African Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Na tady tu placku se ovšem moc těším, můj oblíbený soundtrack který jsem na cédéčku někomu půjčil, bůh sám ví komu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna zpátky na neofolkové vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Dneska jsem sáhl velmi hluboko do svého archivu. Jedna z nejlepších metalových desek co znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Včera jsem úplnou náhodou přišel k tomuhle klenotu z roku 1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Tak já trochu lehčeji Ale rozšiřuji kolekci velmi rychlým tempem Jedu po letech Bob Marleyho a má úplně luxusní zvuk, člověk u toho až neuvěřitelně relaxuje.... Twin Peaks a Lost highway přijde na řadu hned jak smečka usne, velmi se na to těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Kvalitka, Lost Highway OST tuším proslavil Rammstein v Americe a možná i obecně. Já si pamatuju že jsem je v tý době občas slýhal na Rádiu 1 a všichni na ně nadávali, že se to nedá poslouchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 12 minutami, OndraPod napsal: Kvalitka, Lost Highway OST tuším proslavil Rammstein v Americe a možná i obecně. Já si pamatuju že jsem je v tý době občas slýhal na Rádiu 1 a všichni na ně nadávali, že se to nedá poslouchat Jop, celé je to famózní až tak, že jsem převrátil celý sklep naruby, protože jsem věděl že mám film na DVD, našel hafo skvostů, ale LH nikde Tak jsem normálně našel nový BR , ještě zabalený za tři kila na Aukru, koupil a teď čekám co přijde. Tipuji, že si nějaký rákosník koupil kvalitní vypalovačku, kopírku a igelitbaličku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Tahle od Lou Reeda z Lost Highway je moje zamilovaná: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Trocha blacku na rozproudění krve poránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Ať nesviním vlákna o technice, zkusím odlovit nějaký tipy zde. Stejně tou technikou ale začnu. Mám sestavu, která hraje brutálně neutrálně (a taky v čistý nahotě ukazuje, jak kvalitní je nahrávka), takže na metalový sypačky nebo rokový fláky to moc není, ale začínám si o to víc užívat jiný žánry - acapella, vokály/šanson, folk, jazz, kytarový a dechový instrumentálky, ... Kdyby jste mi před 20 lety řekli, že si ujedu na spirituál kvintetu, tak vás v tričku deicide kopnu gladiatorkou pod koleno...no a dnes... Ve sluchátkovým vlákně doporučoval @Duke650 Snarky puppy a taky se to dost trefilo (žánrem, nahrávka mi přijde spíš průměr), tohle můžu...stejně tak za poslední týden jsem jinak slyšel Jeanne D'Arc asi 20x, různý věci od Hany Hegerové a docela mě dostao jak kvalitně jsou nahraný Brontosauři , proti tomu moje oblíbená trumpetovka Children of Sanchez totální zklamání, protože ta nahrávka stojí za prd, nebo nevím Máte někdo něco oblíbenýho v této kategorii? Klidně i úplný klasiky jako je Paco de Lucia, mám v tomto žánru vážně výrazný mezery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Snarky Puppy zkus obě collab-alba Family Diner vol. 1 a vol. 2 - co skladba, to jiný host a jiný žánr...nahráváno v akusticky zajímavém prostoru Album Friday Night In San Francisco (Al di Meola, John McLaughlin, Paco De Lucia) asi znáš. Fajn muzika, a ta nahrávka má super dynamický rozsah Bobby McFerrin album Simple Pleasures...špatný nejsou ani alba dua Farnbach+Spiess Jo a firma pana Suchého, vyrobce high-end gramofonů Clearaudio, vydala pár výběrových samplerů "Bestseller" víz tracklisty jako vodítko pro zkoumání dalších muzikantů P.S. Google ti najde mraky "referenčních" nebo "demonstration" alb pod hlavičkou výrobců hifi železa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února @Duke650 Díky moc za tipy, právě že moc neznám, takže většina je pro mě dost neprobádaná půda. Když už, tak znám spíš to český country/folk díky rodičům, protože v dětství to jelo doma z gramofonu/kazet pořád a zbytek dotahuje žena, která zase spíš poslouchá rock'n'roll a pop cca 50.-90. Ta kytarovka Friday Night In San Francisco je fakt parádní, ale slyšel jsem zatím jen první skladbu. Musím to nějak projít. Je to děsný, nebo asi skvělý, ale spousta hudby co jsem zvyklej poslouchat třeba v autě, případně i na nějakým přebasovaným boomboxu na grilovačce, tak je najednou hrozivá a věci, který bych si standardně vůbec nepustil jsou naprostá pecka. Objevuju úplně novej svět Třeba pro mě objev dneška - Na kameni kámen od Brontosaurů, úplně čumím jak to z toho leze, hlavně vyhrávky na kytaru v pravým kanálu. Ad Snarky Puppy, to album Empire central mi přijde výrazně líp nahraný, protože teď mi tu random play pustil sladbu Cliroy a musel jsem se podívat co to sakra hraje a fakt dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 15 hodinami, Lamiczka napsal: Ať nesviním vlákna o technice, zkusím odlovit nějaký tipy zde. Stejně tou technikou ale začnu. Mám sestavu, která hraje brutálně neutrálně (a taky v čistý nahotě ukazuje, jak kvalitní je nahrávka), takže na metalový sypačky nebo rokový fláky to moc není, ale začínám si o to víc užívat jiný žánry - acapella, vokály/šanson, folk, jazz, kytarový a dechový instrumentálky, ... Kdyby jste mi před 20 lety řekli, že si ujedu na spirituál kvintetu, tak vás v tričku deicide kopnu gladiatorkou pod koleno...no a dnes... Ve sluchátkovým vlákně doporučoval @Duke650 Snarky puppy a taky se to dost trefilo (žánrem, nahrávka mi přijde spíš průměr), tohle můžu...stejně tak za poslední týden jsem jinak slyšel Jeanne D'Arc asi 20x, různý věci od Hany Hegerové a docela mě dostao jak kvalitně jsou nahraný Brontosauři , proti tomu moje oblíbená trumpetovka Children of Sanchez totální zklamání, protože ta nahrávka stojí za prd, nebo nevím Máte někdo něco oblíbenýho v této kategorii? Klidně i úplný klasiky jako je Paco de Lucia, mám v tomto žánru vážně výrazný mezery... To já jsem na Glenna Bentona nikdy nezanevřel a dokonce se mi podařilo sehnat Insineratehymn na vinylu. Teď jsem to vybalil a už valí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února nieco z domacich luhov a hajov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Z toho intra bych se pos....kdyby mi to začalo hrát v noci v playlistu A připomnělo mi to starou známou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Na to jak ta elpéčka strašlivě a nekvalitně hrají, tak se mi jejich sbírka nějak nebezpečně rozrůstá ST Takových normálních zabijáků jsem dal na jeden zátah, hned jak jsem je vybalil. Neuvěřitelný zážitek a plakát Prince také potěšil, ale manželka ho v ložnici na zdi z nějakého důvodu zamítla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Tato nahrávka má desítky perliček, těžko vybrat jednu "nej", ale nejčastěji se vracím ke skladbě Meditation. Cory v ní hraje téměř mimo vlastní comfort zone ale kurevsky je z toho cítit, že obdivoval Prince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Po vleklém zánětu nosohltanu a následném zánětu dutin(tzv. superinfekci) už mi začíná docela slušně hrabat, musím začít poslouchat něco pozitivnějšího... Kapela Ghost, těsně předtím než nasadili masky a začali strašit malý děti satanismem, bu bu bu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) Včerejší pohoda jazzz. Upraveno 11. února uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Jaj, když vidím toho Laca, měl bych si zase pustit nějakou Celulu New York Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se