Franta Dobrota Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Som lovil nejaké svižnejšie kapely, ktoré som doteraz nepoznal. ... Super, konečně něco použitelného... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Spíš se to hodí do vlákna Co mě naštavalo, ale tam by zas nevěděli o čem je řeč. Tož si postěžuju tady. Ku*wa a já se tak těšil. Zrušeno: Dead Boys, Praha - klub Strahov 007 16.6.2019Vážené zákaznice, vážení zákazníci,Pořadatel, agentura Ladrogang, nás informoval o zrušení koncertu, na který jste si v naší síti zakoupili vstupenky, a to ze zdravotních důvodů.Vstupné se vrací v místě zakoupení vstupenek.K uplatnění nároku na vrácení vstupného zakoupeného online a hladký průběh procesu refundace využijte, prosíme, webového formuláře zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 No jo, umřeli kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Neděle - Sumachttps://www.youtube.com/watch?v=N0TtXIE6tGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Savak dneska v Potrva superhttps://www.youtube.com/watch?v=x3g2djJpBQY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Prince to uměl rozfajrovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 trošku už retro,ale pořád to má neskutečný koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Tak jsem díky doktorovi objevil Povodí Ohře. Za mě super. jo, jedna z mých nejoblíbenějších současých CZ kapel! Naživo taky pecka!ještě víceméně spříznění Nesbitt's Inequality mají hodinkový song: (lepší verzi jsem nenašel)jo, s těmi Dead Boys už to moc nevidím, přeci jen podruhé zrušené tour ze zdravotních důvodů... Sumac super! Upraveno 21. června 2019 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Jo, určitě jsou dobrý - vlastně jsou to OTK s hostem, žejo. Naživo to imho funguje výrazně líp, než nahraný (jsem si původně myslel, že to CD budu sjíždět pár dnů nonstop, no nestalo se). Pro obnovení rovnováhy po brutální neděli ve středu nezařaditelná a fenomenální Julia Holter, v příšerným vedru v NoD.https://www.youtube.com/watch?v=cy6KJr-49ZY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 jo, to je asi pravda, už jsem OTK dlouho neviděl, nejsem si jistý s bubeníkem a klávesistou, ale zřejmě jo. Viděl jsem je někdy na podzim v Ethernii a naprosto mě dostali. Já to mám na LP a v pohodě, neurazí, ale koncert je koncert. Oproti tomu Povodí vládne jak na záznamu, tak naživo!díky za rozvlnění mých stojatých hc/punk vod tou Julia Holter, to je hodně pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Ja ty vase hity absolutne nedavam. Tak tady mate za trest, moje oblibeny UAE a trochu car music.. https://www.youtube.com/watch?v=zUd0j0TJGMk A jeste ex absolventy skoly FSB. https://www.youtube.com/watch?v=Bq1Xl9yopFM Inu sto lidi, sto chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Tak než jsem stihl odpovědět, tak se sem nacpal náčelník s tím svým...ani nevím čím. No nic, Dead boys to nejsou, ale i tak mám radost, dnes dorazily lupeny, jen nechápu proč to dnes někdo musí posílat poštou za nějakých 35?. No nic, jede nás asi 6, uděláme si fajn víkend v Berlíně, už se těším Upraveno 21. června 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Inu sto lidi, sto chuti Náhodou Aladina dávám, s černýma autama jsi se ale trefil, tomu nerozumím. Kdo si ještě koupil/koupí lístky na září na Helmet? Jasně, už mu to tolik nezpívá, jasně, není to původní line-up, ale pořád to dává se ctí. A prej bez předkapely a tři hoďky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Inu sto lidi, sto chuti Jj, s tím samozřejmě souhlas Náhodou Aladina dávám, s černýma autama jsi se ale trefil, tomu nerozumím. Kdo si ještě koupil/koupí lístky na září na Helmet? Jasně, už mu to tolik nezpívá, jasně, není to původní line-up, ale pořád to dává se ctí. A prej bez předkapely a tři hoďky Asi ne, spíš ještě zvažuju:03 říjen,Čt 20:00Lucerna ? Velký sál - Praha 1NEW ORDER Upraveno 21. června 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Ja ty vase hity absolutne nedavam. Tak tady mate za trest, moje oblibeny UAE a trochu car music.. Inu sto lidi, sto chuti Hmm, keď letím s arabskými aerolinkami, tak si na dobrú noc púšťam nejaké ich hity. Sa mi páči, ako v každej pesničke majú precítené "habíííiiibiíííii". Niektoré tak dokonca začínajú. Ale teraz neletím. Possessed po dlhých rokoch album, celkom fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Kamarád byl teď nedávno, někde v Čechách, na Dropkick Murphys. Celtic Punk, ale super muzika. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Jj toto jsem měl dlouho jako vyzvánění na mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 bylo nebylo? tady to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 (upraveno) pár dní je venku novej kousek Upraveno 2. července 2019 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Už dvě hodinky pecky od jedinečného Falca :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se