EpsteinBarr Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Mna to bavi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
spineshank Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září je venku nová deska Evanescence - Sanctuary a opravdu parádní je 1
HPQ Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 6 hodinami, spineshank napsal: je venku nová deska Evanescence - Sanctuary a opravdu parádní je No hudba celkem jo, ale zvukově je to otřesný, takže ve výsledku spíš zklamání.
Duke650 Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Dnes v Lucerně Snarky Puppy .... a předkapela Söndörgő překvapila fest... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 14 hodinami, HPQ napsal: No hudba celkem jo, ale zvukově je to otřesný, takže ve výsledku spíš zklamání. Zvuk optřesný ?? teda nevím na čem posloucháš,ale chtělo by to změnit asi hardware nebo uši
African Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Dnešní dávka LP, Ministry famózní, výborně vyladěný zvuk, už se klepu na koncert a krásný set od Bowieho...toho si dám zítra k obědu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
warann Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 1 hodinou, African napsal: Dnešní dávka LP, Ministry famózní, výborně vyladěný zvuk, už se klepu na koncert a krásný set od Bowieho...toho si dám zítra k obědu Koukám duben 2027 společně s Krupps? Hustý. Jsem akci nějak přehlídl, budu se muset zamyslet
African Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září 13 minutes ago, warann said: Koukám duben 2027 společně s Krupps? Hustý. Jsem akci nějak přehlídl, budu se muset zamyslet To se zamysli rychle ale... místa málo a už po několikáté ohlašují že naposledy Fórum Karlín na Ministry geniální 1 1
HPQ Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 6 hodinami, spineshank napsal: Zvuk optřesný ?? teda nevím na čem posloucháš,ale chtělo by to změnit asi hardware nebo uši Ano, zvuk otřesný, doslova a do písmene. Bohužel. Uši měnit nepotřebuju, slyším perfektně, proto taky slyším, jak blbě to hraje. A aparaturu taky měnit netřeba, poslouchám na dost kvalitní aparatuře v samostanej poslechovce s profesionálně řešenou akustikou atd. Jsem totiž celoživotní hifista. Ale o tom na čem to posloucháš to není, tohle zní otřesně na čemkoli, jak na levných repráčcích za pár tisícikorun, tak na kvalitní aparatuře. Zvukově je tahle nahrávka klasická dnešní moderní Loudness War zmršenina, což není v dnešní době nic překvapivýho, bohužel. Naprostá většina nahrávek už víc jak 30 let vychází v takhle špatným stavu, to je stará známá věc. Takhle prasácky provést mastering (viz následující log a obrázek), to ani jinak než že to hraje otřesně dopadnout nemohlo. Chtěl jsem původně koupit LP, protože na LP se v dnešní době dá čekat, že to bude hrát o něco líp, ale po poslechu digitální verze nemám důvěru v to, že to v tomhle případě z tý LP bude o tolik lepší aby mělo smysl utrácet za ní peníze. -------------------------------------------------------------------------------- Analyzed: Evanescence / Sanctuary -------------------------------------------------------------------------------- DR Peak RMS Duration Track -------------------------------------------------------------------------------- DR4 -1.00 dB -6.33 dB 4:11 01-Beautiful Lie DR4 -1.00 dB -5.78 dB 3:20 02-Tell Me When You've Had Enough DR4 -1.00 dB -5.91 dB 3:55 03-Who Will You Follow DR4 -1.00 dB -6.79 dB 3:27 04-Rapture DR5 -1.00 dB -7.98 dB 4:10 05-Afterlife DR3 -1.00 dB -6.20 dB 4:18 06-Sanctuary DR7 -1.00 dB -10.83 dB 3:50 07-How Do I Heal DR4 -1.00 dB -6.34 dB 4:50 08-About us DR4 -1.04 dB -6.15 dB 4:19 09-Calm Down DR4 -1.00 dB -6.15 dB 3:54 10-Self Destruct DR6 -1.00 dB -11.08 dB 5:16 11-Forever Without You DR4 -1.00 dB -6.43 dB 3:36 12-Wide Open Heart -------------------------------------------------------------------------------- Number of tracks: 12 Official DR value: DR4 Samplerate: 48000 Hz Channels: 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Jenom dotaz bez urážky, vy na svých luxusních hifi setech posloucháte muziku z Youtubu? 1
HPQ Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 14 hodinami, African napsal: Jenom dotaz bez urážky, vy na svých luxusních hifi setech posloucháte muziku z Youtubu? Ne, když chceš poslouchat hudbu kvalitně, tak potřebuješ i kvalitní zdroj tý hudby. Ale jestli jsi to myslel jako reakci na to co jsem napsal, tak to co jsem pospal není o tom, že takhle je to jen na Youtube. Ta ukázka co vidíš v mým předchozím příspěvku je Hi-Res verze danýho alba, to není z Youtube. V takhle špatným stavu a s takhle mizerným zvukem vycházejí nahrávky a vydání alb všude a na všem, na Youtube i na všech ostatních streamovacích službách (Tidal, Spotify, Qobuz.....), v Hi-Res i na nosičích, (CD, LP, SACD, Blu-ray.....)
African Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září 1 hour ago, HPQ said: Ne, když chceš poslouchat hudbu kvalitně, tak potřebuješ i kvalitní zdroj tý hudby. Ale jestli jsi to myslel jako reakci na to co jsem napsal, tak to co jsem pospal není o tom, že takhle je to jen na Youtube. Ta ukázka co vidíš v mým předchozím příspěvku je Hi-Res verze danýho alba, to není z Youtube. V takhle špatným stavu a s takhle mizerným zvukem vycházejí nahrávky a vydání alb všude a na všem, na Youtube i na všech ostatních streamovacích službách (Tidal, Spotify, Qobuz.....), v Hi-Res i na nosičích, (CD, LP, SACD, Blu-ray.....) Jasný Nesmíš si to tak brát, jinak se z toho zblázníš Já to beru jak to je, mám rád prostorový, živý, energický zvuk, takže k srdci mi asi nejvíc přirostli právě LP, a poté už jen CD, koncerty na Blu-ray. Když už se mi to nějak nezdá, nemám problém si trochu nějáké té složky přidat nebo ubrat k obrazu mému, ale nějak to nehrotím, většinu nahrávek jedu tak jak jsou. Streamovací služby jsem také zkusil, ale nikdy mě nijak nepřirostli k srdci...... za mě to je jako nosit plastový smartwatchky, stejný pocit, stejné potěšení. Jinak podložka jak jsi poradil na gramci fajnová, měl jsem ten filc hodit do popelnice už dávno
spineshank Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 17 hodinami, HPQ napsal: Ano, zvuk otřesný, doslova a do písmene. Bohužel. Uši měnit nepotřebuju, slyším perfektně, proto taky slyším, jak blbě to hraje. A aparaturu taky měnit netřeba, poslouchám na dost kvalitní aparatuře v samostanej poslechovce s profesionálně řešenou akustikou atd. Jsem totiž celoživotní hifista. Ale o tom na čem to posloucháš to není, tohle zní otřesně na čemkoli, jak na levných repráčcích za pár tisícikorun, tak na kvalitní aparatuře. Zvukově je tahle nahrávka klasická dnešní moderní Loudness War zmršenina, což není v dnešní době nic překvapivýho, bohužel. Naprostá většina nahrávek už víc jak 30 let vychází v takhle špatným stavu, to je stará známá věc. Takhle prasácky provést mastering (viz následující log a obrázek), to ani jinak než že to hraje otřesně dopadnout nemohlo. Chtěl jsem původně koupit LP, protože na LP se v dnešní době dá čekat, že to bude hrát o něco líp, ale po poslechu digitální verze nemám důvěru v to, že to v tomhle případě z tý LP bude o tolik lepší aby mělo smysl utrácet za ní peníze. No jak píšeš že naprostá většina takto vychází víc jak 30let ,tak moc nechápu co vlastně bychom poslouchali za novou hudbu,alba atd aby to dle tebe bylo v topu. Asi by toho moc nebylo ne? Pro mě je hudba buď dobrá a nebo o ničem. Obsah je víc jak obal. Je to jak u koncertů,u někoho víš že to prostě live nebude tak dokonalé jako na desce,ale přesto si to užiješ Řešit u rocku,metalu,elektroniky jestli je hi-fi mi přijde malinko ....... , kde bych to pochopil tak třeba u vážné hudby. 1
warann Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 19 hodinami, African napsal: To se zamysli rychle ale... místa málo a už po několikáté ohlašují že naposledy Fórum Karlín na Ministry geniální https://www.novinky.cz/clanek/kultura-hudba-kapela-ministry-konci-vyda-posledni-album-a-odehraje-posledni-turne-40589923
African Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září 35 minutes ago, warann said: https://www.novinky.cz/clanek/kultura-hudba-kapela-ministry-konci-vyda-posledni-album-a-odehraje-posledni-turne-40589923 Nové album? No pecka Jenom tak nějak Jurgensenovi nevěřím že půjde pást kozy
warann Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 29 minutami, African napsal: Nové album? No pecka Jenom tak nějak Jurgensenovi nevěřím že půjde pást kozy Jj, s těma kozama pobavilo (kozy prostě někdy pobaví, jindy zas potěší). Lupeny už mám taky.
African Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září 1 hour ago, warann said: Jj, s těma kozama pobavilo (kozy prostě někdy pobaví, jindy zas potěší). Lupeny už mám taky. Paráda, můžeme dát spolu pifko... tam se najdeme na klid 1
EpsteinBarr Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Na novy album od Ministry tu cakame viacerí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno pátek v 06:14 Nahlásit Odesláno pátek v 06:14 nový kousek FIR s Coreym a Serjem 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se