obchodnik-o3 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) Po roku repete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. května uživatelem obchodnik-o3 2 1
Kasprik Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Mám velkou radost, že kapela, která prakticky utvářela mé hudební mládí a zakládala v Anglii společně s Black Sabbath a Led Zeppelin nový směr-hard rock, základní kameny metalu, vydává v červenci nové LP a když vezmu v úvahu jejich věk, tak zpěvák 80 let, basák 80 let, klavesák 77 let (původní po smrti), bubeník 77 let, nový člen sólo kytara 47 let (původní hádky a rozepře odešel), je to prostě nádhera a mám velkou radost. Prostě Deep Purple a dědkové jedou. Vznik 1968. Zatím z alba jen jedna písnička. https://youtu.be/SoSr0sStFaE Už je i cover a dámy se snaží. https://youtu.be/5XQ7YQ4mVpY 2
Berbatow Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Sleduji kanál drummeo na YT.Tohle je pecka. Týden jedu Police.Odesláno z mého SM-S731B pomocí Tapatalk
Duke650 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Drumeo je jako truhlice plná perel ... Chad Smith, Larnell Lewis, Mike Portnoy, Phil Collins, Ash Soan...
HPQ Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) Jo, Chad Smith a Drumeo: Upraveno 4. června uživatelem HPQ
Humanzero Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Metronome se blíží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Trocha zmeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Miluji soundtracky, a tohle je takový můj Svatý grál... super hudba, výborný zvuk a samozřejmě luxusní film Teď jsem ho dal na jeden zátah a husina z toho na prdeli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Irwinek Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Tak jsem si při úklidu vzpoměl na druhák a oblíbenou muziku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 11 hodinami, African napsal: Miluji soundtracky, a tohle je takový můj Svatý grál... super hudba, výborný zvuk a samozřejmě luxusní film Teď jsem ho dal na jeden zátah a husina z toho na prdeli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdopak, že ho produkoval?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se