Hasňa Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Blue Note, Chesky Records, Reference Recordings a Naim Records jsou obecně dobré, ale vinyl zní blbě od kohokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Ještě Denon records, ale .... no raději nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Extreme po dlouhé pauze vydávají nové album. Zatím je venku jen úvodní singl, ale ten se postaral o hype. Pan Nuno Duarte Gil Mendes Bettencourt si tam střihnul minutové sólo a docela hodně kytaristů si z toho stříklo do trenek no a zpěvák Gary Cherone nevypadá na 62 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Díky oběma. Pokud bys mi @Duke650 chtěl něco ještě napsat, klidně SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Haha, dobrý chyták, nechci banán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 @Bert Určite Philips (dnes už Decca) a EMI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 V 18. 3. 2023 v 8:14, Bert napsal: Díky oběma. Pokud bys mi @Duke650 chtěl něco ještě napsat, klidně SZ Krátká verze: to nechceš Dlouhá verze: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/the-truth-about-vinyl-records.36398/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Jo, já vím, ale já jsem strašná konzerva. No uznej, kdo i na cesty tahá sluchátka s předzesilovačem .... Zvláště pak, pokud ten předzesik váží 4 kila .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Depeche Mode a novy album Memento Mori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Už zítra, DM yes a upřímně na U2 jsem take zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Nechci ti kazit radost, ale z recyklátu made by U2 jsem teda zklamaný. A to jsem ani neměl velká očekávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Pocuvam to od vsetkych okolo, ze Songs of Surrender je "za groš psík" ale mne sa to paci. Sice....budu v tom asi spomienky z vš internatu, kedy sa mi na "zaklade" U2 a Pink Floyd podarila vec, ktoru mi kamarati zavidia doteraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 42 minutami, Duke650 napsal: Nechci ti kazit radost, ale z recyklátu made by U2 jsem teda zklamaný. A to jsem ani neměl velká očekávání... Já právě také žádná očekávání nemám, poslední tvorba mě nijak neoslnila....hm, tak aspoň cd do sbírky no Nedávno jsem si dal Joshua Tree a to me vždycky úplně rozbije, tak si ho dám hned potom a zlepším si náladu Mě to všechno zabavila manželka a prý až příští týden k narozeninám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 (upraveno) @African Ja som tento vikend (do sobotnajsieho rana lialo) vsadil na nejake blue-ray. Hlavne Placebo MTV Unplugged v blue-ray verzii sa zhanalo tazko, ale podarilo sa. No a DM Memento Mori je....pre mna jedna velka parada, navrat do druhej polovice 80., resp. prvej polovice 90. rokov. A ohladom U2, no...ten album som dal niekolkokrat a asi ma @Duke650 pravdu. Zvycajne to mam naopak, ze nieco objavujem, na prvu to nemusi byt nadsenie, ale postupne sa ta hudba dostane pod kozu. Ale v tomto pripade ma dalsi posluch akosi nelaka. Upraveno 1. dubna 2023 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 V 1. 4. 2023 v 12:15, EpsteinBarr napsal: @African Ja som tento vikend (do sobotnajsieho rana lialo) vsadil na nejake blue-ray. Hlavne Placebo MTV Unplugged v blue-ray verzii sa zhanalo tazko, ale podarilo sa. No a DM Memento Mori je....pre mna jedna velka parada, navrat do druhej polovice 80., resp. prvej polovice 90. rokov. A ohladom U2, no...ten album som dal niekolkokrat a asi ma @Duke650 pravdu. Zvycajne to mam naopak, ze nieco objavujem, na prvu to nemusi byt nadsenie, ale postupne sa ta hudba dostane pod kozu. Ale v tomto pripade ma dalsi posluch akosi nelaka. Fajnový BR set, tu Barcelonu mám také, super je to. A z Mementa mám jedním slovem husinu, vynikající a perfektní zvuk , ale zároveň smutné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Kdopak půjde příští sobotu na Dirty Loops? No kdo? No Duke přece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 (upraveno) Dnes tohle, je to jen CD, ale je tam toho víc než na původní desce, kterou soudruzi dost cenzurovali. Upraveno 9. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Zapomněl jsem na tu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 17 hodinami, Duke650 napsal: Kdopak půjde příští sobotu na Dirty Loops? No kdo? No Duke přece Neznal jsem. Dobré. Možná se uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Možná jindy a jinde, ta akce je vyprodaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se