patprom Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Když už tady zmiňujete toho Gilmoura, musel jsem sáhnout do svého archivu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září No a jakou radost má David z pevných nosičů, tomu se prostě nic nevyrovná Mám celý tento box objednaný, yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Ty se máš Jede nás tu z fóra celá grupa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září https://www.ironmaiden.com/iron-maiden-announce-run-for-your-lives-world-tour-2025-26/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 12 hodinami, Hasňa napsal: V 19. 9. 2024 v 17:19, African napsal: Ty se máš Jede nás tu z fóra celá grupa. Very nice Já mám na programu jenom Nicka Cave a tím to pro mě hasne, protože bych se musel asi rozkrájet... dělám vše proto, abych už byl zase co nejdřív v kopcích.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Trochu pozitivní funky vzpruhy při nedělním ránu https://youtu.be/iRIivrzlOgE?si=dM9iuGgjxmYRMjS- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Jeee, Cory Wong! Tak to se bude líbit třeba toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září ...nebo toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září @Duke650 už rok neposlouchám nic jinýho skoro, absolutní machři a blázni. Musím vidět live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Cory Wong jsem viděl v Brně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 15 hodinami, Duke650 napsal: ...nebo toto... Neznám, ale dobrééé. Dám si do Spotify knihovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Jo, to je deep rabbit hole... "ekosystém" Vulfpeck resp. muzikanti, které znám z Vulfpecku, a pak je vidím v jiných projektech. Hodně plodný je Cory Wong s jeho Wongnotes, což je dechová sekce personálně zakořeněná u legendy Prince. Díky tomu nahrávali v Paisley Parku. Pak je tady uskupení Fearless Flyers, kde Coryho a basáka Joe Darta z Vulfpeck doplňuje Mark Lettieri ze Snarky Puppy a legendární bubeník Nate Smith. A pak zjistíš, že Mark Lettieri má řadu svých alb, z nich dvě jsou věnována baryton kytaře... Nebo třeba Cody Fry - takový příjemný inteligentní popík - k němu jsem se taky dostal přes kolaboraci s Wongem. Je fajn vidět mladé muzikanty ujíždět na živé hudbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Díky za tipy. Už mám od tebe někde v playlistu Scary Pockets. Ti jsou super. For fun si tady odložím: Jinak už čekuju počasí na Hintertuxu, takže tématicky....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Malý Prince byl gigantický showman. A s kytarou to byl killer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Oldfield na vinylu úplně nádherný zvuk, který dokáže pohladit na duši.... odjíždím do práce hned s lepší náladou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Zadnej smooth... bude vecirek nerozlestenyho jazzu Messthetics - rytmika z Fugazi, Pirog, JB Lewis https://www.fullmoonzine.cz/brendan-canty-the-messthetics-hrani-nazivo-je-nejlepsi-balzam-na-nafoukle-ego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Ze zbytku Fugazi jeste treba Coriky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 5 hodinami, maama napsal: Ze zbytku Fugazi jeste treba Coriky Super, zrovna nedávno jsem vrátil do rotace The Argument a říkal si jaká škoda že to Fugazi ukončili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října A když už jsme u tý podzimní nostalgie tak přidám kanadský Nim Vind Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se