Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 hodinami, Traveller71 napsal:

@Humanzero Letňany nejsou taky žádná výhra. Zítra se zkusím podívat v předprodeji na Berlín a Waldbuhne, a pokud bude za rozumnou cenu, tak si udělám vejlet sem.

neznám nic horšího když je hodně lidí než Výstaviště. Když jsou navíc starší lidi, který nevydrží 2hod stát tak tam ani nemá smysl jezdit.

Odesláno

Mladej me zas ukecal. Co se proflaklo, ze bude koncert, tak s nim nebylo k vydrzeni. Sakra, to nemuze bejt normalni jako jiny 13lety deti? 😁

Nicmene se taky tesim a lupeny teda horej pred ocima. Navic zjevne jich hodne pustili do pre sale. 

IMG_6801.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 5. 10. 2025 v 3:43, Diamondking napsal:

Málokteré album jsem poslouchal dvakrát za sebou, ale tohle jsem fakt musel... 🤘

Výborná řekl bych světová kapela.

• Like 1
Odesláno

Dneska večer v Bratislavě hraje jedna z nejlepších rockových kapel co jsem kdy viděl live - The Darkness. Kdo můžete, nenechte si ten koncert ujít

• Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Super show! Byla celkem sranda, když mimo plán odpálili covery Take That, AC/DC a Guns N’ Roses
Jinak v davu jsem zahlédl několik hezkých kousků. Např. dost opilý frajer s Moony na ruce co do mě furt vrážel

IMG_1415.jpg

Upraveno uživatelem patprom
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Už se na ně klepu, pěkně chrlí nám ty BR se zajímavými věcmi a pák že pevný nosiče nejedou :guitar: 

a17540302792023112797.jpg

a1756886093342708010.jpg

snimek-obrazovky-2025-06-03-174037.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno
V 17. 10. 2025 v 11:20, spineshank napsal:

při pátku něco uvolňujícího 🤟😄

to album nemá slabý místo i po těch letech

Já jsem na FF přišel až poměrně nedávno a musím říct, že mě ta kapela dost baví :D

Odesláno
V 10. 10. 2025 v 11:30, warann napsal:

Mladej me zas ukecal. Co se proflaklo, ze bude koncert, tak s nim nebylo k vydrzeni. Sakra, to nemuze bejt normalni jako jiny 13lety deti? 😁

Nicmene se taky tesim a lupeny teda horej pred ocima. Navic zjevne jich hodne pustili do pre sale. 

IMG_6801.jpeg

Přeji vám na koncert, aby si EC zase nezapomněl rozsvítit a aby aspoň nějaké vřelé slovo (stačilo by jedno) pronesl k publiku :) 

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, African napsal:

Už se na ně klepu, pěkně chrlí nám ty BR se zajímavými věcmi a pák že pevný nosiče nejedou :guitar: 

a17540302792023112797.jpg

a1756886093342708010.jpg

snimek-obrazovky-2025-06-03-174037.jpg

Já si snad tu mašinku fakt budu muset koupit. Než se to dostane na nějaké streamy, tak to dycky trvá sto let 🤦‍♀️

Teď jsem na apple tv konečně našel Back to front od Gabriela. A to je koncert starý kolik, 14 let?

edit: a ještě to tyvole není čistý koncert, ale je to proložené kecama! Du hledat BR…

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno
1 hour ago, nickolas said:

Já si snad tu mašinku fakt budu muset koupit. Než se to dostane na nějaké streamy, tak to dycky trvá sto let 🤦‍♀️

Teď jsem na apple tv konečně našel Back to front od Gabriela. A to je koncert starý kolik, 14 let?

edit: a ještě to tyvole není čistý koncert, ale je to proložené kecama! Du hledat BR…

Nějaký stream, jakmile se ti to tam objeví, tak ti zase jednou vezmou a většinou když si to zrovna potřebuješ nutně pustit 😆, a navíc jak píšeš většinou ti dají osekanou verzi. Na BR máš celý koncert + hafo bonusů které jsou neocenitelné 👍 A nic nehledej, vem tohle a za ty prachy budeš happy jak dva grepy 🤙

https://cz.panasonic.com/panasonic-dp-ub820-ultra-hd-blu-ray-prehravac-hcx-procesor-4k-hdr-vicekanalovy-analogovy-audio-vystup-7-1-4k-vod-sluzby-cerna/

Odesláno

Tak ti pěkně děkuju náčelníku! 😆

Teď jsem dojel toho Petera (koncert byl celý, jen ty vložené hovory to trochu rušily…ale DVD bez rušení mám hned jak po té tour vyšlo) a cestou do práce a z práce jsem poslouchal ten nový koncert Gilmoura, bohužel bez obrazu :) 

Odesláno
37 minutes ago, nickolas said:

Tak ti pěkně děkuju náčelníku! 😆

Teď jsem dojel toho Petera (koncert byl celý, jen ty vložené hovory to trochu rušily…ale DVD bez rušení mám hned jak po té tour vyšlo) a cestou do práce a z práce jsem poslouchal ten nový koncert Gilmoura, bohužel bez obrazu :) 

Já vím, vůbec není za co 😆 Na BR teď již několik posledních let vydávají strašně moc muziky a to i remasterované staré pecky kde je obraz a zvuk úplně jinde než býval na DVD. Ale chce to dobrou škatuli a člověk aby dnes pohledal, toho Panasonica co jsem postoval má brácha a je výborný. Panasonic teď připravuje novinku, ale těžko říct kdy to dorazí. Já mám Yamahu, která má luxusní zvuk, ale ten obraz na toho Panasonica nemá.... takže mám také trošku stresík 😅 Třeba tohle mi bylo nabídnuto za 18, no tak uvidíme co na to Ježíšek 😇

https://cz.panasonic.com/panasonic-dp-ub9000-ultra-hd-blu-ray-prehravac-hcx-procesor-hdr-10-dolby-vision-2x-hdmi-podpora-4k-4k-vod-sluzby-cerna/

Odesláno
před 15 hodinami, Guru_R napsal:

Já jsem na FF přišel až poměrně nedávno a musím říct, že mě ta kapela dost baví :D

no pro mě je to hudba mládí,nejlepší doba a nejlepší desky,kapely co v 90sátkach vyšly na světlo 🤟,kdy je ještě tolik lidí neznalo

System Of A Down,Rammstein,KoRn,Deftones,H-Blockx,Clawfinger,Slipknot,Marylin Manson ,Sepultura,Faith No More,Fear Factory,NIN,   atd.

Od té doby vyšlo i spostu nových kapel a alb výborných a pořád je co objevovat,ale ty 90sátky mám v playlistu pořád 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...