Exiztence Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Peckózní Upraveno 7. září 2015 uživatelem Exiztence
Filip.J Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 tak tu máme první kousek z připravované desky Mno, dost věcí z "Pětky" nebo i ze "Síly..." se mi líbilo víc... ale tak nebudu o ně ještě lámat hůl, uvidíme ----Mně poslední dobou čím dál víc zalízají pod kůži tihle hoši:
azeppelin Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Moonwatch & Irsai burčák & Ground Control to Major Tom
VintageLover Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Moonwatch & Irsai burčák & Ground Control to Major TomDobrý výběr... Já zas můžu tuhle. https://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g
VintageLover Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Super výběr, já zase můžu tuhle. Ten hlas nemá obdoby.
VintageLover Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Jsi mě totálně nakazil a teď musím sjíždět všechny největší pecky od Volbeat. Tahle taky nemá chybu.
spineshank Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 tak já teď jedu toto,hlavně ta první píseň je teda naprosto dechberoucí,hodně mě dostává hudebně i klipem
Sarka Farka Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 i'm back po dlouhy, ale hodne dlouhy dobe jsem si vzpomnel na elektro ala IAMX, takze tady jsou Volatile times, IAMX a letos tusim opet live nekde v Prazehttps://www.youtube.com/watch?v=-dwG4UT7JNs
MJ. Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 To nový album je peckovní.Tak sem si to natěšeně pustil a začalo mě to bavit až od čtvrté písničky. Do té doby to byla taková divná tucka bez náznaku swingu
VintageLover Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 To chce slyšet několikrát. Třeba takové nové U2 se mi na první poslech nelíbilo vůbec. Pak jsem si to ale hodil na cesty do auta, a ještě ten večer jsem si to pustil doma, až tak mě to chytlo.
MJ. Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Když přeskočim ty první 4 tak sem schopnej to ještě jednou doma dát.U2 jenom na návštěvě, když nemam šanci odejít nebo změnit muziku
instant Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 when Lemmy covers your song, it is not your song anymore...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se