Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...já docela dost poslouchám její první věci (i má žena). Mám rád taky její dua, např. s PJ Harvey atd. Neumím to zařadit, stejně jako Enyu, Tori Amos, Dunaj, E s Kokoliou, Young Gods a další feelingovky, které mám moc rád. Zkrátka když mám určitou náladu, tak si podobné věci pouštím a pak třeba skotačím po domě. Showbusiness je asi něco jiného, ne? Dělá si co chce? Snad ano. Doma mám plno různých nešoubyznysových věcí...a mnohé mám moc rád.

ok, tak jako pocitovou kulisu, to chápu...sice mi do othoto šuplíku nezapadají další tebou zmíněná jména (hlavně teda sigur ros, protože to JE muzika), ale  když už si chci poslechnout něco nemainstreamového, tak co říkáš třeba Vaya Con Dios? To je skvělá atmosféra, POCTIVÁ muzika, má to nápad, skvěle interpretovaný a ještě je tam cosi oduševnělého, právě to něco mezi nebem a zemí, co z umění dělá umění. U Bjork mi to přijde, jako že chce, ale nemůže,...protože je sice hodně povolaných, ale málo vyvolených. Ale je to jen můj názor.

A zapomeň na to, že showbusiness je o tom, že si jako "umělec" můžeš dělat, co chceš. To tedy opravdu nemůžeš. Pokud to děláš, showbusiness tě velice rychle vyhodí na druhou kolej. ten je o penězích, ne o umění.

Já třeba umírám smíchy u "fyzického básníka Petra Váši". No tak to je nářez non plus ultra... vřele doporučuji ! :D

Odesláno (upraveno)

Můžete mi, příležitostně profesionálnímu hudebníkovi, prosím, někdo vysvětlit to, co produkuje Bjork? Co to jako , podle vás je, o čem to je (jako jak tomu rozumíte, že o co jde) a proč to posloucháte kromě toho, že to vypadá cool a in a já nevím jak...prostě jako třeba naivní umění, nad kterým všichni uznale pokyvují hlavou,a nikdy nikdo nepřizná, že je to pič..ina na n-tou a nikdo si nepřizná, že autor si ze vše prostě vystřelil...? Protože kde nic, není, ani smrt nebere, výjma šoubyznysu :). Proto bych rád někdy v životě slyšel od někoho, kdo tvrdí, že poslouchá Bjork, a že je to dokonce "dokonalé", tak proč to dělá, respektive, co to vlastně poslouchá ? Děkuji vřele za odpovědi.

a to Ti mám napsat podobné kecy typu, že ji poslouchám proto, že je to ODUŠEVNĚLÉ a že to JE OPRAVDU muzika. Jestli jsi potřeboval sdělit informaci, že jsi příležitostný profesionální muzikant a nemáš rád naivní umění, tak to chápu, úkol splněn. Jinak mi nějak uniká, proč bych Ti tady měl dělat rozbor, proč poslouchám Bjork. No možná proto, že jsem měl duševní pohnutí v šestinedělí. Stačí?

Dneska celý den Devin

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Björk je svá, ale je skvělá, začal jsme jí poslouchat ještě na kazetě před 20 lety

Tímhle jsem jí objevil

a jen tak na ochutnání další pecička

Odesláno

a to Ti mám napsat podobné kecy typu, že ji poslouchám proto, že je to ODUŠEVNĚLÉ a že to JE OPRAVDU muzika. Jestli jsi potřeboval sdělit informaci, že jsi příležitostný profesionální muzikant a nemáš rád naivní umění, tak to chápu, úkol splněn. Jinak mi nějak uniká, proč bych Ti tady měl dělat rozbor, proč poslouchám Bjork. No možná proto, že jsem měl duševní pohnutí v šestinedělí. Stačí?

Dneska celý den Devin

je zbytečný ten útočný tón, jsme na diskusním fóru.... mě to opravdu zajímá, protože mě zajímá PROČ někdo poslouchá tyhlety zvuky. ..? Zatím mi to, tedy, nikdo za těch víc jak 20 let, co se tahle produkce střídavě někým na sílu tlačí na světlo boží, nebyl s to odpovědět. Ona i tvoje odpověď je více než výmluvná : ono pohnutí v šestinedělí je skvělá švejkovská hláška. Takže pokud je to takováhle švejkovina, celá ta Bjork šaškárna, pak to asi začnu chápat :).

Odesláno

:cheers:

Tvoje formulace "je zbytečný ten útočný tón" v kontextu s příspěvkem 4233 je poněkud úsměvná

P.S. Bjork neposlouchám

Odesláno

A jako doplněk trocha ambientního elektra z německé provenience. Hodně pohodová záležitost. Pro milovníky AE hned a pro ostatní, když tomu chvilku dají šanci. :)

Odesláno

Jo a ve středu jsem byl na týhle lahůdce ve Futuru. Horko jak sviňa, vypotil jsem šest kýblů, ale stálo to za tyhle nestárnoucí pardy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...