Vir Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Jsem doma sám... tak doufám, že to bedny vydrží...jedou dost hlasitě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Diamondking Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března (upraveno) Ty wolle Slade, kapela která mě vlastně nasměrovala k tvrdé muzice, kterou poslouchám doteď. A tady ta skladba byla spouštěč Upraveno 28. března uživatelem Diamondking 1
Vir Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března (upraveno) před 28 minutami, Diamondking napsal: Ty wolle Slade Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března uživatelem Vir 1
Vir Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Dnes večer....Queen na MC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
warann Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Angus zejtra 71. Tož ať to ještě chvíli (co nejdýl) hraje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.instagram.com/reels/DH45t-0NpbU/ 1
Vir Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Pink Floyd live Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Takhle při pátku…je něco úžasnějšího? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Traveller71 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Mohu jen doporučit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Humanzero Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna může být Wichita Lineman v někoho podání lepší než originál? Flea&Cave? Za mě ano.
Vir Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Na starý kolena trochu punku..... za mlada ... FRANTA MAST dnes E!E Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vir Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Něco pro starší ročníky.....na tomhle jsem vyrůstal....SWEET Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
maama Odesláno pondělí v 14:51 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:51 ▼●s●l● ▼●lik○n○c● Angine de Poitrine 1 1
African Odesláno úterý v 16:14 Nahlásit Odesláno úterý v 16:14 Dnešní dávka Lpéček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Hasňa Odesláno středa v 19:26 Nahlásit Odesláno středa v 19:26 I Robot cajk!Odesláno z mého SM-G996B pomocí Tapatalk
African Odesláno čtvrtek v 07:56 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:56 12 hours ago, Hasňa said: I Robot cajk! Odesláno z mého SM-G996B pomocí Tapatalk Alana mám moc rád již dlouhá léta a mám od něj defakto všechno na CD, DVD, BD....no a teď si ho upgraduji do placek, to nebude levné Výborný tento koncert Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Diamondking Odesláno pátek v 08:13 Nahlásit Odesláno pátek v 08:13 Mám nějakou melancholickou náladu tak vzpomínám:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se