ismit Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 letos jsem pořídil jedno CD - od kapely OTK https://poli5.bandcamp.com/album/druh-ance a opravdu nelituju. @dr.sphinx doporučuju pozornosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 OTK jsou také moji oblíbenci a vždy mě potěší Sent from my SM-G970F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 na tom SRR streamu ze sedmičky mě bavili skoro nejvíc, ale celkově to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Sent from my SM-G970F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 @ismit a na základě čeho usuzuješ, že ho už ty cca tři roky od doby, co to vyšlo, nemám Asi nejvíc mě dostává, jak se v odrhovačce od Mňágy napojej na existenciální rozměr, kterej je v originálním provedení snadno k přehlédnutí. Já jsem jinak do OTK celkově magor, poprvé jsem je viděl eště na Deltě (dneska cizinecká policie) jako gymnazista těsně po tom, co vyšel KOT, vůbec jsem předem nevěděl, co čekat, a Slapy měl pak v hlavě asi měsíc. SRR sekta má svoje pro a proti, Ježek taky může bejt svůj, ale asi si pudu dát eště pivo a zase sjedu Brno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 aha, tak jsem se celkem trefil souhlas. Ještě jsme se nedohodli, Vandrovali hudci a Mňága, perfektní začátek. myslím, že jsem je na Deltě taky jednou viděl. Klub Delta, starý dobrý časy! Jednou jsem tam byl v kině, na Amores Peros, abylo tam asi 15 stupňů, po dvou hodinách jsme docela promrzli. Jednou, asi v 9tce jsem tam viděl koncert kapely Čertův punk - to byla teda opravdu ultra přísná akce, to jsem opravdu zíral, co se tam sjelo za "lidičky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 A hlavně to tam charakteristicky nasládle smrdělo (v objektu byla pekárna, snad proto), měli tam Gambrinus Weizena dokud něco takovýho existovalo, poprvé jsem tam viděl pro mojí ranou dospělost zásadní Pluto (i když to už dneska poslouchat moc nedovedu) a Oswald Schneider (tam ta jiskra furt je, ale jen někde) a plno dalších věcí, skamarádil se s pár lidma... No nic, přestaňme to tady plevelit kolegům a "velkým" kapelám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Kapelových vzpomínek na Deltu bych také dost měl (hlavně "fáze" Už jsme doma, jinak Zu nebo David Thomas z Pere Ubu...), ale nějak si vždy vzpomenu, jak jsem tam po dvou pivech marně sahal po klice u dveří na záchod, co tam měli jen namalované na zdi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 ještě si dovolím parádní soudtrack k současnému marastu: Tábor - Liebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Besna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Pro změnu sem místo nové muziky plácnu něco starého, ale zato nadčasového. Občas se mi stane, že zůstanu sedět s otevřenou pusou a říkám si do prčic proč mi trvalo tak dlouho "objevit" tuto starou věc... v pondělí jsem jel autem ze Slovenska a normálně jsem musel zastavit, abych to celé vstřebal Pak jsem si to pustil ještě 4x.... Pan George Harrison, album All Things Must Pass, skladba Out Of The Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 17 hodinami, Duke650 napsal: Pro změnu sem místo nové muziky plácnu něco starého, ale zato nadčasového. Občas se mi stane, že zůstanu sedět s otevřenou pusou a říkám si do prčic proč mi trvalo tak dlouho "objevit" tuto starou věc... v pondělí jsem jel autem ze Slovenska a normálně jsem musel zastavit, abych to celé vstřebal Pak jsem si to pustil ještě 4x.... Pan George Harrison, album All Things Must Pass, skladba Out Of The Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Joss Stone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 na tuhle platnu se tesim moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 22 minutami, Sarka Farka napsal: na tuhle platnu se tesim moc Mám předobjednávku a teď koukám, že již brzy Taky mám kluka rád, a tento kousek ve společnosti Jarrého znáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Před hodinou, African napsal: Mám předobjednávku a teď koukám, že již brzy Taky mám kluka rád, a tento kousek ve společnosti Jarrého znáš? ted uz jo vybornej song. dik za tip uz je v playlistu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 33 minutami, Sarka Farka napsal: ted uz jo vybornej song. dik za tip uz je v playlistu Doporučuji JMJ Elektronica 1,2, halda výborné muziky a halda výborných interpretů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 diky pane Afriko prubnu, na Spotify to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 radioparadise.com TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 17 hodinami, African napsal: Doporučuji JMJ Elektronica 1,2, halda výborné muziky a halda výborných interpretů Slyším v Creatures Oxygene? Ale jinak dobrý, staženo ve Flacu a večer se na to těším Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se