB, které nechceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 přesně, HW klávesnici chci V telefonech s HW klávesnicí je dnes na špici asi už je BlackBerry. Jejich model Passport vypadá dost zajímavě. Má ovšem poněkud netradiční poměr stran displeje a telefon celkově je takový širší. Prý je koncipovaný do náprsní kapsy saka, tak se na něj zkus podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Z tebe to leze jak z partizána fakt....OS nerozumím, takže není prioritou, co je mi důležié jsem napsaltelefonuji,posílám sms,občas potřebuji netdotykáč se mi za jízdy blbě ovládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Josefe měl jsi Androida?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 OS nerozumím, takže není prioritou, co je mi důležié jsem napsaltelefonuji,posílám sms,občas potřebuji netdotykáč se mi za jízdy blbě ovládá preco Qwerty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 dotykáč se mi za jízdy blbě ovládá ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Josefe měl jsi Androida?? Ano měl, už nikdy víc, prostě už jenom vidím ty ikony a je mi zle. Chápu že dnes je 4.4 jinde než to bývalo, ale zvykl jsem si na iOS a jejich jednoduchost a bezproblémový chod a WP 8 je na tom velmi podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) dotykáč se mi za jízdy blbě ovládá ??to chapem, ale potrebujes Qwerty alebo klasika ,,nie dotykač,,?:-) Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Pouziva nekdo k jabku pouzdro s hw klavesnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 poslední celkem kvalitní Android s HW klávesnicí je Xperia Pro (Mk16i), mám ho cca 2 roky a zatím jsem nenarazil na lepší. Musel jsem sice po záruce nakonec přeinstalovat na nižší verzi Androida, ale jak říkám zatím spokojenost a bohužel nic zajímavějšího v dohledné době není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Pouziva nekdo k jabku pouzdro s hw klavesnici?Belkin dělá pro iPada bluetooth klávesnici s pouzdrem, okoukal jsem ji u šéfa a pořídil pro Nexus 7 a ejhle funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Dlouho jsem odolával, asi už to nepůjde. Dokonce jsem před dvěma roky měl telefon s Androidem, vydržel mi měsíc, pak ho dostala dcera. Když se podívám na faktury za mobil, volám 300-400 minut měsíčně, napíšu zhruba 10 SMS. U počítače jsem denně, internet v telefonu nepotřebuju, říkám si. Současně mám starý model HTC s Windows, véčko. Finální výběr nového telefonu jsem zúžil na dva mobily a řeším, který z nich. Jestli větší a výkonější nebo nosit něco normálnější velikosti i když oba se mi zdají moc velké. Tady jsou parametry: 5,5" IPS 1920x1080, 4jadro 2ram 16rom, velikost 153x76x8nebo4,0" IPS 854x480, 2jadro 0,5ram 4rom, 124x64x9 Oba mají to, co bych asi potřeboval, GPS, wi-fi, zaostřování dotykem na displeji, výdrž podobná. Hry na mobilu nehraju, kancelarske aplikace nepotrebuju, maily si prectu doma, internet spíš výjimečně. Zvyknu si na tu obrovskou placku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Já si teď pořídil G2 mini (4,7"), výdrž excelentní (sundal jsem z nabíječky ve 22:00, 20 minut měl zaplou wifi, nastavoval a ráno 94%), velikost bude velmi blízká tomu čtyřpalcovému. Když to srovnám s LG P970 Optimus Black 4,0", tak je o pouhý 0,7cm vyšší, na šířku je ten rozdíl snad ještě menší a to vše díky malým okrajům kolem displeje. Vadí mi na něm pouze odemykací tlačítko "na zádech", ale odemykám poklepáním na displej a zamykám přes widget, takže je to vlastně OK.Foto pro srovnání:Tím chci říct, že bych se spíše díval na velikost celého telefonu než na úhlopříčku displeje. Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se