Ivo_S Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Já dnes jedu klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Něco nového pro fans Slayer a Death Angel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Novej Dickinson se povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března V 3. 3. 2024 v 15:00, elloco napsal: Novej Dickinson se povedl Jsem Bruce tedy také hodil do košíku a uvidíme Každopádně na placku Ministry se mega těším, protože třeba u Nine Inch Nails jsem zavřel oči a byl jsem hned několik let zpátky opět na jejich koncertě Ta hutnost a plný zvuk LP je extrémně návyková, jsem si jist že s Jourgensenem praskne možná i nějaká ta okenní tabulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března trampolene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března jj, já to říkám pořád, na YT se dají najít fakt perly, ať žije autismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Stará pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coben Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Já teď jedu tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Take fajne drnkání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března https://app.suno.ai/ neco pro hudebni hracicky se zalibou v hudbe libovolneho zanru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Jako se stěhovaví ptáci pravidelně po zimě vrací z teplých krajin, já se na jaře pravidelně vracím k poslechu Kyuss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března ale jo,není to tak zlé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Se těším a pěkně do kotle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Zasraný vrtulník... ten chlap se měl dožít stovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Se nám to trochu rozkřiklo právě koukám, že mám doma gramec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna V 3. 4. 2024 v 19:43, African napsal: Se těším a pěkně do kotle Sem se loudal, takže někam do prdele, ale budu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Mně popravdě Nick Cave & Bad Seeds moc neoslovuje od doby The Boatman's Call a potom co odešel Bargeld jsem ztratil zájem úplně. To samé se dá v podstatě říct i o Neubauten po Silence Is Sexy jejich IMHO poslední dobré desce. Ale možná jsem jen do post Y2K Cavea ještě nedospěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 10 hodinami, nickolas napsal: Sem se loudal, takže někam do prdele, ale budu tam Super, můžeme dát před koncertem někde škopek Se mega těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se