Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No hlavně že si lidi kupují aparáty za desetitisíce, ačkoliv 90% lidí ma hudební hluch.

Nikdo ty syntetické nástroje nepozná, ale ta čistota přednesu je k nezaplacení. Se dycky řežu u diskuzí o sluchátkách.

Odesláno

Tak v diskusi o sluchátkách nejsme všichni lamy, které si pod pojmem "kvalitní hudba" představují kozy Niky Mináž :-)

Faktem je, že 99% konzumentů hudby jsou nenáročné ofce a pak je tady začarovaný kruh - proč nahrávat / produkovat / distribuovat / poslouchat muziku kvalitně, když běžnému čověku stačí mobil a špunty za pět dolarů...

Odesláno

Smutný důkaz zde... mám pět z šesti, páč jsem u toho jednou rukou musel drbat psa :-)

čím novější nahrávka, tím větší srač.a a je fuk zda je to mp3 nebo wav. Ten poslední šestý track byl jasný po třech vteřinách. Ty kraviny typu Jay-Z a Katy Perry jsou na jedno brdo...

https://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality?t=1548787248162&t=1549196715456&t=1549729130203

Odesláno

Danzig.. kompletne mu odisiel hlas, albumy produkuje v kuchyni na pocitaci, ale normalne si to clovek domysli v hlave, ake by to bolo popici, keby bol este vo forme.

Mile deti, nepite, nefetujte, lebo budete ako Sigurney Weaver po steroidovej terapii..

njn, i tak je to porad 100x lepsi nez naky Ghost(popik prevlecenej za metal)

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale celý album je fakt pecka a u mě to trumflo jejich dosavadní tvorbu.

Odesláno

Tohle teda neni nový video, já ale vůbec netušil, že ještě něco dělaj. Samozřejmě se dá bavit o tom, jestli to je furt vono (zejména lidem chybí Stanier u bicích), ale za mě se ctí:

https://www.youtube.com/watch?v=s4LxLkDAhUw

V rozhovorech působí Hamilton trochu zneuznaně, ale docela pro něj mám pochopení, Helmeti zůstali nedoceněný.

P.S.: jsem nevěděl, že VHT už neni VHT, asi jen 10 let :)

Odesláno

Toto na mňa vyskočilo a musím povedať, že aj zdvihlo náladu. Fajn zahrané aj odspievané. Plus som si spomenul na časy, keď moja Tesla ryla do platne Citrónu hlbšiu a hlbšiu drážku. Mrchavá nostalgia.

Odesláno

Toto na mňa vyskočilo a musím povedať, že aj zdvihlo náladu. Fajn zahrané aj odspievané. Plus som si spomenul na časy, keď moja Tesla ryla do platne Citrónu hlbšiu a hlbšiu drážku. Mrchavá nostalgia.

Zamáčkl jsem nostalgickou slzu, na tohle a na Revizora jsme za mlada pařili na porubském zimáku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...