Duke650 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Album, které jsem za posledních 6 týdnů slyšel každý den... Vymazlený fusion...To se v holandském studiu sešla americká parta Snarky Puppy, aby nahráli album We Like It Here. Žádné moderní postupné a stokrát opakované nahrávání jednotlivých nástrojů a partů, aby z toho pak zvukař slepil finální nahrávku. Pěkně oldschool naživo. Do studia pustili hosty, rozdali jim sluchátka a prodali jim neopakovatelný zážitek - mohli být u zrodu alba desetiletí. Neznám jinou desku, kde je každá skladba úplně jiná a přitom tak geniální, že se dá poslouchat furt dokola, nikdy neomrzí a furt jde pod kůži. A v každé skladbě má excelentní sólo někdo jiný. Ale v KAŽDÉ skladbě je absolutní zvíře bubeník, který tam původně vůbec neměl být. Kmenový bubeník totiž před odletem z US do NL zjistil, že má neplatný pas. Takže kapelník (hraje na basu) narychlo zavolal ?monstrum? = Larnell Lewis. Ten se ty skladby začal učit v letadle a před ostrou nahrávkou ty svoje party zahrál s kapelou jen 2x. Třeba What About Me je pecka - jedna z mnoha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Sorry že zase prudím se štěňátkem, ale toto je ppč maso... nevěděl jsem, že dva roky po sobě jejich dvě alba získala Grammy za Best Contemporary Instrumental Album - ale vůbec se tomu nedivím. Album Sylva nahrané spolu s Metropol Orkest je celé neskutečné, ale klavírní part v The Curtain cca od desáté minuty je ryzí čistá nádhera, jsem naměkko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 U nás se točí Crimsoni do zblbnutí :-) http://youtu.be/qgC3Q2rWZdI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Trocha finského hc/punku: (pozor, velká hitovka!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Nový Chemical brothers mě upřímně hodně potěšily, wow, palec na horu :-) Už se těším na zítra, jak prolétnou repro bendami, těch stovky elektronických zvuků jsou opravdovým zážitkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Včera křest nového alba skupiny Hm... - Nevadí v narvané Akropoli. Viděl jsem se po dlouhé době a fajn, vysoká dávka pozitivní energie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 (upraveno) 29.5 je v Praze Slowhand!!! https://musicserver.cz/clanek/61967/eric-clapton-odstartuje-v-praze-sve-evropske-turne/ Upraveno 4. října 2019 uživatelem Navazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Dnes vyšel živáč od Helloween - United Alive, kde vystupují i bývalí zpěváci Kiske a Hansen, projíždím to na Spotify a začíná mě mrzet, že jsem tenkrát nemohl na ně jet do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Po letech jsem si dal celé album Rodrigueze a opět jsem si z něho sednul na zadek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Male bonding s Dr. Jr. (14). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Eric Clapton, 29.5.2020, Praha...nakoupeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Kolik za to dědek chce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Nejlevnejsi 2990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Nic pro lůzu. Někde na ty Pateky naškudlit musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Ty máš předplatné Babišzajtung?! Shockantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Šel bych hned na Erica, i za ty prachy, ale určitě ne do O2 arény :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Ty máš předplatné Babišzajtung?! Shockantní.Zkusebni 30 denni varianta...pouze za timto ucelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Zkusebni 30 denni varianta...pouze za timto ucelem Jsem na tom stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Jsem na tom stejne No jo, ale s Tebou nechodím k Tygrovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Jako vy dva, účel světí prostředky, ale stejnak ty ty ty Jo, mně se to lehko řekne, vůči kouzlu pomalé ruky jsem imunní, zajímalo mě to z čistě studijních důvodů. Co to prémium teda? Změnil se vám svět? Kapela, o který jsem do předvčerejška vůbec nevěděl, furt to teďka poslouchám. Kdo má rád/pamatuje třeba Jawbox apod. by to moh ocenit. Taky jsem se dozvěděl, že v červnu hráli v Praze. Potěší https://www.youtube.com/watch?v=UlAuzXGC_JM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se