Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

první ochutnávka z připravovaného alba RHCP....už se těším :notworthy:

Jako vyloženě blbě to nezní, ale... kdyby mi někdo po albech Blood Sugar Sex Magic a One Hot Minute - a to nemluvě o těch předchozích - řekl, že dvacet let nato budou hrát takovouhle popinu, tak si jen zaklepu na čelo a myslím si své.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako vyloženě blbě to nezní, ale... kdyby mi někdo po albech Blood Sugar Sex Magic a One Hot Minute - a to nemluvě o těch předchozích - řekl, že dvacet let nato budou hrát takovouhle popinu, tak si jen zaklepu na čelo a myslím si své.

já mám rád všechny jejich desky,zrají jak víno :notworthy:

já právě dávám 2CD NIN :notworthy:

Odkaz ke komentáři

No tak panove, nestydte se! Vim, ze nas tady je nemalo, co jsme vcera byli v Letnanech. A zadne odezvy? Nebo jeste spite? Za sebe (nejsem teda zady echt znalec a echt skalni fanda, ktery Briana stale nazyva "tim novym zpevakem") muzu rict, ze jsem se zazitkem spokojen! Bal jsem se, to priznavam, ale vysledek hodnotim velmi kladne. Jak jste na tom ostatni???

Kdyby tedy nebylo vsem jasne o cem mluvim (coz bych se hodne divil), tak tedy o AC/DC ;)

Odkaz ke komentáři

No tak panove, nestydte se! Vim, ze nas tady je nemalo, co jsme vcera byli v Letnanech. A zadne odezvy? Nebo jeste spite? Za sebe (nejsem teda zady echt znalec a echt skalni fanda, ktery Briana stale nazyva "tim novym zpevakem") muzu rict, ze jsem se zazitkem spokojen! Bal jsem se, to priznavam, ale vysledek hodnotim velmi kladne. Jak jste na tom ostatni???

Kdyby tedy nebylo vsem jasne o cem mluvim (coz bych se hodne divil), tak tedy o AC/DC ;)

Byl jsem tam a bylo to super. Kecy typu, Axl neumí zpívat, zní obvykle z úst lidí, kteří nemají hudební sluch.

e1f2f467e928232f3689a874e898cf40.jpg

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...