Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Spíš se to hodí do vlákna Co mě naštavalo, ale tam by zas nevěděli o čem je řeč. Tož si postěžuju tady. Ku*wa a já se tak těšil.

Zrušeno: Dead Boys, Praha - klub Strahov 007 16.6.2019

Vážené zákaznice, vážení zákazníci,

Pořadatel, agentura Ladrogang, nás informoval o zrušení koncertu, na který jste si v naší síti zakoupili vstupenky, a to ze zdravotních důvodů.

Vstupné se vrací v místě zakoupení vstupenek.

K uplatnění nároku na vrácení vstupného zakoupeného online a hladký průběh procesu refundace využijte, prosíme, webového formuláře zde:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem díky doktorovi objevil Povodí Ohře. Za mě super.

jo, jedna z mých nejoblíbenějších současých CZ kapel! Naživo taky pecka!

ještě víceméně spříznění Nesbitt's Inequality mají hodinkový song: 

(lepší verzi jsem nenašel)

jo, s těmi Dead Boys už to moc nevidím, přeci jen podruhé zrušené tour ze zdravotních důvodů... :(

Sumac super!

Upraveno uživatelem ismit
Odkaz ke komentáři

Jo, určitě jsou dobrý - vlastně jsou to OTK s hostem, žejo. Naživo to imho funguje výrazně líp, než nahraný (jsem si původně myslel, že to CD budu sjíždět pár dnů nonstop, no nestalo se).

Pro obnovení rovnováhy po brutální neděli ve středu nezařaditelná a fenomenální Julia Holter, v příšerným vedru v NoD.

https://www.youtube.com/watch?v=cy6KJr-49ZY

Odkaz ke komentáři

jo, to je asi pravda, už jsem OTK dlouho neviděl, nejsem si jistý s bubeníkem a klávesistou, ale zřejmě jo. 

Viděl jsem je někdy na podzim v Ethernii a naprosto mě dostali. Já to mám na LP a v pohodě, neurazí, ale koncert je koncert. Oproti tomu Povodí vládne jak na záznamu, tak naživo!

díky za rozvlnění mých stojatých hc/punk vod tou Julia Holter, to je hodně pěkný!

Odkaz ke komentáři

Tak než jsem stihl odpovědět, tak se sem nacpal náčelník s tím svým...ani nevím čím. No nic, Dead boys to nejsou, ale i tak mám radost, dnes dorazily lupeny, jen nechápu proč to dnes někdo musí posílat poštou za nějakých 35?. No nic, jede nás asi 6, uděláme si fajn víkend v Berlíně, už se těším

post-29493-0-91986700-1561127057_thumb.jpg

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Inu sto lidi, sto chuti :)

Jj, s tím samozřejmě souhlas :)

Náhodou Aladina dávám, s černýma autama jsi se ale trefil, tomu nerozumím.

Kdo si ještě koupil/koupí lístky na září na Helmet? Jasně, už mu to tolik nezpívá, jasně, není to původní line-up, ale pořád to dává se ctí. A prej bez předkapely a tři hoďky :)

Asi ne, spíš ještě zvažuju:

03 říjen,
Čt 20:00
Lucerna ? Velký sál - Praha 1NEW ORDER
Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Ja ty vase hity absolutne nedavam. Tak tady mate za trest, moje oblibeny UAE a trochu car music..

Inu sto lidi, sto chuti :)

Hmm, keď letím s arabskými aerolinkami, tak si na dobrú noc púšťam nejaké ich hity. Sa mi páči, ako v každej pesničke majú precítené "habíííiiibiíííii". Niektoré tak dokonca začínajú.

Ale teraz neletím. Possessed po dlhých rokoch album, celkom fajn.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...