Hasňa Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Škoda, že Bon Iver, kterého mám jinak velmi rád, v mixu do auta mám Holocene, Blood Bank, Skiny Love, zpívá přes tu utěrku, děsně mi to tady vadí. A vůbec, hadr na ksichtu a ta čepka ve studiu pod sluchátkama, jak nějaký šestnáctiletý, přihlouplý hipster. Škoda, promarněná příležitost vypadat jako normální člověk a udělat pěknou písničku se světovou megahvězdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 To je přesně to, co jsem taky absolutně nepochopil, proč má ten hadr. A přitom je sám někde ve svém domacím studiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Konečně, vychází 07.04. Klepu se na to jak malý kluk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 V 22. 3. 2021 v 14:16, Hasňa napsal: Škoda, že Bon Iver, kterého mám jinak velmi rád, v mixu do auta mám Holocene, Blood Bank, Skiny Love, zpívá přes tu utěrku, děsně mi to tady vadí. A vůbec, hadr na ksichtu a ta čepka ve studiu pod sluchátkama, jak nějaký šestnáctiletý, přihlouplý hipster. Škoda, promarněná příležitost vypadat jako normální člověk a udělat pěknou písničku se světovou megahvězdou. V 22. 3. 2021 v 15:03, Marty89 napsal: To je přesně to, co jsem taky absolutně nepochopil, proč má ten hadr. A přitom je sám někde ve svém domacím studiu. Vy tomu nerozumite, to je folkova tradice zpivat s bordelem na xichte, satek, maska nebo idealne smetak pres oblicej doda pisnicce tu spravnou folkovou atmosferu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Docela dobrá, a přitom jsem ji neznal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 dědci pořád umí,chytlavej song Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Zima neustupuje, nějaký čas na poslech ještě bude Na JMJ se klepu jak malý kluk, a CD obal + booklet k Lennonovi nemá chybu. Ať žijí pevné nosiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 jj, venku hnusne a bude jeste hur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Na Ulver mne nejvic bavi ze bez ohledu na to, na jaky vlne si Garm zrovna ujizdi(black metal, pagan folk, elektronika, industrial, pop, 60s psychadelic rock, world music...) vzdycky je vysledkem zatracene kvalitni muzika, i kdyz asi ne zdaleka pro kazdeho, vetsine lidi sem si vsimnul vadi texty, ktery jsou vetsinou takovy seversky temny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Mick jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Tvl tak mi to uteklo. Pecka a Grohl je ďábel. No, vlastně jo, je: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Děti mě darovali, jo a počasí zároveň dvě hodinky vzácného času na kvalitní poslech Po velmi dlouhé době jsem si naordinoval Johna, wow. Jsem seděl jak přibitej, člověk si vždycky uvědomí když ho slyší, že to byl prostě zázračný muzikant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Nové album Scooter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Další dávka cédéček, a na Biafru se těším jak malý kluk... vzpomínky na divoká léta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Další dávka cédéček, a na Biafru se těším jak malý kluk... vzpomínky na divoká léta Všechno parádní, můj favorit je point yello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 29 minutami, Frostie napsal: Všechno parádní, můj favorit je point yello Yes, klepu se na něj, ani jsem nevěděl že něco nového vydali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Yes, klepu se na něj, ani jsem nevěděl že něco nového vydali Je to gut, myslím, že budeš spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 před 15 hodinami, Frostie napsal: před 15 hodinami, African napsal: Yes, klepu se na něj, ani jsem nevěděl že něco nového vydali Je to gut, myslím, že budeš spokojen Souhlasím, už duní k obědu a jsou úplně výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se