Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

tak Inew v7 a Doogee DG800 jsou doma. Jak jsme bavili o tý instalaci Sygicu..že prodejce bude zasahovat do telefonu, tak to proběhlo tak, že mi poslal mejlem aktivační kod. Sygic jsem stáhl sám doma z google play a jen aktivoval. Takže pecka....zatím s číňánkama velika spokojenost  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

No jo. Tak baterky jsou obecnou slabinou chytrých mobilů...

u tych velmi chytrych nie je ziadny problem z bateriou....

ale toto tema je pre mna tu tabu!

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny příznivce mobilních telefonů. Sháním MT co nejmenší, nejlépe pod 100mm výšky, potřebuji WiFi a podporu paměť. karty. Foťák netřeba. Docela se mi zamlouval xperia x10 pro, ale již není. Měli byste nějaký tip? Ležím v tom již dlouho, ale nic.

Odkaz ke komentáři

Čo taký mobil s Ubuntu? Mne úplne nevyhovuje ani iOS, ani Android, tak sa teraz bavím s Windows-áckym zariadením, no stále to nie je ono. Rozmýšľal som znova o Blackberry, s tým že ten Classic bude zaujímavý návrat ku koreňom. No nemá to zrejme zmysel, lebo doba je inde.

No čo tak Ubuntu? http://www.fastcompany.com/3041969/ubuntu-phone-scopes-specs-release

Ak to bude taká lacná hračka, tak by to šlo...

F.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak si tady čtu a úplně mě z toho rozbolela hlava :)

Taky vybírám mobil a pokud poradíte budu rád.

Cena do plus mínus 5000,-

Telefonuju, píšu SMS, občas nějaká fotka, internet spíš míň než víc, běhám s muzikou a Endomondo, navigace spíš nouzově, simka stačí jedna. Velký jak televize taky být nemusí( rád bych aby se vešel do kapsy vzadu na kalhotách).Teď mám nějaký menší  Huawei s Androidem, ale už ho mám dlouho a seká se každou chvíli, vždy když to nejmíň potřebuju.....

Předem dík za rady.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak si tady čtu a úplně mě z toho rozbolela hlava :)

Taky vybírám mobil a pokud poradíte budu rád.

Cena do plus mínus 5000,-

Telefonuju, píšu SMS, občas nějaká fotka, internet spíš míň než víc, běhám s muzikou a Endomondo, navigace spíš nouzově, simka stačí jedna. Velký jak televize taky být nemusí( rád bych aby se vešel do kapsy vzadu na kalhotách).Teď mám nějaký menší  Huawei s Androidem, ale už ho mám dlouho a seká se každou chvíli, vždy když to nejmíň potřebuju.....

Předem dík za rady.

lg g2 mini

Odkaz ke komentáři

Nokia Lumia 925. Donedávna jsem jel na starém Sony Ericssonu c510 (asi čtvrtý ten samý model), apple jsem nechtěl, reinstalovat zasviněnej android furt dokola taky ne, tak jsem pořídil Lumii a jediné, co mi vadí, je velikost. Bohužel dnešní kompaktní (!) velikost lehce přes 4" mi přijde jako cihla. Kdyby někdo přišel s malým dotykáčem, ideálně velikosti toho SE, s kvalitním foťákem a výbavou, klidně bych za něj 15k vypláznul. Ale nebudu dávat dvacku nebo co ty highend telefony stojí, které jsou za půl roku staré, nevejdou se do kapsy, ani je není kam dát v autě, nebo se nedají ovládat jedním prstem.

Odkaz ke komentáři

Ten dotýkáč velikostně jako C510 by byl stejně někde kolem 4", imho je tu dnes za cca sedm osm tisic Xperia Z1 compact... 2,3 ghz, 16 gb paměti, 2 giga ram, fotak neni jeden z nej.... za "malej" mobil za 15k nikdo nedá, ta navigace, internet je na těch 4,3" tak akorát...

Odkaz ke komentáři

Funguji na 2 telefonech. HTC Desire Z (net, navi, app) a Nokia E52. Z Nokie jen volání a spárovaný kalendář a kontakty s HTC. Dokud Nokie vydrží, budu ji mít. A kdyby se s ní něco stalo, nevzdám se jí. Šel bych si pro ni znovu. Týden baterie v pohodě, mejl to umí. Gps, WiFi má. To je snad poslední mobilní telefon co je normální.

Spousta lidí se mě ptá proč mám dva telefony. Kombinace smartphone se starým železem je dobrá. U Nokie prostě nic neřeším a HTC je do 2dnů jen těžítko co se těší na zásuvku.

Odkaz ke komentáři

Jak synchronizuješ android se Symbianem? Diky

Mobilně z Hongmi

Menu, Nastaveni, Obecné, Email, Mail for Exchange,

1. Schránka:El.-pošta: adresa TVÉHO MEJLU, Schránka :Mail for exchange, Uživatelské jméno: TVŮJ MEJL, Heslo:???, Název serveru: m.google.com, Doména:m.google.com, Použít podpis: ne, Mino kancelář: ,,nic", Rozšířené nast. schránky, Přístupový bod: Internet (=schoduje se s přístupovým bodem pro internet pro celý foun), Bezpečné spojení: Ano, Číslo portu:443

2. Synchronizace el. pošty: Ano, Odstr.e-maily starší než: fuk co dáš

3. dle preferencí

Synchronizuji jen na WiFi a nevím zda to fachá na mobilním připojení od operátorů.

Vezme to kalendář a kontakty

. Úkolů si to nevšímá. 

Fachá mi to oboustranně..

PS: asi to nesežere dvoustupňové ověření, bacha!

Upraveno uživatelem OLine
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...