Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

před 42 minutami, Duke650 napsal:

Nechci ti kazit radost, ale z recyklátu made by U2 jsem teda zklamaný. A to jsem ani neměl velká očekávání...

Já právě také žádná očekávání nemám, poslední tvorba mě nijak neoslnila....hm, tak aspoň cd do sbírky no 😉 Nedávno jsem si dal Joshua Tree a to me vždycky úplně rozbije, tak si ho dám hned potom a zlepším si náladu 😁 Mě to všechno zabavila manželka a prý až příští týden k narozeninám 😭

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@African Ja som tento vikend (do sobotnajsieho rana lialo) vsadil na nejake blue-ray. Hlavne Placebo MTV Unplugged v blue-ray verzii sa zhanalo tazko, ale podarilo sa. 

No a DM Memento Mori je....pre mna jedna velka parada, navrat do druhej polovice 80., resp. prvej polovice 90. rokov. 

A ohladom U2, no...ten album som dal niekolkokrat a asi ma @Duke650 pravdu. Zvycajne to mam naopak, ze nieco objavujem, na prvu to nemusi byt nadsenie, ale postupne sa ta hudba dostane pod kozu. Ale v tomto pripade ma dalsi posluch akosi nelaka.

IMG_1990.jpg

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

V 1. 4. 2023 v 12:15, EpsteinBarr napsal:

@African Ja som tento vikend (do sobotnajsieho rana lialo) vsadil na nejake blue-ray. Hlavne Placebo MTV Unplugged v blue-ray verzii sa zhanalo tazko, ale podarilo sa. 

No a DM Memento Mori je....pre mna jedna velka parada, navrat do druhej polovice 80., resp. prvej polovice 90. rokov. 

A ohladom U2, no...ten album som dal niekolkokrat a asi ma @Duke650 pravdu. Zvycajne to mam naopak, ze nieco objavujem, na prvu to nemusi byt nadsenie, ale postupne sa ta hudba dostane pod kozu. Ale v tomto pripade ma dalsi posluch akosi nelaka.

IMG_1990.jpg

Fajnový BR set, tu Barcelonu mám také, super je to. A z Mementa mám jedním slovem husinu, vynikající a perfektní zvuk 👍, ale zároveň smutné....

DSC_4416~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...