Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Kurnik ja vám tyhle akce v klubech,co jsou v Praze tak závidím....tady u nás není prostě kam jít na koncert(kluby nejsou).

Je fakt, že tohle si jako domestikovanej "pražák" z Moravy hodně užívám. :)

Tak alespoň pár tipů v nejbližší budoucnosti:

5. 11. budou v Sedmičce na Strahově švédští Holograms

a z trošku jinýho stylu... 26. 11. ve Smíchovský Meet Factory zahraje Starfucker ze Spojenejch států

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt, že tohle si jako domestikovanej "pražák" z Moravy hodně užívám. :)

Tak alespoň pár tipů v nejbližší budoucnosti:

5. 11. budou v Sedmičce na Strahově švédští Holograms

a z trošku jinýho stylu... 26. 11. ve Smíchovský Meet Factory zahraje Starfucker ze Spojenejch států

A jak tak koukám, tak na Moravě si měl zase pod nosem Mír co? tam sem taky něco triček propotil...  :cheers:

Odkaz ke komentáři

A pro mě hodně radostná novinka. Předkapelou na druhým koncertě Depešáků (Praha, únor) bude můj osobní hudební objev roku - The Soft Moon. Jejich koncert v Meet Factory mě doslova rozsekal, tak uvidíme, jestli si stejně dobře povedou ve velký hale. Jsem fakt hodně zvědavej:

Odkaz ke komentáři

A jak tak koukám, tak na Moravě si měl zase pod nosem Mír co? tam sem taky něco triček propotil...  :cheers:

No, že váháš. :) Tam jsem byl na začátku devadesátek každej víkend rezidentem. :) Od Mňágy a Psích vojáků až po radosti typu Chrochro, Kombajn, Egypt nebo Nšoči.

Edit: Ale ještě dřív jsem chodil do Úháčka nebo klasicky do legendární hospody se sálem v Huštěnovicích. .)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

No, že váháš. :) Tam jsem byl na začátku devadesátek každej víkend rezidentem. :) Od Mňágy a Psích vojáků až po radosti typu Chrochro, Kombajn, Egypt nebo Nšoči.

Edit: Ale ještě dřív jsem chodil do Úháčka nebo klasicky do legendární hospody se sálem v Huštěnovicích. .)

V  Nšoči sem před revolucí hrál pár let na buben :) .Tenkrát to byl KPank,potom na chvilku PKO.

Jó,to bejvávaly časy :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...