Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 3. 2013 v 22:45, Frostie napsal:

od nich je skvělý téměř vše už posledních skoro 30 let... Díky

Tak tak. Mě spíš mile překvapilo, že neztrácej dech. To loňský album jako celek není určitě jejich nejlepší, ale třeba zrovna Children of the Sun považuju za jeden z jejich nejlepších tracků.

Odesláno

Hodně často nedopadne comeback kapely dobře. Zvlášť, když jde o absolutní legendu jednoho žánru a ten návrat přišel po více jak 20 letech. Ale v případě My Bloody Valentine se stal malej zázrak a jejich nový album je prostě fantastický. Mám ho už nějakej čas a dal jsem tomu poslechu čas, protože jsem se bál zklamání. Nicméně zbytečně. Takže pro všechny, kterejm není shoegaze stále cizí:

Odesláno (upraveno)
  V 25. 3. 2013 v 22:07, Kalifx napsal:

A z trošku jinýho soudku. Nevím, jestli už to tady nebylo, ale tahle loňská věc od DCD je prostě skvělá. Včetně videa:

Mně se od DCD vždycky vybaví:

což si řadím mezi nejlepší věci vůbec. Btw. to video jim dělal nějakej Slováko-Američan jak jsem si teď všiml

Upraveno uživatelem Selix
Odesláno

A pod pozitivním vlivem posledního alba od MBV si stále ujíždím na shoegaze vlně. Dobře si pamatuju, že když jsem jednou, v roce 1991, po pozdním příchodu domů chytnul konec Indie varianty ChartShow hitparády a slyšel jsem tam tuhle pecku od Curve, tak jsem si řek: "Tohle je prostě absolutní paráda!" :) Takže Ten Little girls - nejspíš největší hitovka od týhle kapely, která, svým způsobem, stále pokračuje v reinkarnaci jménem SPC ECO.

Odesláno (upraveno)

A z trošku jinýho soudku... Chris Malinchak a jeho skvělá taneční věc So Good to Me:

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

V sobotu skvělej zážitek v Meet Factory. Postpunkový The Soft Moon mám hodně rád a teď jsem je konečně mohl vidět naživo:

Odesláno

David Yazbek -  takovy David Byrne s Elvisem Costellem a Jammie Cullumem. Doporucuji desky Damascus, Evil Monkey Man. Ten chlapik pise taky muzikaly, ale nic, co by se podobalo tem ceskym hruzam!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...