Kalifx Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Kurnik ja vám tyhle akce v klubech,co jsou v Praze tak závidím....tady u nás není prostě kam jít na koncert(kluby nejsou).Je fakt, že tohle si jako domestikovanej "pražák" z Moravy hodně užívám. Tak alespoň pár tipů v nejbližší budoucnosti: 5. 11. budou v Sedmičce na Strahově švédští Holograms a z trošku jinýho stylu... 26. 11. ve Smíchovský Meet Factory zahraje Starfucker ze Spojenejch států Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Je fakt, že tohle si jako domestikovanej "pražák" z Moravy hodně užívám. Tak alespoň pár tipů v nejbližší budoucnosti: 5. 11. budou v Sedmičce na Strahově švédští Holograms a z trošku jinýho stylu... 26. 11. ve Smíchovský Meet Factory zahraje Starfucker ze Spojenejch států A jak tak koukám, tak na Moravě si měl zase pod nosem Mír co? tam sem taky něco triček propotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 A pro mě hodně radostná novinka. Předkapelou na druhým koncertě Depešáků (Praha, únor) bude můj osobní hudební objev roku - The Soft Moon. Jejich koncert v Meet Factory mě doslova rozsekal, tak uvidíme, jestli si stejně dobře povedou ve velký hale. Jsem fakt hodně zvědavej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 (upraveno) A jak tak koukám, tak na Moravě si měl zase pod nosem Mír co? tam sem taky něco triček propotil... No, že váháš. Tam jsem byl na začátku devadesátek každej víkend rezidentem. Od Mňágy a Psích vojáků až po radosti typu Chrochro, Kombajn, Egypt nebo Nšoči. Edit: Ale ještě dřív jsem chodil do Úháčka nebo klasicky do legendární hospody se sálem v Huštěnovicích. .) Upraveno 25. října 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 No jo zacatky devadesatek,to byl muj svet.To jsme v Trutnove meli legendarni klub End.Tam jsem poprve v zivote dostal hezky do tlamy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 No, že váháš. Tam jsem byl na začátku devadesátek každej víkend rezidentem. Od Mňágy a Psích vojáků až po radosti typu Chrochro, Kombajn, Egypt nebo Nšoči. Edit: Ale ještě dřív jsem chodil do Úháčka nebo klasicky do legendární hospody se sálem v Huštěnovicích. .) V Nšoči sem před revolucí hrál pár let na buben .Tenkrát to byl KPank,potom na chvilku PKO.Jó,to bejvávaly časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 jj, to byly kua časy chtěl jsem dát Periferii a starýho Forda, ale když je ten večír, tak něco klidnějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 velky Si-Fu uz nevladze stat, ale palcom este hybe.. ked tak na to pozeram, bud ma skautsku gitarku, alebo... "boa ten ma tlapu.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 umřel Lou Reed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 ...drink Sangria in the park... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 To snad neni pravda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 O hodinu zpět, jak jinak než David a terible twn http://www.youtube.com/watch?v=mDoLjW4YmHs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Jo,a aby Davida nebylo málo tak ...http://www.youtube.com/watch?v=CMThz7eQ6K0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Tak mám nový objev, o té kapele vím bezmála 20 let, kytaristu znám z RHCHP, ale cesty se nám protnuly až teď,jsou vážně skvělý a řekl bych, že zrají jako víno-Jane's addiction. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 (upraveno) .. Upraveno 28. října 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 To snad neni pravda!Bohužel jo... Když jsem bloumal letos na jaře po brooklynskejch hudebních klubech, tak jsem si vždycky při přesunu dokola pouštěl tuhle klasiku: A teď se jdu alespoň kouknout na Blue in the Face. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 A pár aktuálnějších hudebních zajímavostí... Příjemní welšané Los Campesinos! a Avocado, Baby: http://www.youtube.com/watch?v=TrHmYvhPNAE Trocha triphopu z Francie - Wax Tailor a Heart Stop: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Americkej indiepop v podání POLIÇA - Chain my name:... ... a dreampopový projekt od tamtéž - Odesza a If There's Time: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 A nakonec novinka ze San Franciska, která se mně opravdu hodně líbí. Atmosférickej, prověřenej Scott Hansen alias Tycho a jeho Awake: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 (upraveno) Jo, vlastně bych málem zapomněl. Vladimír Mišík mě dnes opět nezklamal. On dobře ví, že nemusí na návštěvu ke každýmu hovadu...: Upraveno 28. října 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se