Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes ma rozsekalo toto...

F.

Tohle bylo pro mě obrovské překvapení na koncertě The Cure, kde jim dělali předskokany. Čas od času, když mě chytne postrocková nálada, poslechnu. Abych tu jen nemudroval, tak z podobných lesů a hájů. pg.lost - na těch jsem byl 2x v klubu, a půjdu zas až budou. Sickoakes - na těch jsem teda zatím nebyl :D ale šel bych hned

Odesláno

Tohle bylo pro mě obrovské překvapení na koncertě The Cure, kde jim dělali předskokany. Čas od času, když mě chytne postrocková nálada, poslechnu. Abych tu jen nemudroval, tak z podobných lesů a hájů. pg.lost - na těch jsem byl 2x v klubu, a půjdu zas až budou. Sickoakes - na těch jsem teda zatím nebyl :D ale šel bych hned

Skvelé! Ondoni, dík?trafil si sa mi do momentálnej nálady. Zatiaľ som nevidel ani jedno ani druhé?ale rád by som. A The Cure --- to sakra tak isto?už mi ušli pár krát, no nabudúce si ich nesmiem nechať ujsť.

Toto asi už poznáš/te tiež:

F.

F.

Odesláno

Skvelé! Ondoni, dík?trafil si sa mi do momentálnej nálady. Zatiaľ som nevidel ani jedno ani druhé?ale rád by som. A The Cure --- to sakra tak isto?už mi ušli pár krát, no nabudúce si ich nesmiem nechať ujsť.

Toto asi už poznáš/te tiež:

F.

F.

Je fakt, že Cure byli ještě o trochu lepší jak 65DOS :) tak dobří, že mi u toho švagr dvakrát omdlel. Ještě přihodím MONO, na těch jsem byl v Akropoli (ale je to let). Je to trochu víc meditační. Holt žaponci.

Odesláno

Je fakt, že Cure byli ještě o trochu lepší jak 65DOS :) tak dobří, že mi u toho švagr dvakrát omdlel. Ještě přihodím MONO, na těch jsem byl v Akropoli (ale je to let). Je to trochu víc meditační. Holt žaponci.

Jo, MONO, 14.12.2012 :-) Divadlo Dobeška?bola to BOMBA?videl som ich prvý krát, no určite nie naposledy.

I to miesto bolo také sympatické, komorné?sedeli sme na zemi a na stoličká, niektorí i tancovali.

Skvelá vec!

F.

Odesláno

a este trochu srandiciek na piatkovy vecer. Vacsinou nemam metalove cover verzie rad /okrem tych od Lemmyho.. pochopitelne/, obvykle su dost zle a maloktora je aspon zabavna ako napr. toto:

ale toto si myslim ze sa podarilo:

Odesláno

a toto tu uz asi bolo, ale ked uz je ten den metaloveho dorastu.. tej dievcine by mal niekto prezradit ze spieva falosne bo vyzera ze to je Niekoho dcera a nechavaju to na neskor, ale zvysok kapely je na velku pochvalu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...