Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
52 minutes ago, Traveller71 said:

@African Já objednával v 🇬🇧, tak musím počkat až to projde celnicí.

https://bad-world.co.uk/products/gorillaz

Ta deska je mega hustá, to chci taky, bude se ten bublifuk líbit dětem 😆 Ale nevím tedy jestli u nás seženu. Album jde do prodeje 27.02. takže myslím že to ještě nemají....leda že by v UK měli nějakou výhodu :guitar:

Odesláno

@African Ahoj, prodej těchto tekutých vinylů jde pouze přes ten odkaz a je to formou předobjednávky. Spustí předobjednávky na několik dnů a pak je konec. Pokud jsi nestihl koupit, tak budeš moci na eBay od překupníků. BAD WORLD jednou za čas doprodává zbytky z rezervy na pokrytí poškozených anebo ztracených objednávek, Doporučuji je sledovat na facebooku. Níže avízo na chystané produkty k objednání během března.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Koho zajímá hudba a navíc i hudební branže (ne z pohledu bulváru), ten asi zná tento kanál ... jsou tam perly v podobě rozhovorů s osobnostmi jako třeba David Gilmour, Sting, Pat Metheny, Steve Lukather, Kirk Hammett, Stewart Copeland, Rick Rubin, Brian May and many more... v dnešní uspěchané době tvorby "instant content" je to osvěžující - hlavně pro nás staré páky 🙂 

https://www.youtube.com/@RickBeato

• Like 1
Odesláno
1 hour ago, Traveller71 said:

@African Ahoj, prodej těchto tekutých vinylů jde pouze přes ten odkaz a je to formou předobjednávky. Spustí předobjednávky na několik dnů a pak je konec. Pokud jsi nestihl koupit, tak budeš moci na eBay od překupníků. BAD WORLD jednou za čas doprodává zbytky z rezervy na pokrytí poškozených anebo ztracených objednávek, Doporučuji je sledovat na facebooku. Níže avízo na chystané produkty k objednání během března.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jasný, díky...to já to nijak honit nebudu, to jen kdyby náhodou 👍 

Odesláno
On 2/25/2026 at 10:10 AM, Traveller71 said:

@African Já objednával v 🇬🇧, tak musím počkat až to projde celnicí.

https://bad-world.co.uk/products/gorillaz

Tak je sjíždím dnes již podruhé a je to mega pecka... máš se na co těšit, pokud ti zásilka ještě nedorazila 👍

Odesláno (upraveno)
4 hours ago, Traveller71 said:

@African ahoj, taky se mě to album líbí. Zatím teda jen z CD, zásilku z 🇬🇧 čekám příští týden.

Jasný, jsou boží 👍 Mě taky jenom zásilka s CD, Lpéčka na cestě 😇 Kluk chtěl soundtrack k pětce Stranger thinks, teď to poslouchám a mají to hezky postavené...zvuk super retro.

Upraveno uživatelem African
  • Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Filmgame má nějaké výprodeje BD, třeba AC/DC vychází fajnově :guitar: Zeď samozřejmě mám odjakživa, ale na dorasovaným DVD, tak jsem upgradoval....už se klepu na Geldofa, viděl jsem ji naposledy tak před měsícem 😆

Odesláno
V 20. 3. 2026 v 21:09, spineshank napsal:

dnes je to 30 let od vydání...... 🤟🙌🤟🙌

jak to letí ten čas......

Zrovna dnes dávají Matrix a musím říct, že tento film jsem tenkrát vnímal stejně jako ten videoklip a písničku. Z kina jsem odcházel mimo, stejně tak jsem byl mimo z klipu. Bylo to jako z jiného vesmíru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...