azeppelin Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Solstafir 21.5. Vídeň / 22.5. Praha Možná brzy dorazí i můj oblíbený Batushka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 první ochutnávka z připravovaného alba RHCP....už se těším Jako vyloženě blbě to nezní, ale... kdyby mi někdo po albech Blood Sugar Sex Magic a One Hot Minute - a to nemluvě o těch předchozích - řekl, že dvacet let nato budou hrát takovouhle popinu, tak si jen zaklepu na čelo a myslím si své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Jako vyloženě blbě to nezní, ale... kdyby mi někdo po albech Blood Sugar Sex Magic a One Hot Minute - a to nemluvě o těch předchozích - řekl, že dvacet let nato budou hrát takovouhle popinu, tak si jen zaklepu na čelo a myslím si své.já mám rád všechny jejich desky,zrají jak víno já právě dávám 2CD NIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Na dobrú noc F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 ešte keď je ten piatoček trinásteho :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 https://www.youtube.com/watch?v=D9FtPXxwS3w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 já právě dávám 2CD NIN Z mého pohledu asi nejlepší album NIN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 10 000 Days od Toolu. Ta konkretni skladba - song se rict neda- je druha nejlepsi vec ve vesmiru hned po Lateralus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Z mého pohledu asi nejlepší album NIN.mám hodně rád jejich první desku,ta je hodně nadčasová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Chad Smith (bubeník RHCP) má takovou fajn bokovku, sice stupidní název, ale muzika v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 (upraveno) Moje oblibena pasaz zacina ve 13.minute kdy se veteran Rick Nielsen pekne rozjede a o generaci mladsim klukum spadne celist Upraveno 23. května 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 No tak panove, nestydte se! Vim, ze nas tady je nemalo, co jsme vcera byli v Letnanech. A zadne odezvy? Nebo jeste spite? Za sebe (nejsem teda zady echt znalec a echt skalni fanda, ktery Briana stale nazyva "tim novym zpevakem") muzu rict, ze jsem se zazitkem spokojen! Bal jsem se, to priznavam, ale vysledek hodnotim velmi kladne. Jak jste na tom ostatni??? Kdyby tedy nebylo vsem jasne o cem mluvim (coz bych se hodne divil), tak tedy o AC/DC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 No tak panove, nestydte se! Vim, ze nas tady je nemalo, co jsme vcera byli v Letnanech. A zadne odezvy? Nebo jeste spite? Za sebe (nejsem teda zady echt znalec a echt skalni fanda, ktery Briana stale nazyva "tim novym zpevakem") muzu rict, ze jsem se zazitkem spokojen! Bal jsem se, to priznavam, ale vysledek hodnotim velmi kladne. Jak jste na tom ostatni??? Kdyby tedy nebylo vsem jasne o cem mluvim (coz bych se hodne divil), tak tedy o AC/DC Byl jsem tam a bylo to super. Kecy typu, Axl neumí zpívat, zní obvykle z úst lidí, kteří nemají hudební sluch. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 (upraveno) Nemám dnes daleko státi se zoufalým Upraveno 23. května 2016 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se