McStinger Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Niečo do tanca už tu dlho nebolo. Pre pamätníkov deathmetalovo-grindových teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 kto rád Eminema alebo vytlakovaný rap, tak jednoznačne nech si nájde jeho nový album ktorý dal von iba včera! Preto aj link vám tu nehodím, ja som to stiahol z torrentu na piratbay... a volá sa Kamikaze (sa ani nedivím, ten ich kamikaze flow ma položil na lopatky a ktorým by som povedal že zdissoval všetkých dnešných pseudo raperiQov...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Teď jedu D.Bowieho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 V pátek to bylo v Berlíně fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Vždyť nedozpíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Prdlačky. V pátek dozpíval bez ztráty kytičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Nedozpival vcera, tedy v sobotu. Maroshu, jste meli kliku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Prave som čítal, ze U2 nedohrali koncert v Berline, kvoli nahlej Bonovej hlasovej indispozicii. Smutna a tazka situacia na oboch stranach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 No, uměl jsem dobře koupit lístek...:-)Ne, když jsem v lednu lístek kupoval, v den začátku předprodeje, tak se prodávalo jen na pátek. Sobotu dodali později.A v pátek nic nenasvědčovalo, že by Bono měl mít nějaké hlasové problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Dneska jsem k ranni kave dostal chut na neco ne zcela prvoplanoveho. Byl to fajny synek. Mimochodem maly kviz, vi nekdo, pockejme na nekoho, kdo to bude vedet bez Googlu, kdo napsal text? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Zítra pondělí, práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Dneska jsem k ranni kave dostal chut na neco ne zcela prvoplanoveho. Byl to fajny synek. Mimochodem maly kviz, vi nekdo, pockejme na nekoho, kdo to bude vedet bez Googlu, kdo napsal text? Tu znám od Bobka! S tím textem si to netroufnu hádat, těch možností je hodně, co si tak pamatuju z recenzí z Melodie:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Na YT jsem našel pouze tohle video s tím Bobkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Tohle je song, který mi bude jednou hrát na pohřbu a hrozně mě mrzí, že tak neskutečný hlas už nikdo nikdy neuslyší naživo, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Koho tohle nechytnete za srdce a nevymačká ho jako citrón, tak je plytkej. S těmahle zásadníma životníma postojema já jsem vyrůstal. Byl to chaos, Hendrix, Zeppelin, Radim Hladík, Paul Simon, Nohavica, ale taky třeba Romanian Wedding Song. Svět je plný barev. Ať žijem! Je toho ale víc na strávení.. Ale taky třeba Grappellim do jiného levelu vytažení Flojdi. Upraveno 15. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Dětství ke mě promlouvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Laca jsem viděl na živo v prosinci v Jazz Docku, podepsal mi knížku, prohodili jsme pár slov. Megaborec ledoborec. Jdu si pustit nějaké džezové trubky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Mohu doporučit knihu, čte se jedním dechem...https://www.databazeknih.cz/knihy/laco-deczi-totalne-vytroubeny-mozek-356606 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 blíží se vydání nové desky Muse, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se